ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Ποια είναι τα Angela and Paul backlinks;

ANGELA AND PAUL BACKLINKS-1

Ποια είναι τα Angela and Paul backlinks;

Άμα είστε στην φάση της αύξησης της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, τότε είστε σίγουρα στη μάχη των backlinks και της προώθησης της ιστοσελίδας σας μέσω της δημιουργίας backlinks σε καθημερινή βάση.

Μια στρατηγική για το χτίσιμο των πιο ποιοτικών Backlinks είναι αυτή των Angela και Paul Backlinks, όπου μπορείτε να τη δείτε στο ομώνυμο site.

Αν και η ιστοσελίδα αυτή έχει εγκαταλειφθεί και δεν ενημερώνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό, η στρατηγική χτισίματος συνδέσμων χρησιμοποιείτε μέχρι και σήμερα και έχει αποτελέσει τη βάση για πάρα πολλούς ειδικούς του SEO.

Έτσι θα αναλύσουμε τι λέει. Διαβάστε παρακάτω.

Τι είναι ο σύνδεσμος (backlink);

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ένα backlink, το backlink είναι ένας σύνδεσμος που δείχνει από κάποια άλλη ιστοσελίδα προς το site σας.

Όσα πιο πολλά αλλά και ποιοτικά backlinks έχετε, από ποιοτικά sites δηλαδή, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνετε στις μηχανές αναζήτησης. Και επειδή το νούμερο ένα σήμα κατάταξης και για το 2018 αλλά και για το 2019 και για όλα τα επόμενα έτη παραμένουν τα backlinks, για αυτό και γίνεται τόσος ντόρος για αυτά και όλοι παλεύουν να πάρουν τα καλύτερα και τα περισσότερα άμα γίνεται.

Τι είναι τα Angela και Paul backlinks;

Τα Angela και Paul backlink είναι μια λίστα με ιστοσελίδες με υψηλό PageRank από τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο backlink και να ανεβείτε στη Google και τις μηχανές αναζήτησης.

Αν και η ιστοσελίδα τους είναι λίγο ντεμοντέ, η φιλοσοφία χτισίματος συνδέσμων με αυτόν τον τρόπο είναι κοινά αποδεκτή από όλο τον κόσμο του SEO και τους επαγγελματίες της προώθησης ιστοσελίδων σήμερα.

Τα είδη των backlinks που προωθεί η Angela και ο Paul είναι αποκλειστικά white hat SEO backlinks, δεν είναι spam σε καμία περίπτωση και ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες ποιότητας της Google.

Τέτοια είδη backlinks περιλμβάνουν:

 • Τοπικούς καταλόγους στο ίντερνετ όπως ο Χρυσός Οδηγός, το Vrisko κτλ.
 • Κλαδικούς καταλόγους όπως ο douleytaras, το bestprice κτλ.
 • Γενικούς καταλόγους όπως το in.gr
 • Kαταχώρηση άρθρων σε article directories. Αυτή η πρακτική έχει εγκαταληφθεί σήμερα μια και η Google έχει υποβαθμίσει την αξία των backlinks από τα article directories.
 • Social bookmarking backlinks όπως το plurk, tumblr, instapaper.
 • Δελτία τύπου σε ειδησεογραφικά site με υψηλό PageRank.
 • Backlinks από κυβερνητικά site, επιμελητήρια, νομαρχίες, πανεπιστήμια.
 • Backlinks από Forums με υψηλό PR

Αν και το PageRank δεν χρησιμοποιείτε σήμερα δημόσια, έχει αντικατασταθεί από το Domain Authority που πάλι μετράει τη σημαντικότητα και την ποιότητα μιας ιστοσελίδας.

Στον κατάλογο με τις ιστοσελίδες που σίγουρα θέλουμε να αποκτήσουμε backlink προς το site μας θα πρέπει να προστεθούν σήμερα και:

 • Wikisites όπως η Wikipedia
 • Ιστοσελίδες ανταγωνιστών με υψηλό domain authority
 • Ιστοσελίδες ανταγωνιστών ασχέτως domain authority

Πόσο χρησιμεύουν τα Angela and Paul backlinks για να ανέβει ένα site στη Google;

Τώρα το ερώτημα είναι αφού δούλευαν τόσο καλά τα Angela and Paul backlinks γιατί οι ιδιοκτήτες του site το εγκατέλειψαν;

Η απάντηση είναι απλή. Τα backlinks θα πρέπει να βρίσκονται πάντα σε μια ισορροπία, τα dofollow με τα nofollow, τα εισερχόμενα με τα εξερχόμενα backlinks και να έχουμε ένα φυσικό backlinks profile.

Αυτή είναι η ουσία του χτισίματος συνδέσμων σήμερα και πιστεύω ότι το σωστό είναι να αναζητάμε ευκαιρίες για δημιουργία σωστών backlinks που συνοδεύονται και από σωστό περιεχόμενο κάθε φορά.

Θα πρέπει δηλαδή να υπάρχει και μια ισορροπία γενικότερα περιεχομένου σε ένα site, backlinks, κίνησης, social media signals κτλ.

Πάντως το συμπέρασμα είναι ότι τα Angela and Paul backlinks είναι ένας μπούσουλας που χρησιμοποιείται και σήμερα για την κατασκευή συνδέσμων και την προώθηση ιστοσελίδων από πολλούς ειδικούς του SEO.

Δείτε περισσότερα για τα backlinks:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop ή προώθησης ιστοσελίδας.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε