ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

kataskevi-istoselidon-petroupoli-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο του web design, αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλη την Πετρούπολη.

Τα χρόνια δραστηριοποίησής μας στο χώρο, μας έχει εμπιστευτεί πλήθος εταιρειών για την επαγγελματική τους σελίδα, το επαγγελματικό portal ή το e-shop της επιχείρησής τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες δεν έχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της Google, καθώς αλλάζουν σπανίως το περιεχόμενό τους. Η Google προτιμά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Έτσι, αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να νικήσετε τον ανταγωνισμό, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων, οι οποίες φορτώνουν γρήγορα και παραμένουν στις πρώτες θέσεις της Google.

Κάθε μια από αυτές, έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile froendly, ώστε να μπορούν να είναι προσβάσιμες, από κάθε κινητή συσκευή
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με facebook, google plus, likedln και άλλα κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια ειδικά για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, επιβάλλονται γραφιστικά στοιχεία, τα οποία δεν έχουν σχέση με αυτά που συναντάμε συνήθως σε έντυπα υλικά.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή του λογότυπου και το banner της ιστοσελίδας σας, για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας και την προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Πετρούπολη.

Η προβολή σας σε διαφημιστικές σελίδες και στα social media, είναι απαραίτητη για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Σε συνδυασμό με τα γραφιστικά στοιχεία, μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να σας αποφέρει κέρδη με κάθε κλικ.

Όλες μας οι σελίδες είναι mobile friendly

H Google άλλαξε πρόσφατα τον αλγόρθμό της, με σκοπό να ευνοήσει τις ιστοσελίδες οι οποίες έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για έξυπνα κινητά ή που προσαρμόζονται σε κινητές συσκευές, νέας τεχνολογίας.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και προσαρμόζονται σε κάθε μέγεθος οθόνης.

Έτσι, δεν έχουν τις άσχημες συνέπειες που έχουν οι ιστοσελίδες που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι SEO Optimized

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι βασισμένες στο SEO, με αποτέλεσμα να φορτώνουν γρήγορα και να βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη της Google.

Πολλές εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων, δε στηρίζονται στο SEO και δεν έχουν κατανοήσει τη λειτουργία του ίντερνετ. Έτσι παραδίδουν site τα οποία δεν έχουν τη σωστή δομή για να εξυπηρετήσει το λόγο ύπαρξής της. Την προώθηση της εταιρίας που εκπροσωπεί.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες προς την Google και παραμένουν πάντα στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Κατασκευή e-shop στην Πετρούπολη

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι υπεύθυνα για την προώθηση διάφορων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και την αύξηση των κερδών μιας επιχείρησης.

Για την κατασκευή του δικού σας e-shop, θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους ειδικούς τεχνικούς στην Πετρούπολη.

Η εταιρία μας, για την κατασκευή e-shop δεν μπορεί να παραλήψει τις παρακάτω προσθήκες:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με τράπεζες και σύνδεση με Paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυναμική ανανέωση προϊόντων

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον, από το οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γεμίσει το καλάθι του και να σας αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Πετρούπολη

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

Σχολιάστε