ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

kataskevi-istoselidon-kallithea-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας έχει εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων βασισμένα σε WordPress στην περιοχή της Καλλιθέας και ολόκληρης της Αττικής.

Πλήθος εταιρειών και ιδιώτες, εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας από το 2000. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έχουμε κατασκευάσει επαγγελματικές ιστοσελίδες και portal για διάφορους φορείς και αναλάβαμε την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων για διάφορες επιχειρήσεις της Αθήνας.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας

Μια στατική ιστοσελίδα, είναι δύσκολο να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της Google, καθώς το περιεχόμενό της, δεν ανανεώνεται. Η Google προτιμά να έχει στην κορυφή της ιστοσελίδες που έχουν ανανεώσει πρόσφατα ή αλλάζουν τακτικά το περιεχόμενό τους.

Η κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας με ανανεώσιμο υλικό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να είστε πάντα πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης και τη Google.

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων, στις οποίες προσφέρει να παρακάτω:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly, για να είναι προσβάσιμες από όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με social media όπως facebook, youtube, twitter, κλπ

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων για χρήση στο ίντερνετ

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε χρησιμοποιούν ειδικά γραφιστικά στοιχεία, τα οποία διαφοροποιούνται στο μέγιστο από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα έντυπα υλικά, όπως εφημερίδες της πόλης και περιοδικά.

Διατηρούμε άριστη συνεργασία με εξειδικευμένους γραφίστες που αναλαμβάνουν όλα τα γραφικά που απαιτούνται για την άρτια εμφάνιση των ιστοσελίδων. Δημιουργούν επίσης λογότυπα και banner τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Καλλιθέα σε κοινωνικά δίκτυα και άλλες διαφημιστικές σελίδες.

Η προβολή της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη για να γίνεται ολοένα και πιο γνωστή, να μεγαλώσει το αγοραστικό σας κοινό και να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη σας.

Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς όλες τις κινητές συσκευές

Εδώ και λίγα χρόνια, η Google έχει τροποποιήσει το περιεχόμενο του αλγορίθμου της, ώστε να ευνοήσει τις ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για κινητές συσκευές ή τις σελίδες που είναι προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες οι ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει μέχρι στιγμής και θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε, είναι mobile friendly. Μπορούν δηλαδή να είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε όλα τα είδη κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας και προσβάσιμες από όλους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

To SEO είναι αυτό που ακολουθούμε σε οποιαδήποτε κατασκευή ιστοσελίδας, ώστε να είναι αρκετά γρήγορη και να βγαίνει πρώτη στις αναζητήσεις της  Google.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που δημιουργούν ιστοσελίδες,  οι οποίες δε στηρίζονται στο SEO και αγνοούν την πραγματική χρήση του ίντερνετ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων που είναι Seo optimized και οι οποίες δεν πρόκειται να πέσουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στην Καλλιθέα

Η κατασκευή ενός e-shop είναι υπεύθυνη για την προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση, αλλά είναι και αυτή που θα απογειώσει τα κέρδη της.

Χρόνο με το χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των επιχειρηματιών που αποφασίζουν την κατασκευή e-shop της επιχείρησής τους, για την προώθηση και πώληση των υπηρεσιών τους. Η χρήση των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι μια μόδα που ήρθε για να μείνει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν χρόνο να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα και προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από την άνεση του σπιτιού οποιαδήποτε ώρα το 24ωρο.

Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή του e-shop του καταστήματός σας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα συμπεριλάβουμε τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς, ή άλλη τράπεζα και σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής, όπως για παράδειγμα viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Mobile friendly. Είναι δηλαδή εύκολα προσαρμόσιμα σε όλες τις διαστάσεις οθονών των smartphone και λοιπών κινητών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση των διαθέσιμων προϊόντων

Όλα αυτά αυξάνουν το χρόνο παραμονής του χρήστη στη σελίδα και δημιουργεί άνετο περιβάλλον να συνεχίσει να γεμίζει το καλάθι του.

Web Design για λογιστικά γραφεία της Καλλιθέας

Το επάγγελμα των λογιστών είναι πολύ ανταγωνιστικό στις μέρες μας. Πλήθος επαγγελματιών του χώρου στην Καλλιθέα και την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, σπεύδουν σε εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων για την προώθηση της δουλειάς τους.

Αφήστε στην εταιρεία μας το web design και την προώθηση της σελίδας του λογιστικού γραφείου σας. Ενημερώσετε τους πελάτες σας για λογιστικά θέματα, τις υπηρεσίες που αναλαμβάνετε ή δώστε τους συμβουλές για τα θέματα της δουλειάς σας. Θα εκτοπίσουμε το site σας στην κορυφή της Google, ώστε να σας βρίσκουν πιο εύκολα και να μεγαλώσετε το πελατολόγιό σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Καλλιθέα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε