ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Δωρεάν Οδηγός SEO Google Πρώτη Θέση

SEO PROMOTION GREECE

Δωρεάν Οδηγός SEO Google Πρώτη Θέση

Κατεβάστε σήμερα εντελώς δωρεάν τον οδηγό SEO. Ένας λεπτομερής οδηγός για να βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης, να πλημμυρίσετε από επισκέψεις, να βρείτε νέους πελάτες και νέες αγορές και να αυξήστε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!

Ο οδηγός αυτός περιέχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται κάποιος όχι μόνο για να βγει στην πρώτη σελίδα της Google, αλλά και να κυριαρχήσει σε όλα τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Καλά διαβάσατε να κυριαρχήσει στα αποτελέσματα της Google.

 

Τι Θα Μάθετε Σε αυτόν τον  Δωρεάν Οδηγό SEO

Ο οδηγός αυτός χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα, τρία μαθήματα και το γλωσσάριο SEO. Στο πρώτο μάθημα θα μιλήσουμε για το πρώτο κομμάτι της εντός σελίδας βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης, στο δεύτερο μάθημα θα μιλήσουμε για την εκτός σελίδας βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, στο τρίτο μάθημα για τα απαραίτητα εργαλείο που θα πρέπει να έχει κάθε SEO μάνατζερ ή webmaster, και στο τέλος παραθέτω το γλωσσάριο του SEO.

Κάθε μάθημα είναι σχεδιασμένο να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τις ακριβώς ίδιες τεχνικές που χρησιμοποίησα για να κατακτήσω τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Μάθημα 1 Εντός Σελίδας Βελτιστοποίηση

seo-google

Το πρώτο μάθημα είναι μια εισαγωγή στις μηχανές αναζήτησης και τις θεμελιώδεις στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) τεχνικές. Η εντός σελίδας βελτιστοποίηση καλύπτει όλα όσα πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Μην ανησυχείτε, αν έχετε ήδη ξοδέψει χρήματα για το σχεδιασμό την ιστοσελίδα σας ή εάν έχετε περιορισμένες γνώσεις προγραμματισμού. Μόλις μάθετε αυτές τις τεχνικές και κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης τους, μπορούν να εφαρμοστούν σε μόλις λίγα λεπτά σε κάθε νέα ή την υπάρχουσα ιστοσελίδα.

Παραδόξως, πολλές από αυτές τις τεχνικές αγνοούνται από το 98 τοις εκατό του συνόλου των επιχειρηματιών του ίντερνετ και από όλους εκείνους που προσπαθούν να βελτιώσουν τη θέση τους στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERPs).

 Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό SEO Google Πρώτη Σελίδα!

 Μάθημα 2Α Εκτός Σελίδας Βελτιστοποίηση

Στο δεύτερο μάθημα εστιαζόμαστε στους εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη της σελίδας σας στην Google. Θα μιλήσουμε δηλαδή για την Βελτιστοποίηση Εκτός Σελίδας.

Οι τεχνικές βελτιστοποίησης εκτός σελίδας είναι πανίσχυρες και θα δείτε πως θα βελτιώσετε την δημοτικότητα της σελίδας μέρα με τη μέρα. Η δημοτικότητα είναι ένας παράγοντας Off Page SEO που επηρεάζει την κατάταξη σας στην Google.

Οι τεχνικές αυτές σε συνδυασμό με τις τεχνικές του πρώτου μαθήματος για την εντός σελίδας βελτιστοποίησης, θα εκτινάξουν την ιστοσελίδα στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.

Είναι σημαντικό να έχουμε ολοκληρώσει την εντός σελίδας βελτιστοποίηση πριν προχωρήσουμε στην εκτός σελίδας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η εντός σελίδας βελτιστοποίηση είναι προαπαιτούμενη για να μπορέσει η ιστοσελίδα σας να βγει πρώτη στην Google. (Αυτό δεν είναι απόλυτο, αλλά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο κόπο και χρόνο)

Η εκτός σελίδας βελτιστοποίηση είναι πραγματικά πιο ισχυρή από την εντός σελίδας. Το 85% των αποτελεσμάτων σας εξαρτάται από την εκτός σελίδας βελτιστοποίησης, ενώ για το υπόλοιπο 15% ευθύνεται η εντός σελίδας βελτιστοποίηση.

Μάθημα 2Β: Απλές Τεχνικές Εκτός Σελίδας Βελτιστοποίησης (Off-Page SEO Techniques)

Σε αυτό το μάθημα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων προς τη σελίδα μας (backlinking), την πιο πετυχημένη στρατηγική για να βελτιώσουμε τη θέση μας στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google. Μερικές από αυτές τις τεχνικές είναι η ανταλλαγή συνδέσμων, η δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων, η υποβολή σε οδηγούς, το αρθρογραφικό μάρκετινγκ, το SEO blogging , οι δημοσιεύσεις τύπου, τα κοινωνικά δίκτυα, το Guest Blogging for SEO τα Φόρουμς, και τα RSS Feeds.

Μάθημα  3: Εργαλεία SEO Απευθείας Από Τα Εργαστήρια Του ParaMarketing

Στο Μάθημα 3 θα δούμε βήμα βήμα τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων και διάφορα άλλα εργαλεία SEO  και θα δημιουργήσουμε τους πρώτους κύκλους βελτιστοποίησης. (SEO Cycles). Σκοπός των κύκλων ή πειραμάτων είναι να βελτιώσουν σταθερά τα αποτελέσματά μας στις μηχανές αναζήτησης και να εκτινάξουν την επισκεψιμότητα στη σελίδα μας στα ύψη.

Μάθημα 4: Γλωσσάριο SEO – Βασικό λεξιλόγιο SEO

Το μάθημα 4 αυτού του οδηγού SEO, περιλαμβάνει ένα πλήρως ενημερωμένο γλωσσάριο SEO, κάτι που λείπει από την ελληνική γλώσσα, για να κατανοήσετε πλήρως την βασική ορολογία των μηχανών αναζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα για το SEO:

  1. SEO Google Πρώτη Σελίδα: Βασικό Λεξιλόγιο SEO
  2. SEO Google Πρώτη Σελίδα: Βασικό Λεξιλόγιο SEO 2
  3. 5 Λόγοι γιατί η καλύτερη επένδυση είναι το SEO
  4. 5 Μεγάλα ψέματα στο SEO που η Google θέλει να πιστέψετε
  5. 5 Τάσεις στη Google μετά το SEO Conference 2019 Chiang Mai
  6. 6 Βήματα για πετυχημένο σχεδιασμό ιστοσελίδας
  7. 60 SEO Resources για να κάνετε το site σας πύραυλο!

 

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε