ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

KATASKEVI-ISTOSELIDON-WEB-DESIGN-NAUTILIAKES-ETAIREIES

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Θέλετε να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα για ναυτιλιακές εταιρείες που θα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης; Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με βάση το SEO ώστε να μπορούν να εμφανιστούν στα πρώτα αποτελέσματα και να έχετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Κατασκευάζοντας ένα site στην εταιρεία μας έχετε:

  • Συνεχή αναφορά κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης
  • Δημιουργία ποιοτικών backlinks με βάση του ανταγωνιστές
  • Ανάλυση ανταγωνιστικών ιστοσελίδων

H Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία η ναυτιλία είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη για αυτό και υπάρχουν δεκάδες ναυτιλιακές εταιρείες. Ο ανταγωνισμός στις μέρες μας σίγουρα είναι τεράστιος γι αυτό όλοι προσπαθούν να προβάλλουν περισσότερο τις επιχειρήσεις και την δράση τους.

Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για την προβολή μιας ναυτιλιακής εταιρείας είναι σίγουρα η κατασκευή ιστοσελίδας. Μια εταιρεία με κύρος που σέβεται το όνομα και την πορεία της θα πρέπει να ενημερώνει για την επαγγελματική σταδιοδρομία, τα νέα αλλά και τις προοπτικές εξέλιξής της.

Το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών σήμερα, προκειμένου να ενημερωθεί, χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για αυτό ακριβώς τον λόγο μια ιστοσελίδα μπορεί να σας φέρει περισσότερο κοντά με τους υπάρχοντες αλλά και μελλοντικούς σας πελάτες.

Κατασκευή ιστοσελίδων για πλοιοκτήτριες εταιρείες

Μια ιστοσελίδα σε περίπτωση πλοιοκτήτριας εταιρείας μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Η προβολή των πλοίων, με επαγγελματικές και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αλλά και περιγραφές των πλοίων είναι μερικά μόνο από αυτά που πρέπει να περιλαμβάνει το site προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων για πλοιοκτήτριες εταιρείες όπου περιλαμβάνουν:

  • SEO για βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης
  • Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια προσαρμοσμένη στην κάθε περίπτωση
  • Ιστοσελίδες φιλικές προς τις κινητές συσκευές όπου αποτελούν βασικό τρόπο πλοήγησης
  • Newsletter
  • Δημιουργία και καλλιέργεια social media όπως facebook, twitter, linkedin και άλλα

Κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιάσεις πλοίων

Σε περίπτωση που διαθέτετε κάποια εταιρεία με ενοικιάσεις πλοίων τότε γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η προβολή της. Μια ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος να παρουσιάσετε τα πλοία προς ενοικίαση και να διευρύνετε το πελατολόγιό σας. Η παρουσίαση φωτογραφιών αλλά και χαρακτηριστικών των πλοίων είναι απαραίτητα ώστε ο υποψήφιος πελάτης να είναι σε θέση να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στα μέτρα του.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή αλλά και την προώθηση ιστοσελίδας για ναυτιλιακές εταιρείες. Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε διαθέτουν όλα εκείνα τα γραφικά που χρειάζονται όπως λογότυπο και banner που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη εμφάνισή τους.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ναυτιλιακές εταιρείες φιλικές προς κινητές συσκευές

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο κινητές συσκευές και smartphones για την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο. Άλλωστε, η Google μετά την αλλαγή στον αλγόριθμό της ευνοεί περισσότερο τους ιστότοπους που είναι φιλικοί προς τα κινητά προκειμένου να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Έτσι λοιπόν οι ιστοσελίδες που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας είναι προσαρμοσμένες και mobile friendly ώστε να μπορούν οι χρήστες των κινητών συσκευών να απολαύσουν την πλοήγηση. Επίσης, οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με με γνώμονα το SEO ώστε να εντοπίζονται από τους χρήστες εύκολα με τις ανάλογες λέξεις κλειδιά. Επιλέγοντας τις λέξεις κλειδιά που αφορούν τη ναυτιλιακή εταιρεία μπορείτε να βρεθείτε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης ανάλογα πάντα με τον υπάρχον ανταγωνισμό.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων :

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε