ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

kataskevi-istoselidon-glyfada-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο του web design εδώ και πολλά χρόνια στη Γλυφάδα. Από το 2000 πλήθος εταιρειών και ιδιωτών μας εμπιστεύεται για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal και του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι δύσκολο να διατηρήσουν την πρωτιά στις αναζητήσεις της Google. H Google προτιμά να υποστηρίζει σελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους με νέα άρθρα και σελίδες.

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, αν αυτό που θέλετε είναι να βγαίνετε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει μόνο δυναμικές ιστοσελίδες. Πιο κάτω, σας δίνουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτουν όλες μας οι ιστοσελίδες:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile Friendly, παίζουν δηλαδή σε όλες τις οθόνες κινητών συσκευών
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media

Επαγγελματικά γραφικά ειδικά για το ίντερνετ

Τα γραφικά μιας ιστοσελίδας είναι μια σοβαρή υπόθεση και δε συγκρίνονται με αυτά των περιοδικών και των εφημερίδων.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες για το σχεδιασμό των γραφιστικών στοιχείων της σελίδας σας, τα banner και logo που θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της ιστοσελίδας στη Γλυφάδα σε άλλες, διαφημιστικές ιστοσελίδες.

Η προβολή της σελίδας σας, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να γίνει πιο δημοφιλής. Αν έχει και τα σωστά γραφικά , είναι σε θέση να κερδίζει νέους πελάτες με κάθε κλικ.

Όλες οι σελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές 

Από το 2014 και μετά, ισχύει ένας νέος αλγόριθμος της Google, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ευνοήσει εκείνες τις ιστοσελίδες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κινητά ή προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε οθόνη κινητής συσκευής. Έτσι ο πελάτης νιώθει άνετα να επισκεφτεί τις σελίδες μας από οπουδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι σελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται πάντα με γνώμονα το SEO, για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη επισκεψιμότητά τους. Δημιουργούμε γρήγορες ιστοσελίδες με μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο και εξασφαλίζουμε την πρωτιά στις μηχανές αναζήτησης.

Έχει διαπιστωθεί ότι οι περισσότεροι χρήστες της Google, σταματάνε να διαβάζουν στο 4ο αποτέλεσμα της αναζήτησης. Πολλές ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν κατά καιρούς, δεν είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης. Επιλέξτε την εταιρεία μας για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, δημοφιλούς και SEO Optimized,  η οποία δε θα χάσει ποτέ την πρωτιά στην Google.

Κατασκευή e-shop στη Γλυφάδα

Η κατασκευή e-shop, κρίνεται απαραίτητη για την επιχείρηση που θέλει επιπλέον προβολή και μεγαλύτερα κέρδη. Μέσα από αυτό είναι σε θέση να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ακόμα και τις ώρες που δε λειτουργεί ως φυσικό κατάστημα. Με το ηλεκτρονικό κατάστημα, εξασφαλίζει επιπλέον επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα της από την άνεση του σπιτιού τους. Για τη δημιουργία όμως ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς στη Γλυφάδα.

Για την ορθότητα της κατασκευής ενός e-shop,  θα πρέπει να υπάρχουν τα εξής:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς και άλλες τράπεζες και paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Να είναι mobile friendly, δηλαδή να μπορεί να έχει ανταπόκριση σε όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας ( tablet ή smartphone)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα εύχρηστο περιβάλλον στο χρήστη, ο οποίος γεμίζει με ευχαρίστηση το καλάθι αγορών του. Ένας ικανοποιημένος πελάτης, θα συμβουλέψει τον επόμενο, προσφέροντάς σας έτσι, περισσότερα κέρδη.

Web Design for Shipping Companies 

Η Ελλάδα είναι κατ’ εξοχήν μια ναυτιλιακή χώρα, με πολλά λιμάνια και ναυτιλιακές εταιρείες. Κρατά την πρώτη θέση σε όλη την Ευρώπη, έχοντας το 16% της σφαιρικής δύναμης της ναυτιλίας και αυτό πρέπει να φαίνεται στους ανταγωνιστές μας.

Μια ναυτιλιακή εταιρεία με τη χρήση της ιστοσελίδας της, μπορεί να αναλάβει την ενημέρωση για την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων στο χώρο και για πιθανές θέσεις εργασίας, καθώς υπάρχουν πολλές προοπτικές στον τομέα. Πληροφορήστε επίσης τους πελάτες σας για τα νέα δρομολόγια, τις νέες σας μεταφορές και όλες τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή  ιστοσελίδας της δικής σας ναυτιλιακής εταιρείας, βγείτε πρώτοι στην Google και κατακτήστε τον κόσμο!

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Γλυφάδα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

2 σκέψεις στο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ”

Σχολιάστε