ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΥΛΑ

kataskevi-istoselidon-voula-1

WEB DESIGN ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Για πάνω από 15 χρόνια, η εταιρία μας ειδικεύεται στο web design στη Βούλα, αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιστοσελίδων και λειτουργικών e-shop, για τις ανάγκες της περιοχής και όλης της Αττικής.

Από το 2000 πολλές εταιρίες, μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή του επαγγελματικού portal. Ιδιώτες από κάθε περιοχή μας επέλεξαν για την κατασκευή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος και είδαν ανοδική πορεία στα κέρδη τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δείξτε την προτίμησή σας σε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες, έχουν ένα απλό και όμορφο περιβάλλον, το οποίο φορτώνει γρήγορα. Όμως, λόγω της στατικότητάς τους, είναι δύσκολο να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της Google και να γίνουν γνωστές από περισσότερους χρήστες.

Αν θέλετε μια ιστοσελίδα που να ξεχωρίζει και να παραμένει ψηλά στις αναζητήσεις της Google, τότε προτιμήστε μια δυναμική ιστοσελίδα. Είναι γνωστό, ότι η Google αγαπά να δίνει την πρωτιά, στις ιστοσελίδες που διατηρούν ανανεωμένο το περιεχόμενό τους.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει αποκλειστικά τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων στη Βούλα, οι οποίες διατηρούν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένο περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμό
 • Mobile friendly, για να είναι προσβάσιμο από κάθε κινητή συσκευή
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με social media (facebook, likedln, κλπ)

Ειδικό γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ

Εμπιστευόμαστε επαγγελματίες γραφίστες για να δημιουργήσουν ένα γραφιστικό περιβάλλον για την ιστοσελίδα σας, άξιο των προσδοκιών σας.

Είναι στην αρμοδιότητά τους, να κατασκευάσουν το λογότυπο της επιχείρησής σας και το banner που θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Βούλα.

Μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για να γίνει η ιστοσελίδα σας πιο γνωστή στο αγοραστικό κοινό και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας, είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Η Google πρόσφατα, πραγματοποίησε αλλαγή στον αλγόριθμό της, ώστε να ευνοήσει τις ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν για χρήση από κινητές συσκευές, ή που να προσαρμόζονται σε αυτές.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό να βλέπουμε πως, ενώ κατασκευάζονται χιλιάδες ιστοσελίδες κάθε χρόνο, δεν φροντίζουν να είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές.

Η εταιρία μας κατασκευάζει ιστοσελίδες που είναι mobile friendly και είναι προσβάσιμες, από κάθε κινητή συσκευή, από τον καθένα.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στηριζόμαστε στο SEO, ώστε να εξασφαλίσουμε την ταχύτητα και την προβολή τους στο ίντερνετ. Οι ιστοσελίδες μας, είναι κατασκευασμένες ώστε να παραμένουν πρώτες στις αναζητήσεις της Google.

Ένα άλλο αρνητικό στοιχείο για τις ιστοσελίδες που κατασκευάζονται τα τελευταία χρόνια, είναι ότι οι κατασκευαστές τους, δε φροντίζουν να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.

Εμείς δημιουργούμε ιστοσελίδες, βελτιστοποιημένες για την Google (SEO Optimized), που βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στη Βούλα

Η κατασκευή e-shop είναι ικανή να απογειώσει τη φήμη και τα κέρδη μιας επιχείρησης. Τα τελευταία χρόνια, το αγοραστικό κοινό του διαδικτύου αυξάνεται, καθώς οι καταναλωτές βρίσκουν πιο εύκολη αυτή τη διαδικασία από την επιλογή ενός φυσικού καταστήματος.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει να κατασκευάσει ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας, προσδίδοντάς του τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς και άλλες τράπεζες της Ελλάδας
 • Σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα αποπληρωμής με επιλογές (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Προσαρμοστικότητα σε κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας (mobile friendly)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης προσφερόμενων προϊόντων

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα εύχρηστο περιβάλλον, στο οποίο ο καταναλωτής μπορεί να γεμίσει με άνεση το καλάθι του και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Βούλα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε