ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

kataskevi-istoselidon-ilioupoli-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο του web design για πολλά χρόνια. Αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, βασισμένη στο WordPress.

Πολλές είναι οι ιδιωτικές εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal και την κατασκευή e-shop του καταστήματός τους, στο ίντερνετ.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε επιχειρήσεις στην Ηλιούπολη και σε όλη την Αττική.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Ζητήστε την κατασκευή ενός δυναμικού site

Μια στατική ιστοσελίδα σπάνια ανανεώνει το περιεχόμενό της και είναι ακατόρθωτο να παραμείνει σε υψηλές θέσεις στην Google. Αντίθετα, οι ιστοσελίδες που άλλαξαν πρόσφατα το περιεχόμενό τους ή το αλλάζουν συχνά, είναι αυτές που παραμένουν στην κορυφή των αναζητήσεων.

Αν θέλετε λοιπόν να είστε πάντα στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google και να νικήσετε τον ανταγωνισμό, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή μόνο δυναμικών ιστοσελίδων, χαρίζοντάς τους τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Seo optimized, ώστε να βρίσκεστε ψηλά στην κατάταξη
 • Ειδικό γραφιστικό περιβάλλον για το ίντερνετ
 • Responsive design
 • Φιλική στους χρήστες κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (smartphone, tablet, etc)
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media (facebook, twitter, google plus, ..)

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια, για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται ειδικά γραφιστικά στοιχεία, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά και σε άλλα έντυπα υλικά.

Συνεργαζόμαστε με ειδικούς γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή του λογότυπου (logo) και του banner της εταιρείας σας. Αυτά θα τα χρησιμοποιήσουμε για τη διαφήμιση και την προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Ηλιούπολη, σε κοινωνικά δίκτυα και διαφημιστικές σελίδες του ίντερνετ.

Η προβολή σας είναι απαραίτητη για να γίνετε περισσότερο γνωστοί στο αγοραστικό κοινό και να αυξήσετε έτσι, το πελατολόγιο και τα κέρδη σας.

Όλες οι σελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας

To 2014 η Google τροποποίησε τον αλγόριθμό της, ώστε να είναι πιο ευνοϊκός στις ιστοσελίδες οι οποίες είναι κατασκευασμένες ειδικά για κινητά και ταμπλέτες ή προσαρμόζονται σε αυτές.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι φιλικές προς τα smartphone και τις κινητές συσκευές καθώς προσαρμόζονται κατάλληλα, στις οθόνες τους. Αυτό σημαίνει ότι η σελίδα είναι ευανάγνωστη σε κάθε συσκευή, κάθε ώρα της ημέρας, από οποιονδήποτε χρήστη.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Στηριζόμαστε στο SEO για την κατασκευή από οποιαδήποτε ιστοσελίδα αναλάβουμε, ώστε να έχει γρήγορη φόρτωση και να στέκεται ψηλά στις αναζητήσεις της Google.

Δεν είναι λίγες οι εταιρίες που ασχολούνται με το web design, όμως είναι ελάχιστες αυτές που γνωρίζουν τη σωστή χρήση του ίντερνετ. Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι Seo Optimized και δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στην Ηλιούπολη

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν περισσότερο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Γιαυτό και ολοένα περισσότερες εταιρίες προβαίνουν σε μια τέτοια ενέργεια.

Οι ανάγκες της εποχής και ο μειωμένος προσωπικός χρόνος, είναι αυτά που κάνουν πιο γνωστή τη διαδικασία αγοράς, μέσω ίντερνετ. Η κατασκευή του e-shop της επιχείρησής σας, θα πρέπει να γίνει από τους κατάλληλους τεχνικούς, για καλύτερα αποτελέσματα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, μη παραλείποντας τα παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL
 • Αγορά με ένα κλικ
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος, Πειραιώς, Alphabank, κλπ
 • Δυνατότητα σύνδεσης με paypal
 • Δυνατότητα αποπληρωμής, με διάφορους τρόπους, όπως : viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Mobile friendly
 • Δυνατότητα σύνδεσης με  skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης προϊόντων

Με τα παραπάνω, οι χρήστες χρησιμοποιούν ένα άνετο περιβάλλον, το οποίο τους κάνει να γεμίζουν άνετα και πιο γρήγορα το καλάθι τους.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Ηλιούπολη

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε