ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πως να φτιάξετε ένα site που θα είναι πρώτο στη Google για την επόμενη δεκαετία

INBOUND-OUTBOUND-MARKETING

Πως να φτιάξετε ένα site που θα είναι πρώτο στη Google για την επόμενη δεκαετία

 • Πως να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google και μείνετε για πάντα εκεί
 • Πως να μετατρέψτε τους επισκέπτες σε πελάτες
 • Πως να ελαχιστοποιήσετε το bounce rate από το site σας
 • Πως να βρείτε νέες αγορές και νέους πελάτες

Το site σας είναι η ηλεκτρονική σας επιχείρηση και έτσι βασίζεται στο traffic, στον κόσμο δηλαδή που θα μπει στο site σας για να αγοράσει ή να παραγγείλει τις υπηρεσίες σας. Πάρα πολλοί μπερδεύουν την διαδικασία της δημιουργίας ενός σταθερά αναπτυσσόμενου site το οποίο θα βγει στην πρώτη σελίδα της Google και θα παραμείνει πρώτο για την επόμενη δεκαετία.

Παρακάτω σας δίνω μερικές βασικές αρχές οι οποίες είναι οι άξονες που θα πρέπει να κινείται κάθε σοβαρό site που θα θέλει να είναι κερδοφόρο και να σας βγάλει πολλά λεφτά από το ίντερνετ.

1. Δημιουργήστε διαχρονικό περιεχόμενο

Η δημιουργία κλασικού περιεχομένου για την επόμενη δεκαετία είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας πάρα πολλών authority sites παγκοσμίως όπως η Wikipedia, το moz.com και πολλά άλλα.

Το περιεχόμενο πρέπει να βασίζεται στις πιο προσοδοφόρες λέξεις κλειδιά ή στα λεγόμενα money keywords.

Τα money keywords είναι αυτά που φέρνουν τις μεγαλύτερες μετατροπές επισκεπτών σε πελάτες. Τα money keywords έχουν τα εξής χαρακτηριστικά στο Google AdWords:

 1. Έχουν μηνιαία αναζήτηση ή search volume από 3.000 έως 100.000
 2.  Έχουν χαμηλό ανταγωνισμό
 3.  Φέρνουν λεφτά στο site σας. Για παράδειγμα αν κάποιος αναζητάει στο ίντερνετ τη φράση Βρακί της Μενεγάκη, μάλλον δεν έχει καμία προθυμία να ξοδέψει λεφτά στο ίντερνετ. Αν όμως κάποιος αναζητάει τη φράση SEO πρώτη σελίδα, προφανώς έχει κάποιο διακαή πόθο να ξοδέψει λεφτά στο ίντερνετ για να βγει πρώτος στη Google.

Το τρίτο χαρακτηριστικό είναι αρκετά δύσκολο και θα πρέπει να ξοδέψετε ώρες δοκιμών στο Google Adwords και στο site σας. Προσοχή δεν σας συμβουλεύω να διαφημιστείτε στην Google, αλλά να κάνετε βαθιά έρευνα αγοράς.

Πάρα πολλοί παραβλέπουν αυτό το βήμα, όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό και είναι κρίσιμο για την επιτυχία του site σας.

Δείτε περισσότερα στα posts:

 1. Μάρκετινγκ Περιεχομένου

 2. Πώς να φτιάξτε μια ιστοσελίδα με επικό περιεχόμενο

 3. Δημιουργήστε Απίστευτο Περιεχόμενο: Το Άρθρο Πυλώνας

 4. Το Περιεχόμενο Είναι Βασιλιάς

 

2. Πάρτε ελληνικό hosting στο GRIX

Αν απευθύνεστε στην ξένη αγορά, χρειάζεστε hosting εγγύτερα στην αγορά σας. Αν πάλι απευθύνεστε την ελληνική αγορά, χρειάζεστε ένα ελληνικό ποιοτικό hosting στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο GRIX.

Αυτό γίνεται για 2 λόγους:

 1. Το hosting είναι παράγοντας SEO
 2. Η ταχύτητα απόκρισης του server βελτιώνει τη μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες

Δείτε περισσότερα στα posts:

 1. SEO : Hosting σε Ελληνικό server

 2. Google και οι 200 παράγοντες SEO

 

3. Βρείτε την αγορά σας και χτίστε όλο το site σας στην βασική λέξη κλειδί

Η αγορά στόχος σας είναι το Α και το Ω. Άμα δεν ξέρετε ποια είναι η αγορά σας, τότε έχετε πολύ σαθρές πιθανότητες επιτυχίας. Όπως αναφέραμε παραπάνω, θα πρέπει να κάνετε τις αναλύσεις σας στα Google Webmasters Tools για να δείτε τι πουλάει περισσότερο στο site σας και ποιες είναι οι λέξεις κλειδιά που έχουν φέρει το περισσότερο traffic στο site σας.

Αν το site σας δεν είναι χτισμένο στις βασικές λέξεις κλειδιά, δεν θα έχει καμία αίσθηση κατεύθυνσης, αλλά θα παραπαίει αριστερά και δεξιά.

 

4. Χρησιμοποιήστε WordPress

To WordPress δεν είναι απλώς ένα blog, είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο που θα σας βγάλει λεφτά. Δεν είναι CMS, δεν είναι blog, δεν είναι Joomla δεν είναι πράγμα. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο δουλειάς και υπάρχουν bloggers σε όλη την υφήλιο με 500.000€ ετήσια εισοδήματα από το WordPress Blog τους.

Επίσης, τα ίδια WordPress θέματα που χρησιμοποιούν οι πολύ πετυχημένοι bloggers, τα ίδια χρησιμοποιώ και γω στα δικά μου site!

Το blog σε WordPress σταμάτησε να είναι μια αστεία χιουμοριστική σελίδα, όταν άρχισε να βγάζει λεφτά με το τσουβάλι και λεφτά με ουρά!

Δείτε περισσότερα στα posts:

 1. Δωρεάν Μαθήματα WordPress
 2. Να φτιάξω blog ή site?

 

5. Γραφτείτε στα μαθήματα SEO και μην σταματάτε να μαθαίνετε

SEO Google Δωρεάν Μαθήματα Αξίας 129€!

seo-lefta-wordpress

Θέλω να πιστεύω ότι αφού έχετε φτάσει να διαβάζετε μέχρι εδώ σας αρέσει τόσο πολύ το άρθρο και έχετε σίγουρα γραφτεί στις ενημερώσεις από την σελίδα μου. Αν όχι κάντε το σήμερα και πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα

seo-web-design

6. Όσο πιο απλό και κατανοητό είναι το site σας, τόσο πιο πετυχημένο

Πολύπλοκα site με απέραντα μενού και χωρίς σαφή πρόταση ή κατεύθυνση είναι καταδικασμένα στην αφάνεια για 2 λόγους:

1. Έλλειψη σχετικού περιεχομένου

2. Έλλειψη πραγματικών στόχων στο site 

Όσο πιο απλό και κατανοητό είναι το site σας, τόσο πιο προσιτό στις μάζες και τόσο πιο πολλούς πελάτες θα πιάσετε.

Δείτε περισσότερα στα posts:

 1. Οι Στόχοι της Ιστοσελίδας σας για το 2014!
 2. 20 Hard-Hitting Startup Websites That Get Visitors To Take Action

7. Συνεχίστε να βελτιώνετε το site σας μέχρι να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα

Η διαδικασία του optimization ή της συνεχής βελτίωσης του site σας είναι πολύ σημαντικό για να στίψετε το blog σας και να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα σας.

Κρατήσετε την επιχείρησή σας σε όσο πιο απλό επίπεδο

Η καλύτερη συμβουλή που σας δίνω είναι το να κρατήσετε την επιχείρησή σας σε όσο πιο απλό επίπεδο γίνεται. Όταν κάνετε κάτι που αποδίδει, αποφύγετε το να κάνετε περισσότερα από αυτό και να παραβλέψετε καινούριες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Μεγιστοποιήστε ότι δουλεύει, αυτοματοποιήστε την διαδικασία και ξεκινήσετε ένα καινούριο έργο ή προϊόν.

Η συνεχής βελτίωση και απλοποίηση του site επιχείρηση σας αυξάνει την εμπειρία του χρήστη και μεγιστοποιεί τα κέρδη σας.

Δείτε περισσότερα στα posts:

Δείτε περισσότερα για το SEO:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Σχολιάστε