ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

11 Καλύτερα call to action για SEO για να αυξήσετε τα κλικ

11 Καλύτερα call to action για SEO για να αυξήσετε τα κλικ

Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα 11 καλύτερα call to action για να αυξήσετε τα click και να βγείτε στην Google.

To call to action είναι μια έκκληση για να κάνουμε κάτι, μια προτροπή να κάνουμε click κάπου για να έχουμε κάποιο όφελος.

Και στο Marketing λέγεται call to action και στο SEO λέγεται call to action.

Γιατί είναι σημαντικό το call to action;

Το call to action, εφόσον είναι πετυχημένο, αυτό που κάνει είναι να ελκύσει τον επισκέπτη είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης γιατί αυτό μπορεί να περάσει μέσα από το meta decriprion, δηλαδή την περιγραφή της σελίδα ή τον τίτλο του άρθρου που έχουμε και όταν βγαίνουμε στα αποτελέσματα της Google ο άλλος να κάνει click και να μπει στο site μας.

Αυτό θα αυξήσει συνολικά την οργανική κατάταξη της ιστοσελίδας και θα μας ανεβάσει θέσεις, γιατί το CTR (Click Through Rate) δηλαδή το πόσα click Θα λάβω εγώ έναντι του ανταγωνισμού με ανεβάζει στη Google.

Στο πλαίσιο των τελευταίων αλλαγών του αλγορίθμου της Google, το usability, η χρηστικότητα δηλαδή ενός website είναι από τα top αυτή τη στιγμή στους παράγοντες κατάταξης που είναι πάνω από 200 και πλέον με 50 υποπαράγοντες ο καθένας, δηλαδή γύρω στους 10.000 παράγοντες κατάταξης.

Οπότε πάμε να κάνουμε βουτιά κατευθείαν στο βαθύ SEO.

Με τι ασχολούμαι

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, να σας πω λίγα λόγια για μένα.

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων τα τελευταία 21 χρόνια και τα τελευταία 8 και ασχολούμαι αποκλειστικά κάθε μέρα σχεδόν με το SEO.

Έχω ένα SEO agency.

Έχω σπουδάσει και Marketing στο Λονδίνο, καθώς και είμαι ορκωτός λογιστής χωρίς να έχω εξασκήσει τα επάγγελμα, γι’ αυτό φόρεσα το πουκάμισο του ορκωτού λογιστή, ενώ είμαι ειδικός στο SEO. Και πάμε για τα 11 καλύτερα call to action.

Έχω διαβάσει πάρα πολλά, αλλά έχω κρατήσει μόνο τα 11.

Άν θέλετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα είδη, κατηγορίες, market niche, βιομηχανίες, άρθρα κ.τ.λ. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε σε εσάς. Εγώ φέρνω παραδείγματα για το SEO, για το οποίο μιλάμε κάθε μέρα και γι’ αυτό που μιλάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία.

Όχι για το SEO, αλλά για το ίδιο πράγμα κάθε Κυριακή.

Τα κορυφαία 11 Call to action

11-top-call-action-gr-low

1. Χρειάζονται μόνο 5” για να βγείτε πρώτοι στην Google

Αυτό μπορείτε να το προσαρμόσετε και να βάλετε χρειάζονται μόνο 5” για να κάνετε αυτό ή για να δείτε αυτό το βίντεο.

2. Πρώτα έχω αυτή την ερώτηση και μετά δείτε το βίντεο

Ποια είναι η ερώτηση;

Προσελκύστε την περιέργεια του άλλου, γιατί σύμφωνα με το έμπιστο AIDA model που σημαίνει

  1. Attention – Προσοχή,
  2. Interest – Ενδιαφέρον,
  3. Desire – Επιθυμία,
  4. Action – Δράση

Eίναι γραμμένα αυτά τα 11 call to action που θα αυξήσουν κατά πολύ αν τα χρησιμοποιήσετε στο blog σας ή στο site σας την επισκεψιμότητα σας και τη θέση σας στην Google.

3. Η ταλαιπωρία τελείωσε, ήρθε το νέο επαναστατικό προϊόν ή η νέα επαναστατική υπηρεσία

SEO που θα σας ανεβάσει γρήγορα στην Google.

4. Ξεκινήστε από δω

Το ξεκινήστε από δω είναι πολύ σημαντικό, γιατί σας δίνει κατεύθυνση σε ένα site. Μπήκατε σε ένα site και θέλατε να τραβήξετε τον επισκέπτη από κάπου, βάζοντας τον να ξεκινήσει από το μενού για παράδειγμα.

5. Δεν ξέρετε τι να κάνετε; Δείτε αυτό! Δείτε το βίντεο!

Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον πρώην σας π.χ.; Δείτε αυτό το βίντεο! Δεν ξέρετε τι να κάνετε με την Google; Δείτε το SEO! Δείτε το βίντεο με το SEO!

6. Σίγουρα ξέρετε καλύτερα από μας, αλλά εμείς έχουμε μια πρόταση για το θέμα

Ξέρετε καλύτερα το site σας, αλλά εμείς ξέρουμε καλύτερα SEO!

7. Δείτε και μόνοι σας!

Τι; Μπείτε και δείτε και μόνοι σας τι κάνουμε στο SEO και βγαίνουμε πρώτοι στην Google ή δείτε και μόνοι σας τι λένε οι πελάτες μας για εμάς!

8. Αυτή είναι η αλήθεια!

Αυτή είναι η αλήθεια, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγείτε πρώτοι στην Google, για παράδειγμα.

9. Δεν θα βρείτε καλύτερο τρόπο να βγείτε πρώτοι στην Google!

Δεν θα βρείτε οικονομικότερο τρόπο να να βγείτε πρώτοι στην Google! Μπορείτε να το προσαρμόσετε στο δικό σας site και στην δικιά σας περίπτωση κάθε φορά.

10. Κουραστήκατε με τα ίδια και τα ίδια;

Τώρα πρέπει να κάνετε μόνο αυτό το πράγμα! Ποιο; Να πάρετε ένα ειδικό στο SEO, να ξεκουραστείτε και για να ξενοιάσετε.

Η φράση είναι κουραστήκατε με τα ίδια και προσαρμόζετε τη φράση σε εσάς.

11. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα!

Ένα πολύ προσεγμένο call to action.

Αντί να πείτε κάντε κράτηση, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα, γιατί έχουμε ήδη κρατήσεις 80 – 90% κρατήσεις π.χ., οπότε αυτό δημιουργεί έλλειψη, το αίσθημα πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για εσάς, όπως και οι θέσεις της Google είναι περιορισμένες.

Θέλετε να βγείτε πρώτοι στην Google;

Όχι κλείστε ραντεβού, αλλά ελέγξτε τη διαθεσιμότητα. Θα πάρεις για ραντεβού, αλλά δεν υπάρχει ραντεβού, υπάρχει μετά από μια βδομάδα π.χ.

Αυτό το scarcity mentality, ότι δεν υπάρχουν αρκετά για εσάς κινητοποιεί τον άλλον να λάβει δράση άμεσα.

Πριν πάμε στο επόμενο βίντεο, γιατί ξέρω πως θα δείτε και επόμενα γιατί σας άρεσε πολύ αυτό, μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας.

Στέλνουμε κάθε 15 μέρες περίπου ένα newsletter, κάποιες φορές και 3 φορές στον μήνα, αλλά είναι μόνο ενημερωτικά, έχουν να κάνουν με το πως να βγίτε πρώτοι στην Google, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να βγάλετε λεφτά απ το Internet.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τους χορηγούς μας.

Κερδίστε 50% στο hosting για πάντα!

Κερδίστε 50% στο hosting σήμερα με την εταιρεία hosting Myip και τον κωδικό έκπτωσης Paramarketing50.

Δραματική βελτίωση θα δείτε στα Web Core Vitals του site σας, όπως επίσης και στην ταχύτητα φόρτωσης και στην ταχύτητα λειτουργίας του site σας. Θα τα πούμε στο επόμενο βίντεο, γεια σας!

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Αυτά για τους 200 και πλέον παράγοντες κατάταξης στην Google.

Αν θέλετε μια προσφορά SEO για να βγείτε στην πρώτη σελίδα και στην πρώτη θέση της Google, μπορείτε να κάνετε click στο link και να το ζητήσετε τώρα.

Αφήστε τα σχόλια σας ή τις απορίες σας παρακάτω στο YouTube ή το site, το Paramarketing.gr και θα τα πούμε στο επομενο βίντεο. Γεια σας!

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε