ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Δωρεάν Οδηγός SEO Google Πρώτη Σελίδα

blogging-seo-strategy

Δωρεάν Οδηγός SEO Google Πρώτη Σελίδα

Κατεβάστε σήμερα εντελώς δωρεάν τον οδηγό SEO. Ένας λεπτομερής οδηγός για να βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης, να πλημμυρίσετε από επισκέψεις, να βρείτε νέους πελάτες και νέες αγορές και να αυξήστε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!

Ο οδηγός αξίζει περισσότερο από 129€, όμως σήμερα σας παρέχετε εντελώς δωρεάν!

Ο οδηγός αυτός περιέχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται κάποιος όχι μόνο για να βγει στην πρώτη σελίδα της Google, αλλά και να κυριαρχήσει σε όλα τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Καλά διαβάσατε να κυριαρχήσει στα αποτελέσματα της Google. Απλώς δείτε το βίντεο SEO Google Domination.

Γραφτείτε με το Email σας και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα!

registration-button

Μαρτυρίες Πελατών που Βγήκαν στην Πρώτη Σελίδα της Google

Τι λένε οι πελάτες μου για μένα και το SEO, αφού έχουνε βγει στην πρώτη σελίδα της Google. Το ξέρω ότι κάνω απίστευτη δουλειά, αλλά κανείς δεν εδοξάσθηκε μόνος του!

“Είχα δώσει πάρα πολλά σε διαφήμιση και ο ανταγωνισμός στον χώρο μας γινότανε όλο και μεγαλύτερος.Η πρώτη σελίδα της Google είχε γεμίσει με site ανταγωνιστών μας. Έβλεπα τη δουλειά να πέφτει και έπρεπε να βρω μια λύση να ξαναβγώ στην πρώτη σελίδα της Google. Οι πελάτες μας μας βρίσκουν κατά κύριο λόγο μέσα από το ίντερνετ και όπως καταλαβαίνετε το SEO και η πρώτη σελίδα της Google είναι σημαντική για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης μας που λειτουργεί στην Αθήνα από το 1960. Προσωπικά δεν έκανα τίποτα, όλα τα ανέλαβε ο ειδικός SEO, Γιάννης Διβράμης από τη Λάρισα. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς στο να τον εμπιστευθώ κάποιον εξ αποστάσεως. Εγώ στην Αθήνα και αυτός στη Λάρισα! Τελικά πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να τον βρω στη Λάρισα για να τον γνωρίσω προσωπικά! Το site μου ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της Google, η δουλειά ανέβηκε και συνεχίζουμε τη συνεργασία ακόμα και σήμερα! Το θετικό με το SEO είναι ότι είναι διαχρονικό σε αντίθεση με τη διαφήμιση στη Google και συνεχίζεις να έχεις traffic και κίνηση στο site σου για πολλά χρόνια μετά. “

Γιώργος Σταματίου, Αθήνα, Αποφράξεις Βλάχος (πακέτο Portal SEO Review)

“Ο μάγος του SEO, έτσι θα μπορούσαν χαρακτηρίσω το Γιάννη Διβράμη και θα ήταν και λίγο. Άλλο να στο λένε και άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει. Γιάννη σε ευχαριστώ από καρδιάς, όχι μόνο για το απίστευτο site που μου έφτιαξες και τα πράγματα που έμαθα από σένα, αλλά και για το ότι δίνεις δωρεάν μέσα από τα μαθήματα στο site σου όλες τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Πραγματικά η δουλειά σου ξεχωρίζει !!!”

Κώστας Κανάρης, Ηράκλειο Κρήτης, Emgoldex.com.gr (Πακέτο WordPress SEO Redesign)

“Τον Οκτώβριο του 2013 ήτανε μια περίοδος της ζωής μου που είχα απογοητευθεί με το site μου μετά από μια σφαλιάρα της google και είχα δει αρκετή πτώση στο web traffic και στα google analytics στο blog μου. Αφού έψαχνα απεγνωσμένα να βρω στο ίντερνετ κάποια λύση, διάβασα διάφορα SEO forums από τα οποία και μπερδεύτηκα περισσότερο. Τελικά βρήκα τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα και την σειρά βίντεο μαθημάτων και επέλεξα το πακέτο SEO Review από τον δάσκαλο του SEO, Γιάννη Διβράμη. Ενώ δεν ήξερα τίποτα από SEO, ξαφνικά έγινα και γω ειδικός. Ο οδηγός και όλη η εμπειρία SEO ήτανε σαν την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος πάνω μου. Ο άνθρωπος ήτανε ο πρώτος που ξέρει πως δουλεύει η Google σε βάθος και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει το κάθε site να ανέβει. Μέσα σε ένα μήνα το blog μου ανέκαμψε, πήρα πίσω το παλιό μου traffic και φυσικά συνέχισα να έχω εισοδήματα από το Google AdSense. Δάσκαλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ! “

Videogr.gr Γιάννης Χούσος, Πάτρα, (Πακέτο Portal SEO Review)

“Ξαφνικά βγήκα στην πρώτη σελίδα της Google για τα φωτοτυπικά μηχανήματα Ricoh και άρχισαν να με παίρνουν πελάτες τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα μέσα σε μερικούς μήνες. Έχω ήδη κάνει αρκετές πωλήσεις από το τηλέφωνο! Ένα χρόνο πριν αυτό μου φαινότανε αδιανόητο! Στην αρχή αισθάνθηκα αμήχανα, όμως το καλό με τη Google είναι ότι όσοι πελάτες με βρήκανε από τη Google αγοράσανε μετρητοίς, κανένας δεν έκανε παζάρι, ενώ ήτανε οι πιο γρήγορες και πιο εύκολες πωλήσεις που έκανα ποτέ. Σύντομα μετά τα φωτοτυπικά, ήρθε και η σειρά των ταμειακών μηχανών και των συρταριών! Από ένα μικρό μαγαζάκι στη Λάρισα κατέληξα να γίνω ένας προμηθευτής μεταχειρισμένων φωτοτυπικών μηχανημάτων πανελλήνιας εμβέλειας! “

Άρης Κλείτσης, Λάρισα, Φωτοτυπικά Ricoh (πακέτο SEO Review)

“Έχω έναν παραδοσιακό πέτρινο ξενώνα με 5 δωμάτια στην Άνω Σκοτίνα στον Όλυμπο.  Είχα κάνει στο παρελθόν και άλλα site για τον ξενώνα μου αλλά κανένα δεν είχε το παραμικρό αποτέλεσμα. Το πρώτο site που είχα κάνει ήτανε από έναν φίλο σε Joomla, είχε μόνο φωτογραφίες και δεν το έβρισκε κανένας παρά μόνο εγώ και μερικοί φίλοι μου που τους έδινα το link.

Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με υπολογιστές, ξέρω να χρησιμοποιώ μετά βίας Word, να στέλνω email και να μπαίνω στο facebook. Είχα όμως την υπομονή και τη σύνεση να ακούσω τον ειδικό στα θέματα SEO και Web Design Γιάννης Διβράμη. Φτιάξαμε ένα site παίρνοντας ένα domain name που να ταυτίζεται με αυτό που ψάχνουν οι χρήστες στη Google. Από τότε με έχουνε βρει από όλες τις χώρες, ακόμα και από τη Δανία και τη Γερμανία, ενώ το site μου είναι μόνο στα ελληνικά! Είμαι στην πρώτη σελίδα της Google για ορισμένες λέξεις κλειδιά και τώρα στοχεύουμε και περισσότερες.

Με βρίσκουν στη Google και αυτό είναι το κυριότερο, στο μέλλον θα ασχοληθώ περισσότερο με το site μου και δημιουργήσω περισσότερα άρθρα και κείμενα.”

Θανάσης Κουμορτζής, Άνω Σκοτίνα, Ξενώνας Απαλνή ( πακέτο WordPress SEO Redesign)

Βγείτε και εσείς στην πρώτη σελίδα της Google, μάθετε τα μυστικά του SEO σήμερα!

Γραφτείτε με το Email σας και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα!

registration-button

Τι Θα Μάθετε Σε αυτόν τον  Δωρεάν Οδηγό SEO

Ο οδηγός αυτός χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα, τρία μαθήματα και το γλωσσάριο SEO. Στο πρώτο μάθημα θα μιλήσουμε για το πρώτο κομμάτι της εντός σελίδας βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης, στο δεύτερο μάθημα θα μιλήσουμε για την εκτός σελίδας βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, στο τρίτο μάθημα για τα απαραίτητα εργαλείο που θα πρέπει να έχει κάθε SEO μάνατζερ ή webmaster, και στο τέλος παραθέτω το γλωσσάριο του SEO.

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τις ακριβώς ίδιες τεχνικές που χρησιμοποίησα για να κατακτήσω τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Μάθημα 1 Εντός Σελίδας Βελτιστοποίηση

seo-πρώτη-σελίδα

Το πρώτο μάθημα είναι μια εισαγωγή στις μηχανές αναζήτησης και τις θεμελιώδεις στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) τεχνικές. Η εντός σελίδας βελτιστοποίηση καλύπτει όλα όσα πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Μην ανησυχείτε, αν έχετε ήδη ξοδέψει χρήματα για το σχεδιασμό την ιστοσελίδα σας ή εάν έχετε περιορισμένες γνώσεις προγραμματισμού. Μόλις μάθετε αυτές τις τεχνικές και κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης τους, μπορούν να εφαρμοστούν σε μόλις λίγα λεπτά σε κάθε νέα ή την υπάρχουσα ιστοσελίδα.

Παραδόξως, πολλές από αυτές τις τεχνικές αγνοούνται από το 98 τοις εκατό του συνόλου των επιχειρηματιών του ίντερνετ και από όλους εκείνους που προσπαθούν να βελτιώσουν τη θέση τους στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERPs).

Η εντός σελίδα βελτιστοποίηση ξεκινάει από την κατασκευή της ιστοσελίδας, από το πρώτο στάδιο κιόλας του Web Design, και θα πρέπει να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός.

 

 Μάθημα 2Α Εκτός Σελίδας Βελτιστοποίηση

Στο δεύτερο μάθημα εστιαζόμαστε στους εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη της σελίδας σας στην Google. Θα μιλήσουμε δηλαδή για την Βελτιστοποίηση Εκτός Σελίδας.

Οι τεχνικές βελτιστοποίησης εκτός σελίδας είναι πανίσχυρες και θα δείτε πως θα βελτιώσετε την δημοτικότητα της σελίδας μέρα με τη μέρα. Η δημοτικότητα είναι ένας παράγοντας Off Page SEO που επηρεάζει την κατάταξη σας στην Google.

Οι τεχνικές αυτές σε συνδυασμό με τις τεχνικές του πρώτου μαθήματος για την εντός σελίδας βελτιστοποίησης, θα εκτινάξουν την ιστοσελίδα στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.

Είναι σημαντικό να έχουμε ολοκληρώσει την εντός σελίδας βελτιστοποίηση πριν προχωρήσουμε στην εκτός σελίδας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η εντός σελίδας βελτιστοποίηση είναι προαπαιτούμενη για να μπορέσει η ιστοσελίδα σας να βγει πρώτη στην Google. (Αυτό δεν είναι απόλυτο, αλλά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο κόπο και χρόνο)

Η εκτός σελίδας βελτιστοποίηση είναι πραγματικά πιο ισχυρή από την εντός σελίδας. Το 85% των αποτελεσμάτων σας εξαρτάται από την εκτός σελίδας βελτιστοποίησης, ενώ για το υπόλοιπο 15% ευθύνεται η εντός σελίδας βελτιστοποίηση.

Μάθημα 2Β: Απλές Τεχνικές Εκτός Σελίδας Βελτιστοποίησης (Off-Page SEO Techniques)

Σε αυτό το μάθημα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων προς τη σελίδα μας (backlinking), την πιο πετυχημένη στρατηγική για να βελτιώσουμε τη θέση μας στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google. Μερικές από αυτές τις τεχνικές είναι η ανταλλαγή συνδέσμων, η δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων, η υποβολή σε οδηγούς, το αρθρογραφικό μάρκετινγκ, το SEO blogging , οι δημοσιεύσεις τύπου, τα κοινωνικά δίκτυα, το Guest Blogging for SEO τα Φόρουμς, και τα RSS Feeds.

Μάθημα  3: Εργαλεία SEO Απευθείας Από Τα Εργαστήρια Του ParaMarketing

Στο Μάθημα 3 θα δούμε βήμα βήμα τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων και διάφορα άλλα εργαλεία SEO  και θα δημιουργήσουμε τους πρώτους κύκλους βελτιστοποίησης. (SEO Cycles). Σκοπός των κύκλων ή πειραμάτων είναι να βελτιώσουν σταθερά τα αποτελέσματά μας στις μηχανές αναζήτησης και να εκτινάξουν την επισκεψιμότητα στη σελίδα μας στα ύψη.

Μάθημα 4: Γλωσσάριο SEO – Βασικό λεξιλόγιο SEO

Το μάθημα 4 αυτού του οδηγού SEO, περιλαμβάνει ένα πλήρως ενημερωμένο γλωσσάριο SEO, κάτι που λείπει από την ελληνική γλώσσα, για να κατανοήσετε πλήρως την βασική ορολογία των μηχανών αναζήτησης.

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “Δωρεάν Οδηγός SEO Google Πρώτη Σελίδα”

Σχολιάστε