ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ

kataskevi-istoselidon-marousi-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται πάνω από 15 χρόνια στην κατασκευή λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων και κατασκευή ιστοσελίδων με την τεχνολογία του WordPress.

Πάνω από 500 εταιρείες και ελεύθεροι επαγγελματίες μας έχουν εμπιστευτεί από το 2000 για τη δημιουργία της εταιρικής τους ιστοσελίδας ή το εταιρικό τους portal στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Προτιμήστε μια δυναμική ιστοσελίδα

Μια στατική ιστοσελίδα δεν έχει και πολλές πιθανότητες για να βγει στις πρώτες θέσεις της Google. H ίδια η Google, ανεβάζει ψηλά στη λίστα της ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνονται συχνά και έχουν νέο περιεχόμενο.

Μια δυναμική ιστοσελίδα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να βγαίνετε πρώτοι στις αναζητήσεις της Google.

Η εταιρεία μας ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων στο Μαρούσι, στις οποίες προσδίδει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized
 • Ειδικό γραφικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμό
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές, παίζουν δηλαδή σε οποιαδήποτε οθόνη κινητού και tablet
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook, twitter, κ.α.

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια, για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφικά που χρησιμοποιούνται στις ιστοσελίδες, είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε έντυπο υλικό.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες, για την κατασκευή ενός γραφικού περιβάλλοντος για την ιστοσελίδα σας, ανάλογο των προσδοκιών σας. Εργάζονται επίσης για την κατασκευή των banner και του λογότυπου που θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Μαρούσι, σε άλλα διαφημιστικά site.

H ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για να αποκτήσει η επιχείρησή σας αναγνωρισιμότητα και να γίνει πιο δημοφιλής στο αγοραστικό κοινό.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς όλες τις κινητές συσκευές

Η Google το 2014 πραγματοποίησε μια αλλαγή στον αλγόριθμο της, η οποία ευνοεί εκείνες τις ιστοσελίδες, που είναι σχεδιασμένες ειδικά για κινητές συσκευές ή προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι εύκολα προσαρμόσιμες στις κινητές συσκευές, όπως τηλέφωνα και ταμπλέτες, ώστε να μπορούν να διαβαστούν οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για τη μηχανή αναζήτησης της Google

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στο SEO, εξασφαλίζοντας έτσι, τη μέγιστη ταχύτητα και προβολή της. Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να βρίσκονται πρώτες στις αναζητήσεις της Google.

Παρόλο που δημιουργούνται πολλές ιστοσελίδες κάθε χρόνο, δε φροντίζουν να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Η εταιρεία μας κατασκευάζει ιστοσελίδες, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης και βρίσκονται πάντα πρώτες στις αναζητήσεις στην Google.

Κατασκευή e-shop στο Μαρούσι

Αν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι υπεύθυνη για την προώθηση της επιχείρησής σας, η κατασκευή ενός e-shop είναι αυτό που θα την απογειώσει. Το αγοραστικό κοινό τα τελευταία χρόνια εμπιστεύεται αρκετά τις αγορές από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και βρίσκει μεγαλύτερη ευκολία από την επίσκεψη ενός φυσικού μαγαζιού. Οι εν δυνάμει πελάτες, μπορούν να περιηγηθούν στα προϊόντα οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν και να κάνουν εύκολα τις αγορές τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αν επιθυμείτε την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Όλα τα e-shop που κατασκευάζουμε, έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με διάφορες τράπεζες της Ελλάδος και paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής με τους παρακάτω τρόπους: viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές. Είναι δηλαδή εύκολα προσαρμόσιμα σε όλες τις διαστάσεις οθονών των smartphone και λοιπών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης τουλάχιστον 20 προϊόντων προς πώληση

Όλα αυτά είναι που δίνουν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο χρήστη και τον κάνει να παραμείνει περισσότερο χρονικό διάστημα στη σελίδα ώστε να γεμίσει το καλάθι αγορών του.

Κατασκευή ιστοσελίδων για λογιστές στο Μαρούσι

Το επάγγελμα των λογιστών είναι πολύ ανταγωνιστικό στις μέρες μας. Πολλά λογιστικά γραφεία έχουν στραφεί σε εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων για την προώθηση της δουλειάς τους.

Ένα site για λογιστές είναι πολύ σημαντικό καθώς από εκεί, μπορείτε να ενημερώνετε τους πάντες για λογιστικά θέματα ή να τους δώσετε συμβουλές για τα θέματα της δουλειάς σας. Ακόμα δώστε πληροφορίες στους πιθανούς πελάτες σας , για το σημείο της πόλης που βρίσκεται το γραφείο σας ή για το πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και ποιες είναι οι υπηρεσίες που αναλαμβάνετε. Αν σκέφτεστε την κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας, μην το καθυστερείτε άλλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε στην εταιρεία μας να αναλάβει το web design και την προώθηση της σελίδας του λογιστικού σας γραφείου.  Θα φέρουμε το site σας στις πρώτες θέσεις της Google, ώστε να σας βρίσκουν πιο εύκολα και να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Μαρούσι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε