ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

SEO-PROOTHISI-ISTOSELIDON-GOOGLE-ADWORDS-NEA-SMURNI-

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Τι θα λέγατε εάν η ιστοσελίδα σας κατάφερνε να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης; Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να συμβεί λόγω αυξημένου ανταγωνισμού, ωστόσο η εταιρεία μας εξειδικεύεται στο SEΟ που βοηθά στη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Σίγουρα, μια ιστοσελίδα που βρίσκεται στα πρώτα αποτελέσματα θα έχει και πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μιας και κανένας χρήστης δεν μπορεί να τα δει όλα αφού μιλάμε για χιλιάδες ή κάποιες φορές εκατομμύρια αποτελέσματα.

Η ταξινόμηση μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης γίνεται με βάση πολύπλοκους αλγόριθμους που εξαρτώνται από πολλαπλούς παράγοντες. Οι συγκεκριμένοι αλγόριθμοι έχουν ως στόχο να εμφανίσουν σε υψηλότερες θέσεις τις πιο σχετικές με την αναζήτηση του χρήστη ιστοσελίδες. Έτσι, οι πρακτικές του Search Engine Optimization βοηθούν ένα site να ανέβει στην κατάταξη και να αποκτήσει περισσότερους επισκέπτες.

Τοπικό SEΟ Νέα Σμύρνη 

Σε περίπτωση που προσπαθείτε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές το τοπικό SEO ή αλλιώς γεωγραφικό SEO είναι αυτό που αναζητάτε. Οι τοπικές αναζητήσεις είναι γεγονός πως έχουν πολλαπλασιαστεί και ολοένα και περισσότεροι χρήστες του ίντερνετ αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα σε συγκεκριμένες περιοχές. Τέτοια επαγγέλματα που αναζητούνται κυρίως με βάση την περιοχή είναι ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, κομμωτές, γιατροί, δικηγόροι και πολλά ακόμη.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προώθηση του site σας σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως για παράδειγμα η Νέα Σμύρνη Αττικής, με εντυπωσιακά αποτελέσματα με στόχο να αυξήσετε τους πελάτες σας.

Καμπάνια Google Adwords Νέα Σμύρνη

Τα Google Adwords είναι ένας τρόπος διαφήμισης τους site σας, που έγινε πολύ γνωστός τα τελευταία χρόνια. Με αυτό τον τρόπο ο διαφημιζόμενος εμφανίζεται στα αρχικά αποτελέσματα για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που έχει ορίσει και σχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Η χρέωση στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται μόνο όταν κάποιος χρήστης κλικάρει τη διαφήμιση και μεταφερθεί στην ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου ενώ το ποσό ανά κλικ ορίζεται από την αρχή της καμπάνιας. Αυτός ο τρόπος διαφήμισης είναι αποτελεσματικός εάν θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, ωστόσο η πραγματική κατάταξη είναι διαφορετική.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την καμπάνια Google Adwords ενώ παράλληλα πραγματοποιούμε οποιαδήποτε βελτίωση κριθεί απαραίτητη κατά την εξέλιξή της.

Κατασκευή ιστοσελίδων στη Νέα Σμύρνη και προώθηση ιστοσελίδων 

Η κατασκευή ιστοσελίδων στη Νέα Σμύρνη, είτε πρόκειται ένα απλό site ενημερωτικού περιεχομένου είτε e-shop δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία όσο νομίζετε. Προκειμένου το site σας να μπορεί να εμφανιστεί στις μηχανές αναζήτησης και συνεπώς η ύπαρξή του να έχει ουσιαστικό νόημα θα πρέπει να τηρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Σήμερα, οι περισσότεροι χρήστες, όταν κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές και τα smartphones για λόγους ευκολίας. Για αυτό το λόγο, η ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι φιλική προς τα κινητά ώστε να έχουν οι χρήστες μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε sites που είναι mobile friendly ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται οι κατάλληλες τεχνικές SEO ώστε το site να κατέχει αλλά και να παραμένει στις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Δείτε περισσότερα για SEO και προώθηση ιστοσελίδων:

Δείτε περισσότερες περιοχές προώθησης ιστοσελίδας:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε