ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

Κατασκευη Ιστοσελιδων: Μήπως το site σας θέλει redesign;

WEB-REDESIGN-SITE

Κατασκευη Ιστοσελιδων: Μήπως το site σας θέλει redesign;

Πως να πετύχετε ένα διαχρονικό Web Design για το site σας γρήγορα και εύκολα.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε:

 • Τι σχέση έχει το SEO με το Web Design και την κατασκευή ιστοσελίδων
 • Γιατί το 75% των sites στην πρώτη σελίδα της Google είναι σε WordPress
 • Ποια είναι τα καλύτερα θέματα σε WordPress για την Google
 • Ποια είναι η διαφορά του web design με το SEO Design
 • Πως να φτιάξετε ένα site που θα είναι πρώτο στη Google για την επόμενη δεκαετία

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με το SEO, την κατασκευή ιστοσελίδων και το WordPress, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, απαντώ σε όλες τις απορίες, ακόμα και στις πιο προφανής.

Πλησιάζει Πάσχα του 2014 και πάρα πολλά site που βλέπω ή μου ζητάνε να τους κάνω αξιολόγηση SEO είναι ήδη απαρχαιωμένα ή θα γίνουν σύντομα.

Δεν είναι κακό άμα το site σας μοιάζει παλιό, αρκεί να βγάζει λεφτά. Άμα κάνει τη δουλειά του και νικάει τον ανταγωνισμό, τότε μπορείτε να το κρατήσετε. Όμως άμα το site σας αρχίζει να χάνει έδαφος από τον ανταγωνισμό, είναι καιρός να σκεφτείτε τον ανασχεδιασμό.

Web Redesign

Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες site που χρειάζονται ανασχεδιασμό ή ανακατασκευή:

 • Αυτά που όντως έχουν ξεπεραστεί τεχνολογικά
 • Αυτά που μόλις σχεδιάστηκαν και δεν πέτυχαν τους στόχους τους

Συνήθως, διαχωρίζω αυτά τα είδη των sites σε δύο μεγάλες κατηγορίες:

 • Sites σε WordPress
 • Sites που δεν είναι σε WordPress. Μπορεί να είναι σε joomla, Magento, drupal, κάποιο άλλο CMS ή φτιαγμένα στο χέρι εξολοκλήρου. Ναι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που φτιάχνουν sites με τον πατροπαράδοτο πρωτόγονο τρόπο.

Γιατί το 75% των sites στην πρώτη σελίδα της Google είναι σε WordPress

Νόμιζα ότι το ξέρατε, αλλά το 75% των sites στην πρώτη σελίδα της Google είναι σε WordPress. Και η διαφορά ανοίγει κάθε χρόνο. Τα sites σε WordPress καλύπτουν όλο το εύρος θεμάτων και αναγκών που χρειάζεται κάποιος σήμερα. Μπορεί να γίνουν e-shop, blogs, εταιρικά sites, online κατάλογοι, forums και πολλά άλλα.

Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για το WordPress;

Βρήκα προχθές ένα φίλο που φτιάχνει sites που μου έκανε τη χαζή ερώτηση: Καλά και χρεώνεις την εγκατάσταση WordPress; Η απάντηση δεν χρειάζεται να σας την πω. Άμα νομίζεται ότι το WordPress δεν είναι site, τότε θα πρέπει να δείτε τον φίλο μου τον Pat Flynn που βγάζει μισό εκατομμύριο δολάρια με αυτό!

Άμα συνεχίζετε να αισθάνεστε ανασφαλής με το WordPress, τότε ρίξτε μια ματιά στον φίλο μου και κορυφαίο blogger Yaro Starek με 250.000 δολάρια εισόδημα το χρόνο από τα site του σε WordPress!

To WordPress είναι το νούμερο ένα σε traffic, σε SEO και στην Google γιατί:

 1. Έχει τους καλύτερους και πιο κορυφαίους προγραμματιστές παγκοσμίως οι οποίοι συνεισφέρουν στα WordPress Plugins. Αυτό το site που βλέπεται σήμερα είναι φτιαγμένο σε WordPress και έχει μόνο 15 περίπου plugins. Μόνος μου δεν θα μπορούσα ποτέ να φτιάξω ένα τέτοιο εκπληκτικό site εάν δεν είχα την έτοιμη τεχνογνωσία πάνω από 100 προγραμματιστών, σχεδιαστών και ειδικών στο SEO παγκοσμίως. Φτιάχνοντας ένα site σε WordPress, αποκτάτε πρόσβαση σε αυτήν την τεχνογνωσία.
 2. Είναι ταχύτερο και πιο εξελιγμένο στο SEO και με την μεγαλύτερη ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης. Μόνο τα SEO tags που είναι μοναδικά στην αρχιτεκτονική του WordPress δημιουργούν αυτόματα σελίδες ορατές από τις μηχανές αναζήτησης.
 3. Έχει τα καλύτερα θέματα και γραφικά.
 4. Έχει άπειρα πρόσθετα και ολοκλήρωση με τα social media, το ΥouTube και το Facebook που είναι η νούμερο ένα πηγή traffic αυτή τη στιγμή.
 5. Είναι οικονομικότερο από άποψη κατασκευής, τόσο σε χρήμα αλλά και σε χρόνο. Για να κατασκευάσετε ένα site σε WordPress μπορεί να χρειαστείτε 500 ευρώ και μερικές μέρες ή ώρες τη στιγμή που το αντίστοιχο site άμα γράφατε κώδικα θα χρειαζόσασταν εβδομάδες και πάνω από 2.000 ευρώ! Οποιαδήποτε επιλογή εκτός WordPress είναι ασύμφορη.

 

Ποια είναι η διαφορά του web design με το SEO Design

web-redesign

Πάρα πολλοί web designer κάνουν το λάθος να υποτιμούν ή ακόμα να αγνοούν την πραγματικότητα. Το site δεν είναι έργο τέχνης αλλά επιχείρηση και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζετε. Και κάθε επιχείρηση είτε ηλεκτρονική, είτε φυσική για να επιβιώσει χρειάζεται κόσμο ή traffic.

Ένα site σε Flash είναι ότι χειρότερο για να προσελκύσει traffic γιατί είναι αόρατο στις μηχανές αναζήτησης.

Ένα στατικό site χωρίς blog είναι και αυτό καταδικασμένο στην αφάνεια. Το ίντερνετ και οι μηχανές αναζήτησης στηρίζονται στο δυναμικό και ποιοτικό περιεχόμενο και όχι σε στατικά site. Τα στατικά sites είναι τα βιβλία που διαβάζετε και τα pdf! Η HTML βασίζεται στα backlinks και στο δυναμικό περιεχόμενο.

Ακόμα χειρότερα είναι το πολύ ωραία σχεδιαστικά sites σε WordPress που σε δίνουν την ψευδαίσθηση του SEO. Δυστυχώς το SEO ή η έλλειψη περιεχομένου δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα όμορφο web design. Έχω δει πολλά ακατάλληλα WordPress θέματα που δεν οδηγούν πουθενά, απλώς μπερδεύουν τον υποψήφιο επιχειρηματία και τον πελάτη.

Ποια είναι τα καλύτερα θέματα σε WordPress για την Google

Αποφύγετε όλα τα μεμονωμένα και τα designata θέματα από το Themeforest ή από εμποροπανήγυρις θεμάτων WordPress και επιλέξτε να αγοράσετε πακέτα θεμάτων από επιλεγμένες εταιρείες.

Τέτοιες επιλεγμένες εταιρείες είναι:

Δείτε περισσότερα στο άρθρο: Ποια είναι τα καλύτερα θέματα σε WordPress για την Google

Πως να φτιάξετε ένα site που θα είναι πρώτο στη Google για την επόμενη δεκαετία

Αν έχετε ήδη site και χρειάζεται web redesign, τότε η επιλογή του WordPress είναι η καλύτερη δυνατή λύση για εσάς και την ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Για να φτιάξετε ένα site που θα είναι πρώτο στη Google για την επόμενη δεκαετία, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές πρακτικές και απλές συμβουλές:

1. Έρευνα αγοράς και έρευνα λέξεων κλειδιών.

Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που βγάζουν λεφτά και χτίστε το site σας γύρω από αυτές.

2. Επιλέξτε ένα κατάλληλο domain name.

Αν απευθύνεστε στην ελληνική αγορά χρειάζεστε gr. Κατοχυρώστε το domain name για πάνω από πέντε έτη. Έτσι θα δηλώσετε στην Google και σε όλες τι σημαντικές μηχανές αναζήτησης ότι είστε σοβαροί σε αυτό που κάνετε. Ο χρόνος κατοχύρωσης και η παλαιότητα του domain name είναι παράγοντας SEO.

3. Hosting

Το θέμα hosting είναι πολύ σημαντικό στο web design και στο SEO. Μετράει η γεωγραφική θέση του server και του hosting στα τοπικά και εθνικά αποτελέσματα της Google. Η ταχύτητα και η ποιότητα του hosting επηρεάζουν κάθετα το site σας. Τα 2 ή 3 δευτερόλεπτα καθυστέρησης στη φόρτωση του site σας μπορεί να αποβούν μοιραία για την μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη.

4. WordPress θέματα

Το θέμα μπορεί να απογειώσει ή να χαντακώσει το site σας. Στο web redesign είναι συνετό να επιλέξετε ένα μοντέρνο μα και κλασικό θέμα. Άμα πάλι έχετε παλιό θέμα στο WordPress site σας, καλό είναι να το ανανεώσετε. Επιλέξτε μόνο πληρωμένα Premium Themes.

5. WordPress plugins

Τα κατάλληλα plugins μπορούν να δώσουν στο site σας το φιλί της ζωής ή του θανάτου. Δείτε ποια WordPress plugins χρησιμοποίησα στα παρακάτω sites:

6. Optimization

Είναι σίγουρο ότι το site σας θα χρειάζεται τακτική συντήρηση και βελτιστοποίηση. Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση θα σας οδηγήσει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Στα γιαπωνέζικα αυτό λέγεται kaizen και είναι φιλοσοφία ζωής.

Web Redesign Πηγές

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε