ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΠΡΑΧΑΜΙ

kataskevi-istoselidon-agios-dimitrios-mpraxami-1

WEB DESIGN ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο web design με την τεχνολογία WordPress για πολλά χρόνια, αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop, για διάφορες εταιρίες στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι).

Από το 2000 έως τώρα, πάνω από 500 εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή επαγγελματικού τους portal, ακόμα και για την κατασκευή του e-shop του καταστήματός τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα 

Μια στατική ιστοσελίδα, είναι δύσκολο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις αναζητήσεων της Google, καθώς αλλάζει σπάνια το περιεχόμενό της. Αντίθετα η Google, αγαπά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανέωσαν πρόσφατα το περιεχόμενό τους και το αλλάζουν συχνά.

Εάν αυτό που αναζητάτε είναι μια χρηστική ιστοσελίδα, η οποία θα είναι δημοφιλής και άρα στις πρώτες θέσεις της Google, θα πρέπει να επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων, οι οποίες ακολουθούν κάποια συγκεκριμένα πρότυπα. Αυτά είναι:

 • SEO optimized
 • Γραφιστική επιμέλεια, ειδική για τη χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με social media, όπως facebook, printerest, google plus και άλλα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδων, δεν έχουν σχέση με αυτά που συνήθως βλέπουμε στα έντυπα περιοδικά.

Διατηρούμε καλή συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή λογότυπου και banner, για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Μπραχάμι, σε άλλες διαφημιστικές ιστοσελίδες.

Η προώθηση της δουλειάς σας, είναι απαραίτητη για να γίνετε γνωστοί στο ευρύτερο κοινό και να αποκτήσετε νέους πελάτες. Ένα άρτιο γραφιστικό περιβάλλον, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερων πελατών και θα σας αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Από τα μέσα του Απρίλη του 2014, ισχύει ο νέος αλγόριθμος της Google, ο οποίος ευνοεί περισσότερο τις ιστοσελίδες, οι οποίες κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για κινητά ή προσαρμόζονται στις κινητές συσκευές.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι mobile friendly, δηλαδή είναι προσαρμόσιμες σε όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, ανεξαρτήτως διαστάσεων οθόνης και δεν έχουν τις ανάλογες συνέπειες που θα έχουν οι ιστοσελίδες που δεν προσαρμόζονται.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι σελίδες μας είναι SEO Optimized

Οι κανόνες του SEO είναι αυτοί που μας βοηθάνε να κατασκευάσουμε επιτυχημένες ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα και μένουν στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες οι οποίες κατασκευάζουν ιστοσελίδες, δίνοντας custom λύσεις, οι οποίες δεν δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και πιθανότατα δεν είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης,

Εσείς τι ιστοσελίδα θα θέλατε;

Κατασκευή e-shop στον Άγιο Δημήτριο – Μπραχάμι

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σε κάθε τομέα.

Η κατασκευή e-shop, για να αποφέρει τα αναμενόμενα κέρδη, θα πρέπει να γίνει από τους ειδικούς στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι).

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, που θα είναι προσαρμοσμένο για οθόνες κινητών συσκευών και βοηθάνε τους υποψήφιους πελάτες να αγοράσουν.

Άλλα χαρακτηριστικά που δίνουμε στα e-shop που κατασκευάζουμε, είναι:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες και σύνδεση με paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές
 • Δυνατότητες σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στον Άγιο Δημήτριο – Μπραχάμι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

 

Σχολιάστε