ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ WEBSITES

DIAXEIRISI-ANAVATMISI-SUNTHRISI-ISTOSELIDON-WEBSITES

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ WEBSITES

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων από το 2000 και διαθέτει μια τεράστια εμπειρία τόσο σε απλές ιστοσελίδες όσο και σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων εξολοκλήρου αναλαμβάνουμε και την διαχείριση, την αναβάθμιση και την συντήρηση του ιστότοπού σας. Η πολυετής εμπειρία μας μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε και να συντηρούμε ιστοσελίδες που σχεδιάζονται με στόχο να βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της Google.

Διαχείριση Ιστοσελίδων-Websites

Εάν ψάχνετε κάποιον ειδικό ώστε να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα σας τότε είστε σίγουρα στο σωστό μέρος. Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε:

  • Διαχείριση social media
  • Συγγραφή περιεχόμενου σελίδων
  • Συγγραφή άρθρων στο blog
  • Συγγραφή και παρακολούθηση newsletter
  • Παρακολούθηση λέξεων κλειδιών

Επομένως, είμαστε υπεύθυνοι την ολοκληρωμένη διαχείριση της ιστοσελίδας με στόχο πάντα την προώθηση της και την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχετε. Η συγγραφή των κειμένων αλλά και των άρθρων στο blog πραγματοποιείται με βάση του κανόνες SEO ώστε το site σας να ανέβει σταδιακά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να αποκτάτε νέους πελάτες.

Συντήρηση Ιστοσελίδων-Websites

Για να προστατέψετε την ιστοσελίδα σας και την ηλεκτρονική σας επιχείρηση εμπιστευτείτε την τακτική συντήρηση και αναβάθμισή της στους ειδικούς!

Η αναβάθμιση των εκδόσεων στα πρόσθετα είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία όταν μιλάμε για την ασφάλεια αλλά και το SΕΟ. Είναι γεγονός πως τα site που δεν συντηρούνται ή αμελείτε την αναβάθμιση τους, είναι αρκετά εύκολο να πέσουν θύματα επίθεσης αφού δεν τηρείται η απαιτούμενη ασφάλεια.

Ακόμη και εάν διαθέτετε κάποια παλαιότερη έκδοση τότε το site σας είναι αρκετά επικίνδυνο να παραβιαστεί μιας και τα σφάλματα ασφαλείας που είχαν εντοπιστεί δεν αντιμετωπίστηκαν.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

  • Ενημέρωση προσθέτων στο site σας
  • Καθημερινό backup για λόγους ασφαλείας
  • Εγκατάσταση των απαραίτητων προσθέτων ασφαλείας και προσθέτων για βελτίωση της ταχύτητας και του SEO.
  • Ειδοποίηση με email σε τακτική βάση για τις κρίσιμες ενημερώσεις και την κατάσταση της ιστοσελίδας

Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία μας θα αναλάβει πλήρως την συντήρηση του ιστότοπού σας χωρίς πλέον να αποτελεί για εσάς μια κουραστική διαδικασία.

Αναβάθμιση Ιστοσελίδων-Websites

Η εταιρεία μας εκτός από την κατασκευής ιστοσελίδων και τη διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων εξειδικεύεται και στην αναβάθμισή τους.

Εάν έχετε κάποια ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και δεν ξέρετε πως να κάνετε τις απαραίτητες ανανεώσεις και να πάρετε back up τότε μπορείτε να αφήσετε αυτή την διαδικασία στους ειδικούς και να συνεχίσετε την ενασχόληση με το site σας.

Είναι κρίμα να εγκαταλείψετε μια ιστοσελίδα για την οποία ξοδέψατε κόπο αλλά και χρήμα για να κατασκευάσετε είτε λόγω έλλειψης γνώσεων είτε λόγω έλλειψης χρόνου. Με ένα μικρό κόστος μπορείτε να κρατήστε το site σας ενημερωμένο και διασφαλίστε την αδιάλειπτη λειτουργία του!

Δείτε περισσότερα για διαχείριση και συντήρηση ιστοσελίδων-websites:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε