ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

kataskevi-istoselidon-nea-smyrnh-1

WEB DESIGN ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop , εδώ και πολλά χρόνια, με την τεχνολογία WordPress.

Πάνω από 500 εταιρείες και κυβερνητικοί οργανισμοί, μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή επαγγελματικού portal. Πολλοί ιδιώτες μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους.

Αναλαμβάνουμε περιοχές της Νέας Σμύρνης αλλά και όλης της Αθήνας.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δείξτε την προτίμησή σας σε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες έχουν ένα γρήγορο και όμορφο περιβάλλον, όμως λόγω της αδράνειας του περιεχομένου τους, παρατηρείται σταδιακή πτώση τους από τις λίστες της Google. H Google, αγαπά αυτές τις ιστοσελίδες οι οποίες μπορούν να ανανεώνουν συχνά το υλικό τους.

Μια δυναμική ιστοσελίδα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις της Google.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει μόνο δυναμικές ιστοσελίδες. Όλες μας οι σελίδες έχουν απαραιτήτως, τα εξής χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized,
 • Εξειδικευμένα γραφιστικά για το ίντερνετ
 • Responsive design
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και παίζουν σε όλα κινητά και ταμπλέτες
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων για χρήση στο ίντερνετ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες που δημιουργούν ειδικά γραφικά στοιχεία για την ιστοσελίδα σας. Στις αρμοδιότητές τους συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία λογότυπων και banner τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Νέα Σμύρνη.

Η προβολή της ιστοσελίδας σας σε κοινωνικά δίκτυα και διαφημιστικές σελίδες, είναι πολύ σημαντική για την γνωστοποίηση των υπηρεσιών σας στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό. Έτσι, έχουμε την πρώτη επαφή των πελατών με την επιχείρησής σας για την αύξηση των κερδών της.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Στις αρχές του 2014, η Google τροποποιεί τον αλγόριθμό της, ώστε να ευνοεί τις ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για κινητές συσκευές και τις σελίδες που είναι προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Πολλές εταιρείες παραδίδουν ιστοσελίδες στον πελάτη που δεν είναι mobile friendly. Εμείς κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες οι οποίες είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε όλα τα είδη κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας και προσβάσιμες από όλους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στους κανόνες του SEO, ώστε να έχουμε αρκετά γρήγορη φόρτωση της σελίδας και να βγαίνει πρώτη στις αναζητήσεις της Google.

Ένα μεγάλο λάθος που συνηθίζουν να κάνουν κάποιες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων, είναι ότι δεν ακολουθούν το SEO και αγνοούν τις ανάγκες του διαδικτυακού κοινού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων που είναι Seo optimized και οι οποίες παραμένουν σταθερά, στις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στη Νέα Σμύρνη

Η κατασκευή ενός e-shop είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Η κατασκευή e-shop αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την πώληση των προϊόντων μιας εταιρείας. Πλέον, όλο και περισσότεροι καταναλωτές εμπιστεύονται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές τους καθώς σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους όποια ώρα το θελήσουν από την άνεση του προσωπικού τους χώρου.

Σε ένα e-shop, δεν πρέπει να λείπουν τα εξής:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες και σύνδεση με paypal
 • Επιλογή τρόπου πληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly. Δηλαδή να προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις διαστάσεις οθονών των smartphone και λοιπών κινητών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση των προϊόντων

Web Design για καταστήματα ένδυσης στη Νέα Σμύρνη

Ο ανταγωνισμός στα καταστήματα μόδας και ιδιαίτερα σε αυτά της ένδυσης είναι πολύ μεγάλος. Η Νέα Σμύρνη και γενικότερα η Αθήνα έχει αρκετά καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο χώρο και διχάζουν το αγοραστικό κοινό.

Ακολουθήστε την τάση της εποχής και απευθυνθείτε στην εταιρία μας για την κατασκευή ιστοσελίδας, ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε, από οπουδήποτε  να περιηγείται στα προϊόντα της επιχείρησής σας.

Τολμήστε την κατασκευή e-shop και αυξήστε τα κέρδη σας κατακόρυφα. Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υπάρχει πίεση χρόνου, παρά μόνο χρόνος για διασκέδαση!!

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Νέα Σμύρνη

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε