ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

DIAXEIRISI-SUNTHRISI-ANAVATMISI-ESHOP-ILEKTRONIKA-KATASTIMATA

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Εάν αναζητάτε κάποιον ο οποίος θα αναλάβει την διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος  τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Η εταιρείας μας διαθέτει μια πολυετή πείρα από το 2000 στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop καθώς και στην διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Αφήστε τους ειδικούς να ασχοληθούν με την διαχείριση, την αναβάθμιση και την συντήρηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και εσείς συνεχίστε απρόσκοπτα να κάνετε τη δουλειά σας και να λειτουργείτε το site σας.

Διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop

Είναι γεγονός πως η διαχείριση ενός e-shop, με την προσθήκη η αφαίρεση προϊόντων μπορεί να είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία εάν δεν διαθέτετε τις απαιτούμενες γνώσεις ή δεν διαθέτετε τον χρόνο που χρειάζεται. Η διαχείριση των προϊόντων είναι ουσιαστικό το το βασικό κομμάτι για την ορθή λειτουργία ενός e-shop μιας και σε περίπτωση που κάτι γίνει λάθος δεν θα υπάρξουν και οι αναμενόμενες πωλήσεις.

Η εταιρείας συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

 • Διαχείριση προϊόντων
 • Προσθήκη και αφαίρεση προϊόντων
 • Δημιουργία κατηγοριών και σελίδων για τα προϊόντα
 • Σύνδεση e-shop με συστήματα πληρωμών
 • Σύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με Skroutz
 • Διαχείριση προϊόντων στο Skroutz
 • Δημιουργία newsletter προσφορών

Κάντε λοιπόν την λειτουργία του e-shop εύκολη χωρίς να απαιτείται η προσωπική σας ενασχόληση. Γλιτώστε τον χρόνο που θα αφιερώνατε γι αυτές τις διαδικασίες και αφιερώστε σε άλλες εργασίες όπως την διαχείριση των παραγγελιών σας.

Συντήρηση ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

H συντήρηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εξίσου σημαντική διαδικασία με την προώθησή του. Οι εκδόσεις των προσθέτων που χρησιμοποιείτε στο site σας μπορεί να αποτελέσουν πλήγμα για την ασφάλεια του.

Η εταιρεία μας με την πολυετή εμπειρία όχι μόνο σε κατασκευή ιστοσελίδων και προώθηση ιστοσελίδων διαθέτει και άριστη γνώση στην διαχείριση και συντήρηση ιστοσελίδων του e-shop σας.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε:

 • Ενημέρωση προσθέτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Συχνό backup για ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση κάποιας βλάβης
 • Επιλογή των προσθέτων ασφαλείας και προσθέτων για βελτίωση της ταχύτητας και του SEO.
 • Ειδοποίηση με email σε τακτική βάση για τις κρίσιμες ενημερώσεις και την κατάσταση της ιστοσελίδας

Αναβάθμιση ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop

Η αναβάθμιση του ηλεκτρονικό σας καταστήματος είναι βασικό κομμάτι για την σωστή λειτουργία του. Εάν δεν διαθέτετε τις κατάλληλες γνώσεις αλλά και τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείτε μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία μας που εξειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια σε τέτοιου είδους θέματα.

Μην εγκαταλείπετε την ιστοσελίδας σας είτε λόγω έλλειψης γνώσεων είτε λόγω έλλειψης χρόνου. Εμπιστευτείτε την διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε μια εταιρεία με ειδικούς με ένα μικρό κόστος και εξασφαλίστε την ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του.

Δείτε περισσότερα για διαχείριση συντήρηση και αναβάθμιση ηλεκτρονικών καταστημάτων:

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

3 σκέψεις στο “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ”

Σχολιάστε