ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

kataskevi-istoselidon-peiraias-1

WEB DESIGN ΣΤON ΠΕΙΡΑΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

H εταιρεία μας ειδικεύεται στo web design και την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop στον Πειραιά, εδώ και πολλά χρόνια.

Από το 2000, μας εμπιστεύονται πλήθος εταιρειών και ιδιωτών για την κατασκευή του επαγγελματικού τους portal ή website στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Με μία στατική ιστοσελίδα δύσκολα θα φτάσετε στα πρώτα αποτελέσματα της Google. H Google προτιμά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Εάν αυτό που αναζητάτε είναι ένα χρηστικό και δημοφιλές site, το οποίο θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, τότε επιλέξτε μία δυναμική σελίδα.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει μόνο δυναμικές ιστοσελίδες. Παρακάτω σας δίνουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι σελίδες που έχουμε κατασκευάσει μέχρι στιγμής στον Πειραιά:

 • Βελτιστοποιημένες, ώστε να βγαίνουν στις πρώτες θέσεις της Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile Friendly, παίζουν δηλαδή σε κινητά και ταμπλέτες
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια ειδικά για το ίντερνετ

Tα γραφικά μιας ιστοσελίδας είναι μια σοβαρή υπόθεση καθώς δεν έχουν να κάνουν με τα γραφικά που συναντούμε συνήθως σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες για τον σχεδιασμό του γραφικού στοιχείου της ιστοσελίδας σας, τη δημιουργία λογότυπου και banner που χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους.

Είναι σχεδόν αναγκαία η προώθηση της ιστοσελίδας σας στον Πειραιά, σε άλλες σελίδες διαφημιστικού σκοπού, γιατί έτσι γίνεται πιο γνωστή η εταιρεία σας και κεντρίζει το ενδιαφέρον νέων πελατών. Σε συνδυασμό με ένα άρτιο γραφιστικά περιβάλλον, κερδίζετε ολοένα και περισσότερους πελάτες.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα

Από τα μέσα του 2014 η Google άλλαξε τον αλγόριθμό της για να ευνοήσει εκείνες τις ιστοσελίδες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κινητά ή προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι σχεδιασμένες, έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε κινητές συσκευές και οθόνες διάφορων διαστάσεων. Έτσι οι σελίδες μας είναι προσιτές από όλους τους χρήστες, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι σελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Οι σελίδες μας κατασκευάζονται πάντα με γνώμονα το SEO. Επιθυμητός στόχος ενός site, είναι η μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η εταιρεία μας, δημιουργεί ιστοσελίδες, γρήγορες στη φόρτωση και με μεγάλη απήχηση στο διαδικτυακό κοινό. Έτσι καταφέρνει να έχει τις ιστοσελίδες της μέσα στις 4 πρώτες θέσεις της Google.

Κατά καιρούς, βλέπουμε νέες κατασκευές ιστοσελίδων που όμως δεν είναι φιλικές στις αναζητήσεις της Google. Επιλέξτε την εταιρεία μας για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας που ξεχωρίζει σχεδιαστικά και όντας βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης, δεν πέφτει ποτέ από τις πρώτες θέσεις της google.

Κατασκευή e-shop στον Πειραιά

Η κατασκευή e-shop κρίνεται απαραίτητη για την προώθηση και πώληση των προϊόντων ή υπηρεσιών μιας εταιρίας. Η διαδικασία πλέον μοιάζει με παιχνίδι, καθώς μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε με το πάτημα ενός κουμπιού. Και όλα αυτά; Από την άνεση του καναπέ σας.

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτεί ειδικούς, καθώς βγάζει προς το χρήστη την εικόνα του μαγαζιού. Μέσα από αυτό η εταιρεία αποκτά μεγαλύτερη αναγνώριση από το αγοραστικό κοινό και μεγαλύτερα κέρδη.

Ένα e-shop θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει τα εξής:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με τράπεζες και paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Να είναι mobile friendly, δηλαδή να μπορεί να έχει ανταπόκριση σε όλες τις κινητές συσκευές ( tablet ή smartphone)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Με όλα τα παραπάνω, το καλάθι του πελάτη γεμίζει πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αφήνοντας τον ίδιο απόλυτα ικανοποιημένο.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ναυτιλιακές εταιρείες στον Πειραιά

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας έχοντας στην ευρύτερη περιοχή του πολλές εταιρείες που ασχολούνται με ναυτιλιακά ζητήματα. Αν είστε ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και θέλετε να προωθήσετε την εταιρείας σας, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Μοιραστείτε με τους πελάτες σας πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας και δώστε στους νέους υλικό για να μάθουν πιθανές επαγγελματικές προοπτικές σε αυτήν. Γνωστοποιήστε επίσης στους πελάτες σας τις νέες σας προσφορές για όλες τις μεταφορές και όλες τις ύλες που αναλαμβάνετε.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας σας και την προώθησή της σε άλλα site. Βγείτε στην πρώτη θέση της Google και κατακτήστε την ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά!

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στον Πειραιά

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ”

 1. Καλησπέρα σας,
  ονομάζομαι Ελένη και είμαι πτυχιούχος μαθηματικός. Επίσης, είμαι απόφοιτη τμήματος τεχνικών εφαρμογών πληροφορικής και ενδιαφέρομαι να πραγματοποιήσω την 6μηνη πρακτική μου στην εταιρεία σας. Πού μπορώ να απευθυνθώ προκειμένου να σας στείλω το βιογραφικό μου παρακαλώ;

  Σας ευχαριστώ
  Με εκτίμηση

  Απάντηση

Σχολιάστε