ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ESHOP ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ Η ΟΧΙ E-LIANIKO

ESHOP ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ Η ΟΧΙ E-LIANIKO

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και στο σημερινό βίντεο θα μιλήσουμε για την επιδότηση eshop ναι ή όχι;

Και μιλάμε για το πρόγραμμα e-lianiko που έχει βγει αυτή τη στιγμή και αφορά περί τις 16.000 ελληνικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλουν να κάνουν αναβάθμιση ή δεν έχουν καθόλου κατάστημα και θέλουν να κάνουν eshop.

Όπως βλέπετε είμαστε στο νέο μου στούντιο, νέες μηχανές γιατί η παλιά κακάρωσε και θα πάμε κατευθείαν στο ψητό, εφόσον κάνετε like, subscribe και αφήστε το σχόλιο σας άμα σας άρεσε.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές.

Αυξάνουμε τους συνδρομητές αυξάνοντας τον ενθουσιασμό, γι’ αυτό σηκώθηκα όρθιος. Σηκωθείτε κι εσείς απ τα κρεβάτια, τα τραπέζια, τις τραπεζαρίες, τα ποδήλατα, τις καρέκλες, τα ντιβάνια και κάνετε like και subscribe σε αυτό το βίντεο.

Μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter που έχουμε. Κάθε 15 μέρες στέλνουμε ένα ενημερωτικό newsletter για το SEO, την επιχειρηματικότητα, πώς να βγάλετε λεφτά από το internet, πώς να αποκτήσετε νέους πελάτες και πάμε στο σημερινό ερώτημα.

Να κάνω επιδότηση για eshop ναι ή όχι, που σημαίνει να μπω στο e-lianiko ή όχι;

Η απάντηση είναι όχι. Υπάρχει, όμως, και ένα μικρό ποσοστό που είναι ναι. Θα σας πω τους λόγους που δεν περιμένει κανένας επιχειρηματίας να πάρει επιδότηση.

Προσωπικά έχω επιδοτηθεί πάρα πολλές φορές και εγώ έχω δώσει επιδοτήσεις, γιατί ήμουν ένα διάστημα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συνεργάτης στο υπηρεσιακό πρόγραμμα «Δικτυωθείτε» που περιλάμβανε την επιδότηση μικρών επιχειρήσεων, 2.000 περίπου στο Δικτυωθείτε 1 σε όλη τη Θεσσαλία, με έδρα την Λάρισα.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είχε έδρα τον Βόλο, εγώ την Λάρισα και έπρεπε να δώσουμε 40%, 1.200 ευρώ για αγορά υπολογιστή και άλλα 1.200 ευρώ για κατασκευή ιστοσελίδας σε ποσοστό 40%.

Το πρόγραμμα «Δικτυωθείτε» είχε τρέξει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δεν ήμασταν οι μόνοι που το παίρναμε. Ήμασταν σε αντιγραφή από τη Γαλλία, η Γαλλία έπαιρνε επιδότηση 30%, εδώ ήταν λίγο παραπάνω γιατί το ΑΕΠ μας ήταν κάτω από το 75% του μέσου ευρωπαϊκού.

Το ζητούμενο τώρα είναι το εξής.

Κανένας επιχειρηματίας δεν περιμένει να πάρει επιδότηση για να κάνει κάτι

eshop-me-epidotisi-paramarketing-lowΚανένας, πιστέψτε με, το 99% των αποτυχημένων επιχειρήσεων ή των επιχειρηματιών περιμένουν την επιδότηση για να σωθούν ή για να ανοίξουν κατάστημα. Με άλλα λόγια, θέλω να ανοίξω eshop τώρα, είμαι έτοιμος αλλά δεν ανοίγω γιατί περιμένω την επιδότηση.

Πώς σας φαίνεται αυτό σαν ιδέα;

Είμαι γιατρός, είμαι καρδιοχειρουργός, κάνω θαύματα και σώζω ζωές αλλά δεν κάνω καμία εγχείρηση άμα δεν έρθει η επιδότηση να ανοίξω καρδιολογικό κέντρο και να κάνω τις εγχειρήσεις.

Ακούγεται παράδοξο.

Αυτό είναι το παράδοξο στην οικονομία, όπως είχε πει παλιά και ο Ηράκλειτος: τα πάντα ρει.

Τίποτα δεν μένει στάσιμο. Οποιοσδήποτε και οτιδήποτε έχει κάποια χρησιμότητα σήμερα βρίσκει στην ελεύθερη αγορά, για αυτό δεν πάει στο δημόσιο  γιατί πιστεύει ότι έχει κάποια χρησιμότητα και θέλει να τη δώσει  στην ελεύθερη αγορά, όπως εγώ προσωπικά.

Δεν περιμένω ποτέ να πάρω κάποια επιδότηση και δεν θέλω να πάρω κάποια επιδότηση.

Δεν με ενδιαφέρει καν αν υπάρχει επιδότηση 100%, όπως υπάρχει για το e-lianiko και βλέπετε χίλιες διαφημίσεις , έχουν ξεφυτρώσει δεκάδες εταιρείες σαν τα μανιτάρια που κάνουν SEO, προώθηση ιστοσελίδων, παπάδες, πιστεύοντας ότι θα αρπάξουν κάτι από την μεγάλη αγορά των 80.000.000 που θα δοθούν από τα προγράμματα στις επιχειρήσεις.

Ο αληθινός επιχειρηματίας πάντα βρίσκει κεφάλαια και πόρους

Ο δεύτερος λόγος που κανένας επιχειρηματίας δεν περιμένει την επιδότηση για να ανοίξει κάτι, πέρα από το τι είναι η επιχειρηματικότητα που τον κεντρίζει και δεν χρειάζεται επιδότηση για να κάνει μια δουλειά, είναι τα κεφάλαια.

Κάποιος που θέλει σήμερα να κάνει κάτι και καίγεται γι’ αυτό και το πιστεύει, θα βρει τα κεφάλαια.

Ή θα δανειστεί ή θα κάνει λιγότερο προϋπολογισμό σε κάτι ή θα κάνει κάτι άλλο, μια άλλη δουλειά για να βρει 1.000 ευρώ, 2,3, 10.000 για να στήσει το δικό του eshop, να αγοράσει εμπορεύματα και να βρει στην αγορά και να πουλήσει.

Γενικά έτσι είναι όταν μιλάμε για επιχειρήσεις, μπορεί να είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών π.χ.

Κανένας δεν περιμένει τα κεφάλαια από την UNRRA (United Nations Relief and Rehabilitation Administration ), από το κράτος ή το κράτος να τον φροντίσει και να τον πάρει τηλέφωνο: Ναι γεια σας, θέλετε να κάνετε eshop, τέλεια το ξέραμε γι’ αυτό σας δίνουμε 5.000.

Και πέρσι ήθελα να κάνω eshop, γιατί δεν μου δώσατε;

Του χρόνου θα μου ξαναδώσετε;

Η επιδοτήσεις αυξάνουν τον ανταγωνισμό

Δεν είναι βιώσιμο το  μοντέλο αυτό, γιατί ο τρίτος λόγος που δεν περιμένουμε την επιδότηση είναι ο ανταγωνισμός, ο οποίος θα χειροτερεύσει ή θα βελτιωθεί, όπως λένε κάποιοι.

Τι είναι ο βελτιωμένος ανταγωνισμός;

Όταν είμαστε καταναλωτές, ο ανταγωνισμός σημαίνει ότι άνοιξαν και άλλα μαγαζιά, άρα έχω περισσότερες επιλογές, έπεσαν οι τιμές και μπορώ να επιλέξω καλύτερα πράγματα μόνος μου.

Ας πούμε ότι η μπλούζα που έκανε 20 ευρώ, τώρα θα έχει 5.

Αυτό όμως σημαίνει καταστροφή για τους επιχειρηματίες που πουλάνε ρούχα, γιατί με 5 ευρώ δεν μπορείς να βγάλεις κέρδος σε μια μπλούζα και πιστέψτε με υπάρχουν πολλές μπλούζες στο Skroutz που πωλούνται με 2 ευρώ.

Τι θα βγάλει κάποιος με 2 ευρώ;

Δεν κατηγορώ το Skroutz, γιατί είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Από εκεί αγόρασα την κάμερα την Canon EOS M50 που βλέπετε, όπως τα φώτα, το μικρόφωνο Yeti, το πράσινο πανί που μπορείτε να βλέπετε αστερισμούς ή τη Google και τους ευγνωμονώ και τους ευχαριστώ που όντως υπάρχει το Skroutz σαν πλατφόρμα για να συγκρίνουμε τις τιμές γιατί είμαι καταναλωτής.

Ωστόσο, αν είχα eshop θα έλεγα πώς να βρω τρόπο από το Skroutz, γιατί δεν με συμφέρει οικονομικά ο πόλεμος τιμών και δεν συμφέρει καμία επιχείρηση ο πόλεμος τιμών, γιατί οι επιχειρήσεις και τα eshop βγαίνουν σε κύματα.

Παρατηρήστε το, βγαίνουν κύματα κύματα πως είναι δηλαδή τα γκομενάκια που βγαίνουν όλα μαζί στη Φιλοσοφική.

Ήμουν στην Θεσσαλονίκη παλιά, στην Φιλοσοφική μπροστά και εκεί που καθόμουν μόνος μου και περίμενα μια γκόμενα και έλεγα θα με στήσει κιόλας, σχολάει η Φιλοσοφική και σκάνε 300 γκομενάκια και με πετυχαίνουν εγώ να ανεβαίνω να βρω την άλλη που με είχε στήσει και αυτές να κατεβαίνουν. Και λέω τι γίνεται; Αυτό ήταν το πρώτο κύμα, γιατί μετά σχόλασε και η Νομική.

Παράδεισος!

Το drop shipping είναι το χειρότερο επιχειρηματικό μοντέλο για eshop

Κάπως έτσι είναι και τα eshop σήμερα. Σκάει το κύμα των επιδοτήσεων, πετάγονται σαν μανιτάρια τα eshop. Μετά σκάει δεύτερο κύμα, drop shipping η καλύτερη δουλειά. Έλεος! Δεν γίνεται να κάνετε δουλειά σήμερα με επιδοτήσεις και με drop shipping.

Το χειρότερο είδος eshop σήμερα είναι drop shipping, γιατί του νούμερο 1 πράγμα που θέλουμε να κάνουμε σήμερα όταν αγοράζουμε ένα πράγμα ποιο είναι;

Να πάρουμε αμέσως το προϊόν!

Πρέπει αμέσως να παραλάβουμε το προϊόν.

Δεν είμαστε εδώ για να περιμένουμε 30 μέρες για να περιμένουμε να έρθει το προϊόν από την Κίνα ή 45 μέρες, ξεχάσαμε ότι το αγοράσαμε. Πόσοι από εσάς έχετε παραγγείλει από το AliExpress;

Πάρα πολλοί!

Θέλω να πάρω ένα κινητό από το AliExpress, όχι το Samsung, ένα άλλο κινέζικο. 45 μέρες, είχα ξεχάσει ότι το αγόρασα και είχα πληρώσει 200 ευρώ γι’ αυτό. Ήταν δεκαπύρηνο και να μην ερχόταν κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι, ούτε εγώ ο ίδιος.

Άρα όταν σκέφτεστε ότι θα κάνετε drop shipping και βρήκατε τεράστια ευκαιρία γιατί θα αγοράζετε τα παπούτσια από το AliExpress με 5 και θα τα πουλάτε 10 ευρώ. Και αν δεν έρθουν;

Έκλεισε η Διώρυγα του Σουέζ, πήγαν όλα 2 μήνες πίσω. Τι γίνεται; Τίποτα!

Amazon Prime: Παράδοση σε 24 ώρες με δωρεάν μεταφορικά

Δεν κάνει κάποιος eshop με drop shipping και περιμένει να έχει επιτυχία, γιατί θα τον φάει ο ανταγωνισμός των άλλων eshop που κάνουν αυθημερόν παράδοση και γι’ αυτό το λόγο έχει η Amazon επιτυχία στην Αμερική και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Και στην Ελλάδα που θα έρθει τώρα θα πετύχει 100%, γιατί θα έχει το Amazon Prime.

Τι θα πει αυτό; Αγοράζω κάτι σήμερα, το θέλω στην πόρτα μου αύριο το πρωί ό,τι και να είναι.

Ηλεκτρική κουζίνα που χάλασε αντί να πάω στον Κωτσόβολο, στο Media Markt, στο Praktiker, οπουδήποτε να αγοράσω ηλεκτρική κουζίνα, αγοράζω από την Amazon σε καλύτερη τιμή και την άλλη μέρα  παράδοση στο σπίτι χωρίς να τρέχω εγώ με το αμάξι.

Αν είστε σε ένα αστικό κέντρο, πρέπει να πάτε σε τουλάχιστον 5 μαγαζιά να κάνετε έρευνα αγοράς. Μπορεί να δείτε 5 κουζίνες στο Internet, αλά πρέπει να επισκεφθείτε να δείτε τη συγκεκριμένη, το μοντέλο πως κλείνει, ενώ στο Amazon υπάρχει ήδη στο κουτί.

Μπορώ να κοιτάξω να τη βρω κάπου, αλλά την τιμή που έχει η Amazon δεν θα τη βρείτε, γιατί οι κουζίνες που πωλούνται στην Amazon πωλούνται από πολλούς και όχι μόνο από έναν προμηθευτή ή η μπλούζα που θα πάρετε από την Amazon την έχουν πολλοί προμηθευτές σε διαφορετικές τιμές.

Σαν το Skroutz, αλλά έχει αυθημερόν παράδοση σε 23 ώρες σε όλη την Ελλάδα. Εδώ κάνει στην Αμερική.

Ο ανταγωνισμός θα σας συντρίψει άμα κοιμάστε με τα χαμομήλια και πιστεύετε ότι η επιδότηση θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τα 5.000 και θα κάνετε μαγαζί. Όχι!

12 Μήνες δέσμευση για να πετύχετε στο ίντερνετ με το eshop σας

Ο τέταρτος λόγος που δεν συμβουλεύω κανέναν να πάρει κάποια επιδότηση για να κάνει κάτι, εφόσον μπορεί να το κάνει μόνος του, είναι η δέσμευση.

Η επιδότηση επειδή είναι 5.000 ουρανοκατέβατα από το ελικόπτερο, ανοίγει το βαλιτσάκι ο Εσκομπάρ και αντί να κάψει 2-3 εκατομμύρια για να ζεστάνει την κόρη του, σας πετάει 5.000 ευρώ. Όπως λέγαμε παλιά εδώ στη Λάρισα, έρχεται ο Σουφλιάς με Μιράζ 2.000 και λέγαμε σιγά μην μοιράζει και 5!

Τώρα, όμως, έρχεται ο Μητσοτάκης και όντως μοιράζει 5.000. Οπότε τώρα περιμένουμε να κάνουμε eshop, ενώ μοιράζει 5.000.

Γίνεται eshop με 5.000;

Όχι, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι όπως όταν δεν έχουμε κοπιάσει για κάτι και δεν μας τσούζει και δεν μας καίει να το φτιάξουμε, με την ίδια ευκολία το παρατάμε την άλλη μέρα. Εκεί που δεν είχαμε τίποτα πάρε 5.000, Κάνε ένα eshop και τίποτα, κοιμήσου ήσυχος. Το μαγαζί δουλεύει και να μην πιάσει δεν σε ενδιαφέρει.

Χάνετε κάτι; Όχι!

Δεν βάλατε φράγκο, πήρατε 100% επιδότηση για κάτι που δεν πονέσατε, δεν κοπιάσατε και δεν σας ενδιαφέρει.

Η επιδότηση δεν είναι κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας του eshop (critical success factor)

Αυτό είναι το σημαντικό, γιατί ένα eshop δεν πιάνει με μια επιδότηση, δεν είναι στρατηγικός παράγοντας επιτυχίας, κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας (critical success factor). Η επιδότηση για το eshop δεν προσδίδει τίποτα στην πραγματικότητα.

Απλά βγάζει από τη δύσκολη θέση το κράτος και σας λέει εγώ παιδιά λεφτά σας έδωσα, τώρα άμα τα φάγατε είναι δικό σας πρόβλημα ή άμα δεν πιάσαν τόπο γιατί είστε άχρηστοι εσείς σαν πολίτες και θέλετε κομμουνισμό που το κράτος σας λέει τι να κάνετε.

Γι’ αυτό ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, για να παίρνετε επιδόματα και να μην χρειάζεται να ανοίξετε επιχείρηση για να πάρετε επιδότηση για eshop. Αυτό θέλω να πω, το κράτος σας έδωσε λεφτά αλλά τι τα κάνατε;

Ότι τα κάνανε και οι αγρότες τις προηγούμενες δεκαετίες: Mercedes, μεζονέτες, παράνομα εξοχικά, βίλες, ποτά, μην πω παραπάνω πράγματα γιατί μας ακούνε και παιδιά.

Ένα eshop χρειάζεται 12 μήνες για να πετύχει το ελάχιστο, ίσως και παραπάνω, γιατί το brand είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή θέλω να αγοράσω μια μηχανή Canon, όπως αγόρασα την Canon EOS M50, γιατί η παλιά μηχανή Nikon DX5300 κόλλησε το διάφραγμα για δεύτερη φορά.

Την πρώτη φορά το καθάρισα, τώρα βαρέθηκα γιατί είχα κουραστεί και γιατί είχε πρόβλημα και με την εστίαση και σας λέω μην αγοράσετε Nikon DX5300 γιατί έχει πρόβλημα με το διάφραγμα. Ένα χρόνο τώρα, πέταξα ένα 500 με τους φακούς που πήρα οι οποίοι δεν ξέρω αν ταιριάζουν και σε άλλη μηχανή.

Μην ξαναγοράσετε!

Ωστόσο, το site που αγόρασα τη μηχανή αυτή το βρήκα μέσα στο Skroutz. Το Skroutz είναι ένα brand που εμπιστευόμαστε. Αλλά το site που πήρα την μηχανή, από το Skroutz πάλι, την Canon EOS M50 mirrorless δεν το ήξερα.

Ήταν στην Θεσσαλονίκη, λέω κοντά είμαστε, θα έρθει γρήγορα γιατί είναι Βόρεια Ελλάδα και τους λέω ήμουν με την κάμερα μου και χάλασε.

Mayday, mayday δώστε μου μια άλλη κάμερα!

Και πραγματικά μου στείλανε την άλλη μέρα με αντικαταβολή την άλλη μέρα την κάμερα, εφόσον πήρα τηλέφωνο να συνεννοηθώ. Δεν το ήξερα το μαγαζί, πρώτη φορά αγόραζα πλήρωσα 650 ευρώ που τόσο έκανε η μηχανή σε 1 λεπτό.

Χτίστε το brand σας για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του πελάτη για μελλοντικές αγορές

Πώς; Γιατί ήξερα και εμπιστεύτηκα το Skroutz σαν brand. Άμα δεν υπήρχε το brand και έψαχνα στο Skroutz και έβρισκα 5 eshop, θα έπρεπε να το ψάξω να βρω ποιο είναι αληθινό και πιο όχι, ποιο έχει τη μηχανή που θέλω, αλλά θα φοβόμουν για το brand να δώσω τα λεφτά.

Θα μου πεις η αντικαταβολή είναι ένα ασφάλιστρο ότι θα πάρεις το προϊόν σου αλλά πάλι δεν ξέρεις το προϊόν σου και την εταιρεία που το αγοράζεις.

Οπότε, χρειάζεται δέσμευση 12 μήνες καθημερινής προσπάθειας τουλάχιστον 12 μήνες στο eshop σας για να σας μάθει ο κόσμος, γιατί το 80% των αγορών και των πωλήσεων έρχονται στην έβδομη με δωδέκατη επαφή με τον πελάτη, δηλαδή ο πελάτης πρέπει να σας δει 7 με 12 φορές για να σας εμπιστευτεί και να αγοράσει κάτι από εσάς.

Για να γίνει αυτό πρέπει σίγουρα, μα σίγουρα να έχετε κάποιο brand και δε θα σας σώσει η επιδότηση να βγείτε στο Internet για μια φορά.

Θα πρέπει να παίρνετε πολλά 5.000 για να χτίσετε το brand σας. Δεν χτίζεται ένα site και ένα brand name με 5.000 σήμερα.

Το eshop των 2.000€ κοστίζει 5.000€ με τις απαιτήσεις της επιδότησης

Το τελευταίο που θέλω να αναφέρω είναι το κόστος. Διάβασα τους όρους της επιδότησης, άμα κοιτάξετε μέσα θα δείτε ότι πρέπει να είναι σχετικό site για ΑμΕΑ, πιστοποίηση, διάφορες χαζαμάρες που ζητάνε αυτή τη στιγμή οι γραφειοκράτες για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη του, χωρίς όμως να είναι αυτό που χρειάζεται η αγορά σήμερα.

Ένα eshop που μπορεί να έχει 2.000 ευρώ σας το χρεώνουν 5.000, με όλα αυτά τα παραπάνω πράγματα που ζητάνε και δεν τα χρειάζεστε.

Και πιστέψτε με ο επιχειρηματίας ο σωστός κάνει cost benefit analysis, δηλαδή κόστος και απόδοση.

Η επιδότηση είναι καταδικασμένη, επειδή θα πάει να καλύψει πολλά άλλα πράγματα γιατί κάποιοι θα το καπηλευτούν για να πάρουν τα λεφτά στην τσέπη και θα φουσκώσει το eshop από τα 2 χιλιάρικα στα 5, δημιουργώντας μια αντιοικονομία κλίμακος.

Αντί να δώσω 2.000 στο eshop δίνω 5. Φουσκώνω την τιμή να είμαι καλυμμένος, ενώ με το τριχίλιαρο που περισσεύει θα μπορούσα να αγοράσω μια κλίνη στη ΜΕΘ, έναν αναπνευστήρα.

Το σύστημα των επιδοτήσεων είναι ασύμφορο γενικά

Αλλά έτσι δουλεύει το κράτος, γιατί κάθε ευρώ που ξοδεύεται για το κράτος δημιουργεί παθητικό αντί για ενεργητικό στην οικονομία και δεν αποφέρει το αποτέλεσμα που έχει. Δηλαδή άμα χρειάζομαι 1 ευρώ για να αυξήσω το ΑΕΠ, ξοδεύοντας 1 ευρώ στο κράτος, για να αυξήσω 1% το ΑΕΠ, ξοδεύοντας 1 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα το αυξήσω 0,50.

Κάπου εκεί είναι η απόδοση του, δεν έχει φτάσει ποτέ η απόδοση των κρατικών χρημάτων 100%.

Αντίθετα, στην ιδιωτική οικονομία, στην ελεύθερη αγορά 1 ευρώ μπορεί να γυρίσει 4 φορές και να έχει 400% απόδοση και 4% στο ΑΕΠ.

Αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα με την επιδότηση.

Ορισμένες εξαιρέσεις που θα πάρουν επιδότηση που θέλω να αναφέρω, είναι πραγματικά αυτοί που δεν δικαιούνται, οι επιχειρηματίες που όντως δεν τους ενδιαφέρει αν δεν την πάρουν ή και να μην την πάρουν θα κάνουν τη δουλειά ούτως ή άλλως αλλά θα έπαιρναν και ένα έξτρα πεντοχίλιαρο να κάνουν τη δουλειά τους, να χτίσουν το brand τους, να κάνουν SEO, να κάνουν προώθηση ιστοσελίδων και σε αυτούς απευθύνομαι κι εγώ αυτή τη στιγμή.

Γιατί δεν μας ενδιαφέρει το e-lianiko

Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κανένα eshop από το e-lianiko, κανένα.

Πάρα πολλοί έρχονται και γνωστοί, προσπαθώ να τους αποφύγω, συγγνώμη κιόλας γιατί έχω δει το έργο. Έχω φτιάξει πάνω από 500 site με δικτυωθείτε επιδότηση. Όχι 1, αλλά 500. Νομίζω, έχω μια υποψία ότι ίσως και να ξέρω καλύτερα και μπορεί και να έχω δίκιο.

Ωστόσο, κάποιοι επιχειρηματίες που αξίζουν να πάρουν την επιδότηση γιατί θα την επενδύσουν σε SEO, σε προώθηση ιστοσελίδων, στο να βρουν καινούργιους influencers στο Instagram, να βελτιώσουν το eshop τους, να πάνε σε καλύτερο hosting, να κάνουν πράγματα που χρειάζεται το eshop.

Αυτούς ναι, μόνο αυτούς θέλω, ας είναι και ένας δεν με ενδιαφέρει.

Ας πάνε σε όλες τις μεγάλες εταιρείες που διαφημίζονται για να κάνουν eshop με το e-lianiko, γιατί ξέρω ότι μετά θα έρθουν πάλι σε εμένα ή στους μικρούς, γιατί δεν θα καταφέρουν αυτό που θέλουν και θα χρειαστούν το support για να βγουν στην Google λόγω ανταγωνισμού γιατί όπως σας είπα βγαίνουν σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Περνάνε, σφάζονται οι πρώτοι, περνάνε και άλλα, μένουν 2 – 3 που είναι σοβαροί και γίνεται το ξεσκαρτάρισμα.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting για πάντα!

Αυτά λοιπόν, μην ξεχάσουμε να μιλήσουμε για τον χορηγό μας. Κερδίστε 50% έκπτωση στο web hosting από την ταχύτερη εταιρεία hosting στην Ελλάδα, τη Myip. Έχω πάνω από 70 εταιρείες hosting για τα site μου και είναι η ταχύτερη.

Χρησιμοποιήστε απλά τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50 εφ΄όρου ζωής.

Άμα το πακέτο έχει 200 ευρώ το χρόνο, θα το πάρετε 100 και μπορείτε να βάλετε 5 site μέσα. Άμα είναι VPS και έχει 446 ευρώ, μπορείτε να το πάρετε μόνο με 223 ευρώ.

Άμα πάρετε έναν server και έχει 2.024 ευρώ μπορείτε να τον πάρετε με 10% έκπτωση, SERVERS10, έχει άλλη έκπτωση γιατί έχει άλλο κοστολόγιο που σημαίνει ότι από 2.024, θα έχει μόνο 1.800 περίπου.

Βοηθήστε μας να φτάσουμε τους 10.000 συνδρομητές

GRAFTEITE-KANALI-YOUTUBE-2

Άμα έχετε κάποια ιδέα και δεν σας κάλυψα και θέλετε να προτείνετε ή να ρωτήσετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε αφήνοντας σχόλιο κάτω. Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή τώρα, πατήστε το like button, πατήστε το καλά και εγγραφή για να βγαίνει το κουδουνάκι και να παίρνετε τις ενημερώσεις πρώτος από όλους.

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε και στο Νewsletter που έχουμε γιατί κάθε στέλνουμε 15 μέρες ένα πολύτιμο Νewsletter για τα νέα θέματα για το SEO, το Affiliate Marketing, το Internet Marketing, πώς να βγάλετε λεφτά από το Internet, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την κατασκευή ιστοσελίδων, την προώθηση ιστοσελίδων και όλα τα σχετικά θέματα.

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης και θα τα πούμε το επόμενο βίντεο, γιατί είμαι σίγουρος πως θα δείτε και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο βίντεο από την σειρά που έχω για το SEO και την επιχειρηματικότητα στο Internet. Γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην πρώτη θέση της Google;

Ζητήστε τώρα προσφορά προώθησης

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε