ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

7 Growth hacks στο SEO που θα αυξήσουν τους πελάτες σας κατά 100%!

7 Growth hacks στο SEO που θα αυξήσουν τους πελάτες σας κατά 100%!

Τι είναι αυτό που θα δώσει την μεγαλύτερη ώθηση στην ιστοσελίδα σας ή στην ηλεκτρονική σας επιχείρηση σήμερα; Αλλά και τον επόμενο χρόνο ή και την επόμενη δεκαετία;

Μα το αναπτυξιακό SEO, το σωστό SEO που γίνεται με βάση το τι ζητάνε οι πελάτες σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Θεώρησα σωστό λοιπόν να σας δώσω 7 growth hacks ή συμβουλές για τεράστια ανάπτυξη για να διπλασιάσετε το πελατολόγιο και την κίνηση σας από τις μηχανές αναζήτησης.

1 Εστιαστείτε σε ένα πράγμα κάθε φορά

Άμα είστε καλός στο περιεχόμενο και στην συγγραφή άρθρων, καλό είναι να ξεκινήσετε με το να γράψετε μερικά άρθρα, άμα είστε καλός με τα backlinks, ξεκινήστε με αυτά, ενώ άμα είστε καλός με τα βίντεο και το YouTube, ξεκινήστε με το να κάνετε βίντεο στο YouTube.

Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι πριν ξεκινήσετε με την δημιουργία δεκάδων ποιοτικών backlinks, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει κάποιο περιεχόμενο και μετά να κάνετε backlinks σε αυτό για να κερδίσετε τις πρώτες θέσεις της Google.

Κανένα site δεν έχει καμία ελπίδα να βγει στην πρώτη σελίδα της Google άμα δεν υπάρχει περιεχόμενο το οποίο θα βοηθήσει τον τελικό χρήστη της ιστοσελίδας σας που θα γίνει και ο επόμενος πελάτης σας.

2 Κάντε πράγματα με προοπτική δεκαετίας

Σκεφτείτε με προοπτική δεκαετίας σε ότι και άμα κάνετε. Εστιαστείτε στο κλασικό, επικό περιεχόμενο γιατί άμα δημιουργείτε μόνο περιεχόμενο που είναι μόνο τάση ή trend, τότε θα αναγκαστείτε να ξαναδημιουργείτε κάθε μήνα ή κάθε χρόνο νέο περιεχόμενο γιατί το παλιό θα είναι εκτός εποχής και ντεμοντέ.

Πάρτε για παράδειγμα το Covid και το lockdown, άμα γράψατε περιεχόμενο για αυτό ή κάνατε κάποιο βίντεο για αυτό, μάλλον την έχετε πατήσει, γιατί το lockdown και ο covid είναι προσωρινός και μετά από ένα χρόνο κανένας δεν θα τον θυμάται ή δεν θα θέλει να ασχοληθεί με αυτόν.

Το growth hacking έχει να κάνει με επαναστατική ανάπτυξη η οποία θα πρέπει να έχει προοπτική δεκαετίας για να είναι συνεχείς και να μην ανακοπεί.

Πριν κάνετε οτιδήποτε, πριν ανεβάσετε ένα νέο προϊόν, δημιουργήσετε ένα καινούριο site, γράψετε ένα νέο άρθρο ή κάνετε ένα βίντεο αναρωτηθείτε:

Αυτό που κάνω θα αντέξει στην επόμενη δεκαετία;

Έχω άρθρα και βίντεο σε αυτό το site τα οποία έχουν αντέξει χρόνια και παραμένουν επίκαιρα παρά ποτέ και ακόμα και σήμερα μου φέρνουν χιλιάδες επισκέπτες από τη Google και από το ίντερνετ γενικά.

3 Κάντε στο SEO ομαδική επίθεση – Μην παίρνετε αιχμαλώτους

7-growth-hacks-SEO-paramarketing-LOW

Το μυστικό για να κερδίσετε στο SEO, εκτός από την σκληρή δουλειά είναι κάνετε κατά μέτωπο επίθεση σε όλους τους τομείς, και να μην κάνετε άμυνα προσπαθώντας να διατηρήσετε θέσεις και κατατάξεις.

Η απλή συντήρηση θα σας ρίξει στη Google λόγω φθοράς και μόνο, φθοράς χρόνου, φθοράς backlink αλλά και γιατί καινούριοι ανταγωνιστές θα βγουν στο κατώφλι με νέες ιστοσελίδες που θα σας κλέψουν την κίνηση και τις θέσεις από τη Google.

Η εαρινή επίθεση των Γερμανών τον Απρίλιο του 1941 νίκησε τους Έλληνες γιατί κάνανε μόνο άμυνα και δεν υπήρχε κανένα σχέδιο επίθεσης, σε αντίθεση με την επίθεση στο Αλβανικό μέτωπο που απώθησε τους Ιταλούς.

Σκεφτείτε το ένα λεπτό, το SEO έχει να κάνει με την επίθεση και μόνο, με το πόσο επιθετικοί είστε στην παραγωγή περιεχομένου, στην εγγραφή ατόμων στη λίστα και στο Newsletter σας, στην παραγωγή νέων βίντεο και στην απόκτηση νέων backlinks.

4 Δεν υπάρχει Plan B στο SEO

Το να έχετε Plan B είναι σαν να προετοιμάζετε τον εγκέφαλο σας να αποτύχει. Μην προγραμματίζετε την αποτυχία, προγραμματίστε τον εγκέφαλο σας για την επιτυχία.

Ίσως το σημαντικότερο growth hack στο SEO να είναι αυτό, πως να κάνετε τον εγκέφαλο σας και το μυαλό σας να πιστέψει ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το SEO για να βρείτε νέους πελάτες και να αυξήσετε τα εισοδήματα σας σήμερα, αυτή τη στιγμή αλλιώς θα πεθάνετε της πείνας.

5 Γίνετε εσείς το μέτρο στην κατηγορία σας

Με το παραπάνω SEO growth hack θέλω να σας πω ότι πρέπει να γίνεται το σήμα κατατεθέν το brand name για τον χώρο σας και να έχετε αναγνωρισιμότητα για αυτό που κάνετε ή εμπορεύεστε.

Όπως το Paramarketing είναι συνώνυμο του SEO έτσι και το δικό σας site ή το δικό σας brand θα πρέπει να γίνει το μέτρο και το σταθμό για την κατηγορία του ή την αγορά του.

Κάντε ότι χρειάζεται για να εδραιώσετε το brand name σας στην αγορά και να το χτίσετε όσο περισσότερο γίνεται.

6 Κάθε μέρα, ξεκινήστε σαν την πρώτη μέρα στο SEO

Όταν είστε σε φάση ταχείας ανάπτυξης στην επιχείρηση σας, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή στην ιστοσελίδα σας, κάθε μέρα είναι σαν να είστε στην μέρα νούμερο 1, όπου θα πρέπει να κάνετε τα βασικά πράγματα που θα σας φέρουν την ανάπτυξη.

Για την ιστοσελίδα σας αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο, κείμενα και βίντεο χρήσιμα για τον υποψήφιο πελάτη σας όπου θα τα αναζητήσει οργανικά στις μηχανές αναζήτησης και θα βγει η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις της Google.

Μην ησυχάζεστε και μην νομίζετε ότι τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Το ακριβώς αντίθετο, άμα επιδιώκετε την ανάπτυξη και την αύξηση του πελατολογίου σας ή του τζίρου σας κατά 100%, θα πρέπει να μπείτε σε διαδικασία να βρείτε ποιες αναζητήσεις δεν πιάνετε στη Google και να τις καλύψετε με νέα άρθρα και σελίδες.

Το SEO είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας, άρα θα πρέπει να εξοικονομήσετε δυνάμεις για να τερματίσετε και για να νικήσετε.

Άμα χαλαρώσετε λίγο το βήμα σας, θα σας περάσει ο ανταγωνισμός σας και η αγορά σας καθώς και οι σελίδες αναζήτησης της Google θα καλυφθούν από άλλες ιστοσελίδες που έχουν κάνει την δουλειά.

7 Ανακαλύψτε νέα πράγματα και ιδέες για να υπερφαλαγγίσετε τον ανταγωνισμό

Και το πιο σημαντικό πράγμα καθώς και το πιο δημιουργικό είναι να γεννήσετε νέες ιδέες για να υπερφαλαγγίσετε τον ανταγωνισμό. Γράψτε το πρόβλημα που σας απασχολεί σε ένα χαρτί και αφήστε το δίπλα στο κομοδίνο πριν κοιμηθείτε.

Το υποσυνείδητο σας έχει ήδη την λύση.

Δείτε τι έχουν κάνει οι άλλες μεγάλες εταιρείες και μπείτε και εσείς στην θέση τους, πάρτε ιδέες και προσπαθήστε να κάνετε νέα πράγματα που θα αλλάξουν την αγορά σας προς το καλύτερο και θα σας φέρουν νέους υποψήφιους πελάτες.

Μην κονταροχτυπιέστε κατάμουτρα με τα μεγάλα site για λέξεις κλειδιά που δεν θα μπορέσετε να πιάσετε ποτέ. Βρείτε φράσεις κλειδιά με χαμηλό ανταγωνισμό στη Google όπου θα σας φέρουν στην πρώτη σελίδα της Google εύκολα και χωρίς να δημιουργήσετε κανένα backlink.

Πιάστε πρώτα τις εύκολες αναζητήσεις και μετά βρείτε νέα κανάλια και νέους τρόπους για να αυξήσετε την κίνηση σας. Γίνεται ένας influencer στην κατηγορία σας και δημιουργήστε το κοινό σας.

Άμα έχετε κανάλι στο YouTube, δουλέψτε πάνω σε αυτό, ακόμα και 2.000 συνδρομητές ίσως να είναι επαρκείς για να σας φέρουν τους λίγους φανατικούς πελάτες που θέλετε για το site σας.

Γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube

Και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου καθώς και like, άμα σας άρεσε κάποιο βίντεο.

Αυξήστε τα έσοδα της ιστοσελίδας σας με την Ezoic, δωρεάν εγγραφή:
https://ezoic.com/?tap_a=6182-5778c2&tap_s=820231-d9897b

Επίσης, μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter μου για να κατεβάσετε τον οδηγό SEO.
https://divramis.gr/seo-newsletter/

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το σωστό SEO (αυτό που κάνουμε εδώ και 8 χρόνια με επιτυχία):

 

Σχολιάστε