ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

SEO-PROOTHISI-ISTOSELIDON-NAUTILIAKES-ETAIREIES

SEO ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google για όλες τις λέξεις κλειδιά στα ναυτιλικά!

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας η οποία παρέχει:

  • Αναφορά κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης
  • Πλήρης αναφορά των αποτελεσμάτων
  • Ανάλυση ανταγωνιστικών ιστοσελίδων
  • Δημιουργία backlinks με βάση τους ανταγωνιστές σας

Η εταιρεία μας με εμπειρία δεκαεπτά χρόνων στον χώρο αναλαμβάνει την προώθηση ναυτιλιακών εταιρειών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ώστε να αναπτύξετε το πελατολόγίο σας σημαντικά.

Το SEO για μια ναυτιλιακή εταιρεία μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Mια σωστή εκστρατεία προώθησης της ιστοσελίδας μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, μπορούμε να πετύχουμε αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και προσαρμογή των ιστοσελίδων στον αλγόριθμο αναζήτησης της Google.

Η πλειοψηφία των χρηστών οδηγείται στις ιστοσελίδες ύστερα από αναζήτηση στις μηχανές Google, Bing και Yahoo. Είναι γεγονός πλέον πως τα social media αποτελούν ένα δυνατό μέσο για να επισκεφθεί κάποιος μια ιστοσελίδα, ωστόσο, οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν την κύρια μέθοδο πλοήγησης για τους περισσότερους χρήστες του Internet.

SEO για πλοιοκτήτριες εταιρείες 

Οι πλοιοκτήτριες εταιρείες με μεγάλο ανταγωνισμό στην αγορά σίγουρα έχουν περισσότερα κίνητρα για να ξεκινήσουν την προώθηση της ιστοσελίδας τους. Μια εταιρεία που σέβεται το όνομα και το κύρος της οφείλει να προβεί σε τέτοιες ενέργειες που θα βοηθήσουν στην προβολή και στην ανάπτυξη του πελατολογίου της.

Η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης είναι σίγουρα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ανάπτυξη μιας ναυτιλιακής εταιρείας. Οι χρήστες σχεδόν πάντα επιλεγούν να δουν τα αποτελέσματα που βρίσκονται κυρίως στην πρώτη σελίδα και οι πιθανότητες μειώνονται δραματικά γα αποτελέσματα που βρίσκονται στην δεύτερη και στην τρίτη σελίδα.

Το SEO στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να γίνει με δημιουργία ποιοτικών backlinks, συγγραφή κειμένων και περιεχομένου του site με βάση τον αλγόριθμο με  τον οποίο αξιολογούν οι μηχανές τους ιστότοπους αλλά και σχεδιασμός και διαχείριση των των social media.

SEO ενοικίαση πλοίων 

Σε περίπτωση που διατηρείτε κάποια εταιρεία με ενοικιάσεις πλοίων τότε το SEO μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην απόκτηση νέων πελατών. Το να στοχευσετε σε συγκεκριμένα ταξίδια που θέλει να κανείς ένας πελάτης είναι μα πολύ καλή επιλογή.

Έτσι οι αναζητήσεις των χρηστών γίνονται στοχευμένα και οι πιθανότητες να καταλήξουν στην ιστοσελίδα σας αυξάνονται. Backlinks, newsletters, συγγραφή κειμένων, διαχείριση social media είναι λίγα μόνο από αυτά που αναλαμβάνει η εταιρείας μας σε περιπτώσεις ιστοσελίδων με ενοικιάσεις πλοίων.

Η εταιρεία μας με συνεχή δράση από το 2000 αναλαμβάνει την προώθηση ναυτιλιακών εταιρειών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Google Adwords για ναυτιλιακές εταιρείες

Το Google Adwords είναι ουσιαστικά ένα δίκτυο πληρωμένης διαφήμισης που βγάζει μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που ορίζεται κατά την δημιουργία της καμπάνιας. Το κόστος της καμπάνιας ορίζεται από τα κλίκ που πραγματοποιούν οι χρήστες στη διαφήμιση, το κόστος των οποίο ορίζεται κατά την έναρξη της καμπάνιας.

Στην περίπτωση μιας ναυτιλιακής εταιρείας τα Google Adwords μπορεί να αποτελέσουν μια αποτελεσματική κίνηση. Μπορείτε να στοχεύσετε σε δημοφιλείς προορισμός αλλά και λιγότερο δημοφιλείς τοποθεσίες όπου το κόστος ανά κλικ είναι φθηνότερο αφού ο ανταγωνισμός μειώνεται.

Η εταιρείας μας αναλαμβάνει τη δημιουργία και τη διαχείριση της καμπάνιας Google Adwords για κάθε ναυτιλιακή εταιρεία. Επίσης, είμαστε υπεύθυνοι για την παρακολούθηση αλλά και την διαρκή βελτίωση ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή της.

Δείτε περισσότερα για SEO και προώθηση ιστοσελίδων :

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε