ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΑΦΝΗ

kataskevi-istoselidon-dafni-1

WEB DESIGN ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρία μας έχει εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων και εξυπηρετεί τις ανάγκες της Δάφνης και ολόκληρης της Αττικής.

Πλήθος ιδιωτών και εταιριών, έχουν εμπιστευτεί την εταιρία μας από το 2000 για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας και του επαγγελματικού τους portal, ενώ δε λείπουν αυτοί που μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Μια στατική ιστοσελίδα είναι δύσκολο να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της Google, λόγω της στατικότητας του περιεχομένου της. Η Google αγαπά τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Έτσι, αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να φτάσετε στην κορυφή των αναζητήσεων της Google, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων, οι οποίες διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμό
 • Mobile friendly, δηλαδή προσαρμοστικότητα σε κάθε κινητή συσκευή
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook, google plus, και άλλα

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων 

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, έχουν ειδικά γραφιστικά στοιχεία, τα οποία διαφέρουν από αυτά ενός περιοδικού ή μιας εφημερίδας.

Για το λόγο αυτό διατηρούμε στενή συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι επιμελούνται το γραφιστικό περιβάλλον κάθε ιστοσελίδας μας. Αυτοί θα κατασκευάσουν τα λογότυπα και τα banner που θα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Δάφνη.

Είναι μια απαραίτητη διαδικασία, η οποία θα γνωστοποιήσει τα προϊόντα σας και είναι ικανή να σας φέρει κέρδη, με κάθε κλικ.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Με την αλλαγή του αλγορίθμου της Google, επωφελούνται οι ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για χρήση από έξυπνα τηλέφωνα, ή που προσαρμόζονται σε αυτά.

Για να έχει επιτυχία ένα site, θα πρέπει να είναι φιλικό προς τις κινητές συσκευές. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις διαστάσεις και σε κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας, απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας mobile friendly ιστοσελίδας.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, ακολουθούμε τους κανόνες του SEO, για να εξασφαλίσουμε την ταχύτητα και την προβολή τους στις πρώτες θέσεις της Google.

Υπάρχουν εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων, που δε στηρίζονται στο SEO, αγνοώντας την πραγματική χρήση του ίντερνετ. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων, ώστε να είναι βελτιστοποιημένες για την Google και να βρίσκονται πάντα πρώτες στις αναζητήσεις.

Κατασκευή e-shop στη Δάφνη

Η κατασκευή ενός e-shop είναι υπεύθυνη για την προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων που βρίσκονται προς διάθεση, αλλά είναι και αυτή που θα απογειώσει τα κέρδη της.

Όσο περνάνε τα χρόνια, αυξάνεται ο αριθμός των επιχειρηματιών που στρέφονται στην κατασκευή ενός e-shop για το κατάστημά τους.

Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στη Δάφνη και θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ένα e-shop δεν πρέπει να λείπει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με διάφορες τράπεζες της Ελλάδας
 • Σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυναμική ανανέωση των διαθέσιμων προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Δάφνη

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε