ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

kataskevi-istoselidon-dipla-sas-1

WEB DESIGN ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στo web design και στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop δίπλα σας από το 2000, με την τεχνολογία wordpress.

Όλα αυτά τα χρόνια, μας εμπιστεύονται πλήθος εταιρειών και ιδιωτών για την κατασκευή του επαγγελματικού τους portal ή website στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα δίπλα σας

Με μία στατική ιστοσελίδα είναι δύσκολο να φτάσετε και να παραμείνετε στην κορυφή της Google. H Google, αγαπά να ανεβάζει στις πρώτες θέσεις της, σελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Αν λοιπόν αυτό που θέλετε είναι μια ιστοσελίδα χρηστική, η οποία να παραμένει στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, τότε προτιμήστε μια δυναμική ιστοσελίδα δίπλα σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή μόνο για δυναμικές ιστοσελίδες. Τα site που έχουμε κατασκευάσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:

 • Είναι βελτιστοποιημένες σε SEO, ώστε να βγαίνουν πάντα πρώτες στις αναζητήσεις της Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile friendly, δηλαδή να μπορούν να φαίνονται όμορφα στις διαστάσεις ενός κινητού
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια ειδικά για το ίντερνετ

Tα γραφικά μιας ιστοσελίδας, είναι μια σοβαρή υπόθεση και είναι ειδικά για το ίντερνετ καθώς η μορφή τους, διαφέρει κατά πολύ από τα γραφικά που έχουμε συνηθίσει σε έντυπο υλικό, όπως είναι οι εφημερίδες και τα περιοδικά.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μας έχει συνεργασία με ειδικούς γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν τα γραφιστικά στοιχεία του site σας, τη δημιουργία logo και banner, που χρησιμοποιούνται για την προώθηση και διαφήμιση της ιστοσελίδας σας.

Η προώθηση της σελίδας σας σε άλλα διαφημιστικά site, είναι απαραίτητη για να μπορεί να αναγνωριστεί από νέα άτομα και να μάθουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε. Σε συνδυασμό με το άριστο γραφιστικό περιβάλλον που σας προσφέρουμε, θα έχετε σίγουρα νέους πελάτες, με κάθε σας προβολή.

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι mobile friendly

Στα μέσα της χρονιάς, 2014, η Google, έχει προβεί στις κατάλληλες αλλαγές στον αλγόριθμό της, ώστε να προωθούνται οι  ιστοσελίδες οποίες είναι ειδικά κατασκευασμένες για κινητά τηλέφωνα και λοιπές κινητές συσκευές.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι κατάλληλα φτιαγμένες για να ανταποκρίνονται άριστα στις κινητές συσκευές, όλων των διαστάσεων. Έτσι θα μπορεί οποιοσδήποτε να δει το site σας, όλες τις ώρες της ημέρας, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι σελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Οι ιστοσελίδες μας δημιουργούνται πάντα με κύριο στόχο τη μέγιστη επισκεψιμότητα γιαυτό και η κατασκευή τους γίνεται με γνώμονα το SEO.

Η εταιρεία μας, δημιουργεί ιστοσελίδες, οι οποίες είναι γρήγορες και με μεγάλη απήχηση στο διαδικτυακό κοινό. Έτσι καταφέρνει να έχει πάντα τις σελίδες της, πρώτες στις αναζητήσεις της Google.

Τα τελευταία χρόνια κατασκευάζονται ιστοσελίδες που όμως δεν είναι φιλικές στις αναζητήσεις της Google. Επιλέγοντας την εταιρεία μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, θα έχετε ένα ξεχωριστό site και εφόσον η σελίδα είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης, δεν πέφτει ποτέ από τις πρώτες θέσεις της google.

Κατασκευή e-shop Δίπλα σας

Η κατασκευή e-shop κρίνεται απαραίτητη κίνηση τα τελευταία χρόνια για την προώθηση και πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Η διαδικασία αγοράς από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πολύ δημοφιλής, κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, χάρη στην ευκολία και την αμεσότητα της πώλησης.

Η κατασκευή ενός e-shop, απαιτεί την ενασχόληση ενός ειδικού, καθώς είναι ο υπεύθυνος για την εικόνα της επιχείρησής σας. Μέσα από αυτό, η εταιρεία αποκτά μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και περισσότερα κέρδη.

Ένα e-shop δεν πρέπει να στερείται από τα παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με διάφορες τράπεζες και paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Να είναι mobile friendly, δηλαδή να μπορεί να φαίνεται σωστά σε όλες τις κινητές συσκευές ( tablet ή smartphone)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Έχοντας τα παραπάνω, το καλάθι του πελάτη γεμίζει πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αφήνοντας τον ίδιο απόλυτα ικανοποιημένο.

Web Design για κάθε επιχείρηση δίπλα σας

Τα επαγγέλματα πλέον, όλων των ειδικοτήτων έχουν γίνει αρκετά ανταγωνιστικά στις μέρες μας. Πλήθος επαγγελματιών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και ολόκληρης της χώρας,, σπεύδουν σε εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων για την προώθηση της δουλειάς τους.

Αφήστε στην εταιρεία μας το web design και την προώθηση της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας. Είτε διαθέτετε λογιστικό γραφείο, είτε οποιοδήποτε γραφείο παροχής υπηρεσιών ή έχετε κάποια εταιρεία που εμπορεύεται προϊόντα, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Διαφημίστε τα προϊόντα σας σε ένα e-shop ή δείξτε στους πιθανούς πελάτες τις υπηρεσίες που αναλαμβάνετε. Ενημερώσετε τους πελάτες σας για νέα  θέματα που αφορούν την εργασία σας, ή δώστε τους συμβουλές για τα θέματα της δουλειάς σας.

Εμείς, θα αναλάβουμε να εκτοπίσουμε το site σας στην κορυφή της Google, ώστε να σας βρίσκουν πιο εύκολα και να μεγαλώσετε το πελατολόγιό σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων δίπλα σας

Δείτε ενδεικτικές περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας δίπλα σας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας δίπλα σας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

Σχολιάστε