ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

kataskevi-istoselidon-vrilissia-1

WEB DESIGN ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Για πάνω από 15 χρόνια, η εταιρία μας, ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και λειτουργικών e-shop με την τεχνολογία wordpress.

Από το 2000, εκατοντάδες εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή του επαγγελματικού site ή portal στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες δεν έχουν πολλές πιθανότητες να βγουν και να παραμείνουν στην κορυφή της Google. H ίδια η Google, ανεβάζει στην κορυφή των αναζητήσεων, ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους με νέα άρθρα και σελίδες.

Για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να βγαίνετε πάντα πρώτοι στην Google, χρειάζεστε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή μόνο δυναμικών ιστοσελίδων στα Βριλήσσια, στις οποίες δίνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized
 • Γραφιστικό περιβάλλον, ειδικό για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμό
 • Φιλικό περιβάλλον για τις κινητές συσκευές
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με facebook, twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια, ειδική για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφιστικά στοιχεία για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, διαφέρουν αρκετά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα περιοδικά και τις εφημερίδες.

Γιαυτό και συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη γραφιστική επιμέλεια της ιστοσελίδας σας, δημιουργώντας ένα γραφιστικό περιβάλλον, ανάλογο των προσδοκιών σας. Οι γραφίστες μας, δημιουργούν το κατάλληλο λογότυπο και banner, που θα χρησιμοποιήσουν για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στα Βριλήσσια.

Η ενέργεια αυτή κρίνεται απαραίτητη καθώς με την προβολή σας, η εταιρία σας αποκτά μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και φήμη από το αγοραστικό κοινό.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

H Google το 2014 πραγματοποίησε μια τροποποίηση στον αλγόριθμό της, ώστε να ευνοήσει τις σελίδες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες ειδικά για χρήση από κινητές συσκευές ή προσαρμόζονται σε αυτές.

Ακόμα και σήμερα, βλέπουμε ιστοσελίδες οι οποίες δεν είναι φιλικές προς τα smartphone και άλλες κινητές συσκευές. Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες να είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι είναι προσβάσιμες από τον καθένα.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τη μηχανή αναζήτησης της Google

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στηριζόμαστε στο SEO, ώστε να εξασφαλίσουμε την ταχύτητα και την προβολή τους στις πρώτες θέσεις της Google.

Χιλιάδες ιστοσελίδες δημιουργούνται κάθε χρόνο, χωρίς όμως να είναι όλες φιλικές για τις μηχανές αναζήτησης. Οι ιστοσελίδες μας, είναι όλες SEO Optimized και βρίσκονται πάντα στην κορυφή των αναζητήσεων της Google.

Κατασκευή e-shop στα Βριλήσσια

Αν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για την προώθηση της επιχείρησής σας, η κατασκευή e-shop, είναι αυτή που θα απογειώσει τη φήμη και θα της αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Το αγοραστικό κοινό τα τελευταία χρόνια, εμπιστεύεται περισσότερο τις ηλεκτρονικές αγορές και βρίσκουν τη διαδικασία πιο εύκολη από το να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα. Οι επισκέπτες του e-shop σας, μπορούν να περιηγηθούν στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να κάνουν τις αγορές τους, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν.

Αν επιθυμείτε την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο να είναι φιλικό προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και στον πελάτη, προσφέροντάς του διάφορες ευκολίες, όπως η αγορά με το πάτημα ενός κουμπιού, τότε εμπιστευτείτε την εταιρία μας.

Σε όλα τα e-shop που αναλαμβάνουμε προσθέτουμε τα παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL
 • Σύνδεση με ελληνικές τράπεζες
 • Σύνδεση με Paypal
 • Δυνατότητα αποπληρωμής επιλέγοντας ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυναμική ανανέωση των προσφερόμενων προϊόντων

Όλα τα παραπάνω κάνουν την επίσκεψη του πελάτη ακόμα πιο ευχάριστη, παραμένοντας περισσότερη ώρα στο κατάστημά σας, ενώ γεμίζει το καλάθι του.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Μαρούσι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε