ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ

kataskevi-istoselidon-athina-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα.

Πάνω από 500 εταιρείες και ιδιώτες, έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας για να κατασκευάσουν το εταιρικό τους website ή το εταιρικό τους portal στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Μια στατική ιστοσελίδα δεν έχει και πολλές πιθανότητες για να κερδίσει τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google. H Google, προτιμά να στηρίζει τις σελίδες που έχουν ανανεώσει στο πρόσφατο παρελθόν το περιεχόμενό τους και συνεχίζουν να το ανανεώνουν τακτικά.

Έτσι μια δυναμική ιστοσελίδα είναι αυτή που χρειάζεστε για να μπορείτε να βγαίνετε πάντα πρώτοι στην Google.

Όλες οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε είναι δυναμικές. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά όλων των ιστοσελίδων που έχουμε δημιουργήσει για επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Αθήνας:

 • SEO Oprimized,
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile Friendly, παίζουν δηλαδή σε κινητά και ταμπλέτες
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια προσαρμοσμένη για το ίντερνετ

Tα γραφικά μιας ιστοσελίδας είναι μια σοβαρή υπόθεση, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα τα κλασσικά των τυπογραφείων της Αθήνας.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες για τον σχεδιασμό του γραφικού περιβάλλοντος της ιστοσελίδας σας, του λογότυπου και των banner που θα χρειαστούν για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και σε άλλα διαφημιστικά sites.

Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα αναγκαίο καθώς η έκθεση της ιστοσελίδας σας κρίνεται σημαντική για την απόκτηση νέων πελατών. Ένα σωστό εικαστικό περιβάλλον θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερους πελάτες σε κάθε επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τα κινητά τηλέφωνα

Από τα μέσα του Απριλίου του 2014 η Google άλλαξε τον αλγόριθμό της για να ευνοήσει εκείνες τις ιστοσελίδες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κινητά ή προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι προσαρμοσμένες, έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστες σε κινητές συσκευές και γενικά σε οθόνες διάφορων διαστάσεων. Έτσι αποφεύγουμε τις δυσάρεστες συνέπειες μιας σελίδας που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι σελίδες μας είναι σωστά βελτιστοποιημένες για την Google

Οι σελίδες μας κατασκευάζονται πάντα με γνώμονα το SEO, έχοντας κύριο στόχο τη γρήγορη φόρτωση και τη μεγάλη επισκεψιμότητα από διάφορους χρήστες. Όλες μας οι ιστοσελίδες, δημιουργούνται έτσι ώστε να μην πέφτει καμία από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κάθε χρόνο κατασκευάζονται πλήθος νέων ιστοσελίδων που όμως δεν είναι φιλικές στις αναζητήσεις της Google. Επιλέξτε την εταιρεία μας για την κατασκευή ενός site που θα ξεχωρίσει σχεδιαστικά, και θα είναι σωστά βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή e-shop στην Αθήνα

Τα e-shop τα τελευταία χρόνια έχουν γνωρίσει μεγάλη άνθιση καθώς οι καταναλωτές τείνουν να εμπιστεύονται περισσότερο τις ηλεκτρονικές αγορές. Το ηλεκτρονικό κατάστημα επίσης, ευθύνεται για την αναγνωρισιμότητα μιας σελίδας και κατά συνέπεια την αύξηση των κερδών της.

Ένα πετυχημένο e-shop,  δεν πρέπει να στερείται των παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με τράπεζες και paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Φιλικό περιβάλλον προς κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, για να μπορεί οποιοσδήποτε να εξυπηρετηθεί μέσω του tablet ή του smartphone του
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Έτσι επιτυγχάνεται η παραμονή του επισκέπτη στη σελίδα του e-shop και το πιο εύκολο και γρήγορο γέμισμα του καλαθιού αγορών. Όλα αυτά εξασφαλίζουν στον ιδιοκτήτη ακόμα περισσότερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Αθήνα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

2 σκέψεις στο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ”

 1. Κύριε Διβράμη, σας παρακολουθώ εδώ και μήνες και είμαι εγγεγραμμένη στη λίστα σας με τα email που μας στέλνετε τακτικά άρθρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για μεταφορά ιστοσελίδας από WIX σε WordPress η οποία είναι λίγο παλιά τι έχετε να μου προτείνετε;

  Μπορώ να σας καλέσω κάποια στιγμή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

  Απάντηση

Σχολιάστε