ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

E-Λιανικό Πως να προωθήσω το eshop μου στη Google;

E-Λιανικό Πως να προωθήσω το eshop μου στη Google;

Πως να βγω στην πρώτη σελίδα με τον ηλεκτρονικό μου κατάστημα και να κάνω πωλήσεις;

Μπήκατε στο e-λιανικό και τώρα θέλετε να προωθήσετε το eshop σας;

Έχετε φτιάξει μόλις καινούργιο eshop με το πρόγραμμα e-λιανικό ή χωρίς επιδότηση, μόνοι σας;

Μπήκατε στο e-λιανικό, μπήκατε σε μια εταιρεία web design και τώρα δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη για το τι πρέπει να κάνετε;

Σας φαίνονται όλα πολύ δύσκολα;

Τότε πρέπει να δείτε το βίντεο για το τι πρέπει να κάνετε μόλις φτιάξετε το πρώτο eshop σας με το e-λιανικό ή χωρίς πρόγραμμα επιδότησης που είναι το e-λιανικό.

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, είμαι ειδικός στο SEO.

Έχω την εταιρεία Paramarketing SEO Agency και φτιάχνουμε ιστοσελίδες και eshop από το 2000. Ναι, είμαι λίγο μεγαλύτερος από ότι φαίνομαι.

Το πρώτο μου site το είχα φτιάξει από το 1998 και σε αυτό το βίντεο πρέπει να μιλήσουμε για το τι πρέπει να κάνετε για να προωθήσετε το eshop σας αφού μπήκατε στο e-λιανικό ή χωρίς e-λιανικό, δηλαδή χωρίς επιδότηση.

Κάντε like, κάντε subscribe, αφήστε σχόλιο άμα μπήκατε τώρα στο e-λιανικό, γράφοντας e-λιανικό και έτσι θα καταλάβω αν σας άρεσε το βίντεο και αν θα θέλατε να κάνουμε και άλλα βίντεο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προώθηση του eshop σας και έτσι θα βγάλουμε και άλλο χρήσιμο περιεχόμενο.

Γράψτε απλώς e-λιανικό και πάμε κατευθείαν στο ψητό.

e-lianiko-pos-proothiso-eshop-google-low

1 Γίνετε κι εσείς ένας μικρός ειδικός στην προώθηση ιστοσελίδων

Το πρώτο πράγμα είναι ότι πρέπει να γίνετε κι εσείς ένας μικρός ειδικός στην προώθηση ιστοσελίδων.

Εννοώ ότι μπορεί να είστε έμπορος 30 – 40 χρόνια και να γνωρίζετε τρόπους προώθησης του καταστήματος σας με το να βγείτε στην εφημερίδα, στα περιοδικά, να νοικιάσετε μαγαζί σε γωνιακό ή κεντρικό χώρο ή να ανοίξετε υποκατάστημα σε πιο κεντρικό σημείο και ούτω καθεξής.

Τα ίδια πράγματα συμβαίνουν παραπλήσια στο Internet, απλά υπάρχει ένα ψηφιακό χάσμα και θα πρέπει να κάνετε ένα ψηφιακό άλμα.

Τι εννοώ με αυτό; Σας είπα ότι το πρώτο βήμα είναι να γίνετε εσείς ένας μικρός ειδικός προώθησης του eshop σας.

Πώς ξεκινάει αυτό το βήμα;

2 Μελετήστε τα πάντα γύρω από το SEO

Το δεύτερο βήμα είναι να μελετήσετε τι γίνεται γύρω από την προώθηση του eshop και το SEO.

Το SEO είναι το ακρωνύμιο της φράσης Search Engine Optimization, μπορείτε να δείτε περισσότερα για το τι είναι SEO σε βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και θα πρέπει να το κάνετε σε καθημερινή βάση, ούτως ώστε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων eshop.

Δηλαδή θα μου πείτε τώρα, όσοι έχουν eshop πρέπει να είναι ειδικοί;

Ναι!

Από όσους πελάτες έχουμε, έχουμε παρατηρήσει ότι οι πελάτες που πηγαίνουν καλύτερα στα αποτελέσματα της Google και από άποψη τζίρου και από άποψη οργανικής κατάταξης είναι αυτοί που είναι οι πιο ειδικοί από όλους.

Τι θα πει αυτό;

Ότι όσες περισσότερες γνώσεις έχετε ως ιδιοκτήτης eshop, τόσο καλύτερα θα τα πάτε στη Google και στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Τι εννοούμε γνώσεις;

Απαιτούνται τεχνικές γνώσεις, το SEO αλλάζει συνέχεια, διάφοροι τρόποι προώθησης αλλάζουν συνέχεια, το Digital Marketing αλλάζει συνέχεια.

Τα τεχνικά του WooCommerce αλλάζουν συνέχεια, γιατί το WooCommerce είναι μια πλατφόρμα που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σήμερα για να φτιάξουν eshop και άμα δεν προσαρμοστείτε ανάλογα και δεν γίνετε μαθητές των νέων πραγμάτων και των εξελίξεων, θα μείνετε πάρα πολύ πίσω.

Πάρα πολλοί λένε: δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία, δεν είμαι καλός σε αυτό.

Το δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία είναι το φιλί του θανάτου αυτή τη στιγμή για να βγάλετε λεφτά.

Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος πιστέψτε με για να βγάλετε χρήματα από το να επενδύσετε σε κάτι που είναι τεχνολογικό.

Πολλοί θα μου πουν ότι μπορούν να επενδύσουν στα ακίνητα.

Συμφωνώ, αλλά τα ακίνητα δε θα σας επιφέρουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην απόδοση που θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε 40 χρόνια.

Για παράδειγμα, αν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα διαμέρισμα με 100.000 χιλιάδες ευρώ και θέλει να γίνει εκατομμυριούχος θα πρέπει να περιμένει άλλα 57 χρόνια, γιατί τόσα απαιτούνται για να φτάσει στο 1 εκ. αποτίμησης της αξίας του διαμερίσματος.

Οπότε, καλοί είναι οι παραδοσιακοί τρόποι επένδυσης, αλλά άμα δεν επενδύσετε σε κάτι τεχνολογικό, όπως το eshop σας, δε θα δείτε κανένα αποτέλεσμα στη ζωή και στα οικονομικά σας. Θα μου πείτε υπάρχουν παλιές εταιρίες, 100 χρόνια πριν.

Κάθε μεγάλη εταιρεία είναι εταιρεία τεχνολογίας

Θα σας πω κάτι που μπορεί να σας φανεί αστείο. Η εταιρεία Ford που είναι εταιρεία αυτοκινήτων είναι τεχνολογική εταιρεία; Η απάντηση είναι ναι και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας.

Η τεχνολογία που έχει η Ford δεν πιάνεται, δεν μπορείτε να δείτε ούτε στον ύπνο σας πόσα ερευνητικά κέντρα έχουν και πόσες πατέντες έχουν κατοχυρώσει.

Ειδικά πριν 100 χρόνια, όταν ο Henry Ford βγήκε με το Model T και τη γραμμή παραγωγής, ήταν καινοτόμος και επαναστάτης στην παραγωγή, ήταν νούμερο 1 τεχνολογικό επίτευγμα η αλυσίδα παραγωγής παγκοσμίως.

Οπότε όλες οι παραδοσιακές μεγάλες εταιρείες που ξέρετε σήμερα είναι εταιρείες τεχνολογίας.

Η Ford είναι εταιρεία τεχνολογίας, η Toyota είναι εταιρεία τεχνολογίας, η Canon, που έχω την κάμερα μου, είναι εταιρεία τεχνολογίας, η Google είναι εταιρεία τεχνολογίας.

To 99,9% των εταιρειών που γιγαντώθηκαν τα προηγούμενα 100 χρόνια και θα γιγαντωθούν τα επόμενα 100 χρόνια και δεν ξέρουμε ποιες θα είναι, θα είναι εταιρείες τεχνολογίας.

Άρα, η λύση είναι να σταματήσετε σήμερα να παίζετε με πράγματα που δεν έχουν καμία αξία, να σταματήσετε τις δικαιολογίες και να γίνετε ένας homus technologicus.

Δηλαδή να πέσετε με τα μούτρα και να αφομοιώσετε ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή σε τεχνολογία, σε γνώση, να την εφαρμόσετε στο eshop σας για να μπορέσετε να πηδήξετε προς το μέλλον, να κάνετε ένα άμα προς το μέλλον που έλεγε παλιά ο Λαζόπουλος, πριν λογοκριθεί από μόνος του.

3 Κατηγορίες μαθητών στην πληροφορική τεχνολογία

Υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων:

  1. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή που παίρνει πολύ εύκολα την πληροφορική, δηλαδή τους λες ένα και πιάνουν και 2 σε δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η κατηγορία που θα γίνουν προγραμματιστές, θα φτιάξουν κάτι δικό τους. Σε αυτή την κατηγορία είμαι κι εγώ.
  2. Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή των ανθρώπων που πιάνουν την πληροφορική, αλλά όχι αμέσως. Μπορεί να χρειαστούν περισσότερους μήνες να καταλάβουν κάτι καινούργιο.
  3. Και η τρίτη κατηγορία  ανθρώπων είναι αυτή που δεν μπορεί αμέσως να καταλάβει την πληροφορική, αλλά δε θα μάθουν ποτέ από υπολογιστές. Δε θα μάθουν ποτέ πώς να χειρίζονται το κινητό, δε θα μάθουν ποτέ πώς να χειρίζονται το site.

Πώς το ξέρω αυτό;

Ήμουν καθηγητής πληροφορικής για πολλά χρόνια και είχαμε 3 κατηγορίες μαθητών στην πληροφορική.

Αυτή τη στιγμή, ως ιδιοκτήτες eshop πολλά υποσχόμενου σε μια αγορά με πάρα πολλές δυνατότητες, θα πρέπει να γίνετε οι πρωτοπόροι για να μπορέσετε να κερδίσετε λεφτά από αυτό, δηλαδή θα πρέπει να ανήκετε στην κατηγορία 1.

Δεν μετράει πόσο χρονών είστε σήμερα, δεν έχει να κάνει με το πόσο χρόνο έχετε ελεύθερο σήμερα.

3 Θα πρέπει να κάνετε ότι χρειάζεται για να πετύχει το eshop σας

Από τη στιγμή που φτιάξατε ένα eshop και πιστεύετε σε αυτό, πρέπει να κάνετε όλα τα πράγματα που απαιτούνται για να μπορέσετε να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Θα πρέπει να βρείτε τρόπο, αν ξεκινάτε από το 0, να φτάσετε στις 10.000 ευρώ τζίρο το μήνα και μετά να το κλιμακώσετε στις 20, 30, 40, 50, 100, 200.000 ευρώ το μήνα και μπορείτε να το κάνετε γιατί το eshop σας μπορεί να το κάνει αυτό με ελάχιστα κόστη συγκριτικά με ένα φυσικό κατάστημα.

Σίγουρα θα χρειαστείτε σε όλη την πορεία σας και βοήθειες και αλλαγές, όπως το να αλλάξετε πολλές φορές το eshop σας μέχρι να το τελειοποιήσετε, όπως το να βρείτε το κατάλληλο προσωπικό για να δουλέψει για εσάς, να βρείτε τις κατάλληλες σελίδες προώθησης ιστοσελίδων, όπως είμαστε εμείς, κάποια εταιρεία να κάνει το Digital Marketing όπως πολλές εκεί έξω.

Μπορώ να σας συστήσω μια στο μέλλον, γιατί ξεκινάω μια καινούργια συνεργασία στο μέλλον και αναμένω να δω τα αποτελέσματα που πιστεύω θα είναι εκπληκτικά.

Ωστόσο και άλλα άτομα να προσλάβετε, για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τι κάνουν, πρέπει και οι ίδιοι να γίνετε μαθητές του κυκλώματος που λέγεται τεχνολογία.

Ό,τι και να κάνετε σήμερα, η τεχνολογία είναι το νούμερο 1 χαρτί που θα αλλάξει την οικονομία μας, την κοινωνία μας και τη ζωή σας, αν είστε αυτοί που ασχολούνται με αυτό.

Όλοι μιλάνε σήμερα για το Bitcoin.

Το θέμα είναι ότι ελάχιστοι το κατέχουν και είναι αυτοί που είχαν ασχοληθεί τεχνολογικά με αυτό την προηγούμενη δεκαετία, την προηγούμενη εικοσαετία, γιατί έχω συναδέλφους στην Αμερική που ασχολήθηκαν με το Bitcoin πριν από 10 χρόνια είτε γιατί το πίστεψαν γιατί τους άρεσε η τεχνολογία που είναι ρηξικέλευθη, όπως και εμένα.

4 Παρακολουθήστε όλες τις νέες τάσεις της τεχνολογίας

Οτιδήποτε καινούργιο βγαίνει θέλω να το παρακολουθήσω, όχι για πλάκα αλλά για να κάνω τη διαφορά, να ξεχωρίσω από το πλήθος με κάποιον τρόπο.

Μπορώ να καθίσω να μελετήσω ένα πράγμα 20 μέρες κλεισμένος μέχρι να το κατακτήσω και να το αξιοποιήσω προς όφελος μου, γιατί όταν ο μέσος χρήστης του Internet χρειάζεται 2 ώρες για να μάθει κάτι, άμα εσείς αφιερώσετε 20 σίγουρα θα ξεπεράσετε τον μέσο χρήστη και αυτό θα είναι προς όφελος σας.

Αυτό συμβαίνει και με το eshop. Αυτό ήθελα να πω γενικά.

Δεν κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω κάντε αυτά τα βήματα, αλλά για να σας δώσω το έναυσμα να κάνετε αυτά τα βήματα.

Επειδή έχω βγάλει ένα προηγούμενο βίντεο για το τι πρέπει να κάνετε μόλις φτιάξετε το eshop σας στο e-λιανικό και είναι αρκετά βήμα  που θα πρέπει να ξεκινήσετε και χρειάζονται χρόνο και πόρους για να τα υλοποιήσετε.

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας, επειδή κάθε μήνα 2 – 3 φορές στέλνουμε newsletter εντελώς ενημερωτικά.

Επίσης, γραφτείτε στο κανάλι μας και αφήστε σχόλιο από κάτω e-λιανικό, για να ξέρουμε ότι θέλετε να κάνουμε και άλλα βίντεο για το e-λιανικό.

Κερδίστε 50% από το επόμενο πακέτο hosting

Τέλος, να πούμε για τον χορηγό της εκπομπής, την εταιρεία φιλοξενίας Myip.

Κερδίστε 50% από το επόμενο πακέτο hosting με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50.

Η εταιρεία Myip είναι δοκιμασμένη στην ταχύτητα, στους servers, στην αξιοπιστία και στην εξυπηρέτηση.

Έχω εκεί πέρα πολλούς πελάτες και το δικό μου το site στην Myip και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Θα δείτε κι εσείς ότι το site πάει πάρα πολύ γρήγορα.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Απλά σας δίνουμε απλόχερα τις γνώσεις μας, ως ειδικοί στο SEO, για να μπορέσετε να μας εμπιστευτείτε και μετά να μας ζητήσετε προσφορά για προώθηση ιστοσελίδων.

Όποιος θέλει να ζητήσει άμεσα προσφορά προώθησης ιστοσελίδων, να πατήσει στο link που είναι στο βίντεο ή μέσα στο site.

Θα τα πούμε στο επόμενο βίντεο, την επόμενη εβδομάδα. Γεια σας!

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε