ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

38 Πηγές για να γίνετε ένας WordPress Expert!

learn-wordpress

38 Πηγές για να γίνετε ένας WordPress Expert!

Μοναδικές πηγές για να γίνετε ένας μάγος του WordPress και να αναδείξετε το ταλέντο σας!

Γεια σας φίλοι μου, μια βροχερή μέρα στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα πάλι και είπα να γράψω ένα επικό άρθρο από αυτά που σας αρέσουν με τις ατέλειωτες παραπομπές και πηγές που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Όμως για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να μάθετε WordPress γρήγορα και εύκολα, αφού γραφτείτε στο δωρεάν μάθημα WordPress, μπορείτε να επεκτείνετε και να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας παραπέρα με αυτές τις πολύτιμες πηγές για WordPress.
Εμπρός λοιπόν φανατικοί μου αναγνώστες, γιράσκω αεί διδασκόμενος!
Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, θα ήθελα να σας πω μερικά λόγια για το WordPress. Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων, αλλά και e-shop. Μάλιστα είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα e-shop με το 19% των παγκόσμιων ηλεκτρονικών καταστημάτων να είναι σε Woocommerce! Αυτό σημαίνει ότι τα e-shop σε WordPress ξεπερνάνε το 22% και αποτελούν πλειοψηφία.
Για να μην μείνετε λοιπόν πίσω σε αυτήν την ηλεκτρονική επανάσταση, θα σας δώσω όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να γίνεται ένας ειδικός στο WordPress!

Themes, Theme Templates, και Theme Frameworks

To WordPress μπορεί να αποκτήσει άπειρες μορφές και σχεδιασμούς πάνω του. Τα Θέματα μπορούν να είναι από πολύ απλά έως πολύπλοκα και από δωρεάν ως τα πιο ακριβά πληρωμένα θέματα απαιτήσεων.

1. WordPress PSD Framework – Ένα δωρεάν  PSD template με τα πιο κοινά στοιχεία για να σχεδιάσετε το δικό σας WordPress site.

2. WordPress Theme Generator – Μια εφαρμογή που παράγει θέματα online χωρίς τη χρήση ή τη γνώση κώδικα.

3. Solostream – Ίσως η καλύτερη εταιρεία θεμάτων σε WordPress, από άποψη αρχιτεκτονικής και SEO.

4. Teslathemes -Μια από τις προτεινόμενες εταιρείες ποιοτικών θεμάτων

5. Easier Theme Development with Sample WordPress Content – Ένα πακέτο αρχείων και πληροφοριών που μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

6. Thematic – Ένα από τα πιο εξελιγμένα theme frameworks.

7. Carrington – Ένα δωρεάν WP CMS theme framework που περιλαμβάνει δύο κανονικές και μία έκδοση για κινητά.

8. Free HTML 5 WordPress Theme – Ένα δωρεάν template που εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά της γλώσσας προγραμματισμού HTML 5.

WordPress Tutorials και συμβουλές

Τα παρακάτω tutorials ή μαθήματα στα ελληνικά καλύπτουν όλο το εύρος του WP. Από την αρχική εγκατάσταση μέχρι τα πιο εξεζητημένα θέματα όπως ανάπτυξη θεμάτων, ανάπτυξη plugin και εξειδικευμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά του WP που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν.

9. How to Create a WordPress Theme: The Ultimate WordPress Theme Tutorial

10. How to Edit WordPress Themes Using Dreamweaver – Για τους νοσταλγούς του Dreamweaver.

11. WordPress as a CMS – Ένα βίντεο διάρκειας 27 λεπτών σχετικά με το πως θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το WordPress ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

WordPress Tutorials και συμβουλές ParaMarketing Productions

Από τη δική μας εγχώρια παραγωγή του WordPress στην ελληνική γλώσσα, δεκάδες βίντεο και άρθρα με μοναδικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε τα μέγιστα από το WordPress.

12. Πως να κάνετε BackUp και Restore σε μια παλαιότερη Έκδοση του WordPress

13. Εισαγωγή στο WordPress Blogging

14. WordPress – Ο απόλυτος οδηγός ασφαλείας

15. WordPress E-shop Χαμένοι στην Μετάφραση

16. Εργαλεία WordPress – 60+ εργαλεία και πόροι για τους νέους χρήστες

WordPress Plugins

Τα Plugins και τα πρόσθετα επεκτείνουν τις λειτουργίες του WP. Με πάνω από 24.000 πρόσθετα και χιλιάδες άλλα να βγαίνουν στην αγορά καθημερινά, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μην βρείτε κάποιο να σας ταιριάζει. Τα πρόσθετα θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο από το να προγραμματίσετε την ιστοσελίδα σας και θα εκτοξεύσουν το site σας στα ουράνια.

30. BuddyPress – Ένα πρόσθετο που κάνει το WordPress social network από την WordPress MU.

31. bbPress – Μια εφαρμογή  forum για WordPress που μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί σε όλα τα WP sites.

Μαγικά Κόλπα, Παραμετροποίηση και Σχεδιασμός

Οι πηγές που παρατίθενται παρακάτω περιλαμβάνουν παραμετροποιήσεις και σχεδιασμούς για να αλλάξετε τελείως το WP. Ανακαλύψτε τελείως νέες εφαρμογές της ιστοσελίδας σας με αυτά τα μαγικά κόλπα!

32. 13 Vital Tips and Hacks to Protect Your WordPress Admin Area – Η ασφάλεια του WordPress πάνω από όλα!

33. WordPress Hack: Opening Links in New Windows

Galleries και πηγές Έμπνευσης

Αν έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες και αναζητάτε κάποιες πηγές έμπνευσης για το νέο σας site σε WordPress, τότε οι παρακάτω πηγές και άρθρα είναι για εσάς φίλοι μου!

34. 218 Unique WordPress Themes

35. 11 Non-Traditional Uses of WordPress

36. WPLuxe –Μια πολύ όμορφη WP gallery που περιλαμβάνει και ένα blog με νέα και πηγές για το WordPress.

37. Gallerific – Έκθεση ιστοσελίδων σε WP.

Blogs, Άρθα και άλλες Πηγές

Οτιδήποτε δεν ταξινομείτε στις παραπάνω κατηγορίες το έβαλα εδώ. Όχι ότι δεν είναι σημαντικό, μια και θα βρείτε πολύ χρήσιμες γνώσεις και παραδείγματα από διάσημους επαγγελματίες του WordPress. WordPress designers και developers θα σας βοηθήσουν να κάνετε την κατασκευαστική δουλειά ευκολότερη.

38. Adii Rockstar – Το blog από τον αυτοαποκαλούμενο “WP Rockstar” και theme developer Adii, που καλύπτει μια μεγάλη θεματολογία γύρω από το blogging, development, και τα WP themes.

39. Brian Gardner – Το προσωπικό blog από το WP theme designer Brian Gardener.

Ποιες από τις πηγές θεωρείτε καλύτερες και μοναδικές; Έχετε βρει κάτι που σας κατέπληξε και ξέχασα να το αναφέρω; Απλώς αφήστε το μήνυμα σας κάτω στα σχόλια! Λατρεύω τα σχόλια γιατί προάγουν τη συζήτηση μεταξύ μας! 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε