ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

kataskevi-istoselidon-zwgrafoy-1

WEB DESIGN ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop , εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή του Ζωγράφου και την Αθήνα, με την τεχνολογία WordPress.

Πάνω από 500 εταιρείες και κυβερνητικοί οργανισμοί, έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή επαγγελματικού portal, ενώ δεν έλειψαν οι ιδιώτες που μας ζήτησαν την κατασκευή του e-shop τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Μια στατική ιστοσελίδα έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google. H Google, προτιμά να στηρίζει τις σελίδες που έχουν ανανεώσει στο πρόσφατο παρελθόν το περιεχόμενό τους και συνεχίζουν να το ανανεώνουν τακτικά.

Έτσι μια δυναμική ιστοσελίδα είναι αυτή που χρειάζεστε για να μπορείτε να βγαίνετε πάντα πρώτοι στην Google και να νικήσετε τον ανταγωνισμό.

Όλες οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε είναι δυναμικές. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά όλων των ιστοσελίδων που έχουμε δημιουργήσει για επιχειρήσεις και λοιπούς επαγγελματίες της Αθήνας:

 • SEO Optimized,
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile Friendly, παίζουν δηλαδή σε κινητά και ταμπλέτες
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια ειδικά για το ίντερνετ

Τα γραφικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδων , είναι πολύ διαφορετικά από αυτά ενός περιοδικού ή οποιουδήποτε άλλου έντυπου υλικού.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ειδικούς γραφίστες για τη δημιουργία του γραφικού περιβάλλοντος της ιστοσελίδας σας, του banner και του logo της εταιρείας σας για την προώθησή της.

Είναι πολύ σημαντική η προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Ζωγράφου σε άλλα διαφημιστικά sites, ώστε να αποκτήσει περισσότερη αναγνωρισιμότητα στο διαδικτυακό κοινό. Σε συνδυασμό με ένα καλό αποτέλεσμα στα γραφικά, κερδίζετε πελάτες με κάθε τους κλικ και αυξάνετε τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Από τις αρχές του 2014 κι έπειτα, ισχύει ο νέος αλγόριθμος της Google, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ευνοήσει εκείνες τις ιστοσελίδες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κινητά ή προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι σχεδιασμένες με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη κινητής συσκευής. Έτσι ο καθένας, νιώθει άνετα να επισκεφτεί τις σελίδες μας από οπουδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι σελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στο SEO, για να εξασφαλίσουμε μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης και την προβολή της. Οι ιστοσελίδες μας είναι κατασκευασμένες για να κρατούν τα πρωτεία στις αναζητήσεις της Google.

Έρευνες έδειξαν ότι οι περισσότεροι χρήστες της Google, διαβάζουν μέχρι και το 4ο αποτέλεσμα της αναζήτησής τους. Παρόλο όμως που δημιουργούνται πολλές ιστοσελίδες το χρόνο, δεν είναι όλες φιλικές στις μηχανές αναζήτησης. Η εταιρεία μας κατασκευάζει ιστοσελίδες, οι οποίες είναι seo optimised και κατέχουν σταθερά, την πρωτιά στην Google.

Κατασκευή e-shop στη Ζωγράφου

Η κατασκευή e-shop, είναι πολύ δημοφιλής διαδικασία για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να διατηρήσουν το παλιό αλλά και να δημιουργήσουν νέο πελατολόγιο.

Το αγοραστικό κοινό τα τελευταία χρόνια εμπιστεύεται αρκετά τις αγορές από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και βρίσκει μεγαλύτερη ευκολία από την επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα. Οι εν δυνάμει πελάτες, μπορούν να περιηγηθούν στα προϊόντα και να κάνουν τις αγορές τους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας το θελήσουν.

Αν επιθυμείτε την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Όλα τα e-shop που αναλαμβάνουμε, περιέχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με διάφορες τράπεζες της Ελλάδος και paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής με τους παρακάτω τρόπους: viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές. Είναι δηλαδή εύκολα προσαρμόσιμα σε όλες τις διαστάσεις οθονών των smartphone και λοιπών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης τουλάχιστον 20 προϊόντων προς πώληση

Με τα παραπάνω, εξασφαλίζουμε ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον στο χρήστη ώστε να παραμείνει μεγαλύτερο διάστημα στη σελίδα και να γεμίσει το καλάθι αγορών του.

Κατασκευή e-shop για φαρμακεία στη Ζωγράφου

Καθημερινά βλέπουμε να δημιουργούνται δεκάδες νέα e-shop και ο ανταγωνισμός σε κάθε κλάδο, ιδιαίτερα των φαρμακείων, μεγαλώνει δραματικά.

Η τεχνολογία έδωσε ώθηση και στους φαρμακοποιούς να τολμήσουν την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού φαρμακείου.

Δεν είναι  λίγες οι φορές που νέα ηλεκτρονικά φαρμακεία ενώ φαίνονται πολύ πετυχημένα, δεν έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για την κατασκευή του e-shop σας και δείτε τα κέρδη σας να παίρνουν ανοδική πορεία

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Ζωγράφου

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε