ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

kataskevi-istoselidon-xalandri-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο του web design στην περιοχή το Χαλανδρίου και όλης της Αττικής. Αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, βασισμένη στην τεχνολογία WordPress.

Αναρίθμητοι πελάτες και μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal και την κατασκευή του επαγγελματικού e-shop στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Αναζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας

Μια στατική ιστοσελίδα, είναι ακατόρθωτο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της Google για αρκετό καιρό. Η Google είναι μια εταιρία που αγαπά τις αλλαγές και επιλέγει να φέρνει πρώτες στη λίστα των αποτελεσμάτων της, σελίδες με συχνές αλλαγές στο περιεχόμενό τους.

Η Δυναμική ιστοσελίδα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να μένετε στην κορυφή της Google και να νικήσετε τον ανταγωνισμό.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει μόνο  δυναμικές ιστοσελίδες. Όλες οι σελίδες μας έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized,
 • Ειδικό γραφικό περιβάλλον για το ίντερνετ
 • Responsive design
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, παίζουν δηλαδή σε κινητά και ταμπλέτες
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα (facebook, youtube, twitter, κλπ)

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για το ίντερνετ

Για ένα άρτιο αποτέλεσμα στα γραφικά της ιστοσελίδας σας, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους γραφίστες. Οι ειδικοί αναλαμβάνουν τα γραφιστικά στοιχεία που θα χρειαστεί η ιστοσελίδα σας καθώς και το λογότυπο που θα χρησιμοποιηθεί για την προώθησή της, σε άλλες διαφημιστικές σελίδες.

Η συχνή προβολή της επιχείρησής σας είναι απαραίτητη για να γίνετε γνωστοί σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς όλες τις κινητές συσκευές

Η Google  άλλαξε τον αλγόριθμό της στα μέσα του 2014, με σκοπό να ευνοήσει τις ιστοσελίδες, που είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για κινητές συσκευές ή προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες μας οι ιστοσελίδες κατασκευάστηκαν ώστε να προσαρμόζονται σε όλες τις οθόνες και κινητές συσκευές, όπως τηλέφωνα και ταμπλέτες. Αυτό σημαίνει ότι είναι προσιτά και ευανάγνωστα, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουμε.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε στο SEO, ώστε να κάνει πιο γρήγορη φόρτωση και να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Κάθε χρόνο κατασκευάζονται εκατοντάδες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο,  οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το SEO και τη σημερινή πραγματικότητα του χρήστη στο ίντερνετ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων που είναι Seo optimized και οι οποίες δεν πρόκειται να φύγουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στο Xαλάνδρι

Αν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι υπεύθυνη για την προώθηση της επιχείρησής σας, η κατασκευή ενός e-shop είναι αυτή που θα ανεβάσει τα κέρδη σας.

Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες έχουν στραφεί στην κατασκευή e-shop για την άμεση προώθηση και πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους. Η χρήση των ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Από την άνεση του καναπέ του σπιτιού, ο καθένας μπορεί να κάνει τις αγορές του με το πάτημα ενός κουμπιού, οποιαδήποτε ώρα το 24ωρο αυτός το θελήσει.

Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή του e-shop του καταστήματός σας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να περιέχει τα εξής:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με διάφορες τράπεζες της Ελλάδος, όπως Πειραιώς, AlphaBank, κλπ και σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα διαφορετικών τρόπων αποπληρωμής, για παράδειγμα viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευέςΕίναι δηλαδή εύκολα προσαρμόσιμα σε όλες τις διαστάσεις οθονών των smartphone και λοιπών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης τουλάχιστον 20 προϊόντων

Όλα αυτά κάνουν μεγαλύτερη την παραμονή του χρήστη στη σελίδα και του χαρίζουν την άνεση να γεμίσει το καλάθι αγορών του.

Κατασκευή ιστοσελίδας για εστιατόρια στο Χαλάνδρι

Στην περιοχή του Χαλανδρίου, θα βρείτε πλήθος από καφετέριες μπαράκια και εστιατόρια για να περάσετε υπέροχα το απόγευμα ή το βράδυ σας. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, γιαυτό πρέπει να μεριμνήσετε για την προβολή της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας, καθώς και την προώθησή της. Με τον τρόπο αυτό γίνεστε πιο δημοφιλείς στο χώρο σας καθώς είναι πιο εύκολο από ποτέ να σας εντοπίσουν, μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Χαλάνδρι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε