ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

SEO-PROOTHISI-ISTOSELIDON-GOOGLE-ADWORD-PEIRAIAS-1

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Θέλετε να δείτε την ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης; Η εταιρείας μας αναλαμβάνει το SEO για το site σας ώστε να βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google και να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Μια ιστοσελίδα έρχεται στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης αφού πληκτρολογήσετε κάποιες λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με αντίστοιχα sites. Ωστόσο, τα αποτελέσματα που λαμβάνει κάποιος από μια απλή αναζήτηση μπορεί να είναι χιλιάδες ή εκατομμύρια.

Ένας απλός χρήστης όταν λάβει τα αποτελέσματα με βάση τις λέξεις κλειδιά συνήθως διαβάζει την πρώτη ή τη δεύτερη σελίδα και συνεπώς επισκέπτεται όποια σελίδα είναι περισσότερο κοντά στις προτιμήσεις του από αυτές.

Εδώ λοιπόν έρχεται το SEO που βοηθάει την ιστοσελίδα σας να ανέβει στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης με στόχο να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της Google ώστε οι χρήστες πληκτρολογώντας την ανάλογη λέξη κλειδί να βλέπουν στις πρώτες θέσεις την ιστοσελίδα σας και να την επισκέπτονται.

Γιατί να μας προτιμήσετε για την προώθηση της ιστοσελίδας στον Πειραιά

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολυετή εμπειρία στο χώρο του Ίντερνετ από το 2000. Η σημαντικότερη εγγύηση για τα αποτελέσματα της δουλειάς μας είναι οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας αφού έχουμε και διατηρούμε πάνω από τριάντα sites στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Ουσιαστικά αναλαμβάνουμε συνολικές υπηρεσίες όπως είναι:

  • εβδομαδιαία αποστολή newsletter
  • δημιουργία ποιοτικών backlinks
  • συγγραφή των απαιτούμενων κειμένων καθώς και του περιεχομένου στο site σας
  • διαφήμιση στο facebook
  • σχεδιασμός και υλοποίηση καμπάνιας SEO
  • καλλιέργεια και διαχείριση των social media

Καμπάνια Google Adwords Πειραιάς

Στο digital marketing μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες είναι το Google Adwords που συγκεντρώνει σήμερα το 78% της παγκόσμιας διαφήμισης στο ίντερνετ και το 78% των αναζητήσεων παγκοσμίως.

Με τον όρο Google Adwords εννοούμε ένα δίκτυο πληρωμένης διαφήμισης στο search marketing που σας βγάζουν στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα ορίσετε κατά την δημιουργία της καμπάνιας. Βέβαια, θα πρέπει να ξέρετε πως αυτή η τεχνική είναι ξεχωριστή από τις πραγματικές κατατάξεις αναζήτησης και σας επιτρέπει να διαφημιστείτε ανάλογα με τις λέξεις κλειδιά που θα επιλέξετε. Έτσι, όταν ένας χρήστης κλικάρει στο σύνδεσμο μεταφέρεται αυτόματα στην ιστοσελίδα σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη δημιουργία και τη διαχείριση της καμπάνιας Google Adwords για την επιχείρησή σας στο Πειραιά. Επίσης, είμαστε υπεύθυνοι για την παρακολούθηση αλλά και την διαρκή βελτίωσή της ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή της.

Συνδυάστε την προώθηση ιστοσελίδων στον Πειραιά με κατασκευή ιστοσελίδων

Βέβαια, η εταιρεία μας αναλαμβάνει από την αρχή την κατασκευή ιστοσελίδας στον Πειραιά και στην συνέχεια την προώθησή σας. Είτε ενδιαφέρεστε για κάποιο e-shop, μια ιστοσελίδα με ενημερωτικό περιεχόμενο είτε για κατασκευή ιστοσελίδων για ναυτιλιακές εταιρείες θα πρέπει προκειμένου να έχετε την αναμενόμενη επισκεψιμότητα να επενδύσετε και στην προώθησή της.

SEO και προώθηση ιστοσελίδων σε ναυτιλιακές εταιρείες στον Πειραιά

Στον Πειραιά είναι γεγονός πως στεγάζονται δεκάδες εταιρείες που ασχολούνται με ναυτιλιακά ζητήματα. Εάν είστε ιδιοκτήτης ναυτιλιακής και επιθυμείτε να κάνετε προώθηση της εταιρείας και του site σας τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προώθηση ιστοσελίδων ναυτιλιακών εταιρειών ώστε να ανεβείτε στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσετε την επισκεψιμότητά της εντός ή εκτός της χώρας.

Δείτε περισσότερα για SEO και προώθηση ιστοσελίδων στο Πειραιά:

Δείτε περισσότερες περιοχές προώθησης ιστοσελίδας:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε