ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ

kataskevi-istoselidon-galatsi-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop , εδώ και πολλά χρόνια, με την τεχνολογία WordPress.

Πάνω από 500 εταιρείες και κυβερνητικοί οργανισμοί, μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή επαγγελματικού portal. Πολλοί είναι και οι ιδιώτες που μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους.

Αναλαμβάνουμε το web design όχι μόνο στο Γαλάτσι, αλλά και σε όλη την Αθήνα.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Προτιμήστε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας

Μια στατική ιστοσελίδα, είναι γρήγορη και έχει ένα όμορφο περιβάλλον. Παρόλα αυτά, το περιεχόμενό της, είναι αδρανές, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα, τη σταδιακή πτώση της από τις πρώτες θέσεις της Google. H Google αντίθετα, αγαπά τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Έτσι, μια δυναμική ιστοσελίδα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, για να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να παραμείνετε στις πρώτες θέσεις της Google.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει αποκλειστικά την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, στις οποίες προσδίδει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία για το ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly, προσαρμόζονται σε όλες τις οθόνες κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων για χρήση στο ίντερνετ

Η εταιρία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή ειδικών γραφικών για τη δική σας ιστοσελίδα. Αυτοί θα δημιουργήσουν τα banner, logo και ότι άλλο χρειάζεται για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Γαλάτσι.

Η προβολή της ιστοσελίδας και των προϊόντων σας σε άλλες διαφημιστικές ιστοσελίδες, είναι πολύ σημαντική, καθώς έτσι γίνεστε περισσότερο γνωστοί στο διαδικτυακό κοινό. Το λογότυπό σας γίνεται πλέον αναγνωρίσιμο και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας αποκτούν μεγαλύτερο κοινό, με αποτέλεσμα τα μεγαλύτερα κέρδη της επιχείρησής σας.

Οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Η Google τροποποίησε τον αλγόριθμό της, το 2014, ώστε να είναι πιο ευνοϊκή ως προς τις ιστοσελίδες οι οποίες κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για κινητά και σε αυτές που προσαρμόζονται σε κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Πολλές εταιρίες αναλαμβάνουν το web design μιας εταιρίας και της παραδίδουν μια ιστοσελίδα, η οποία δεν είναι φιλική προς τις κινητές συσκευές. Η εταιρία μας, κατασκευάζει ιστοσελίδες, οι οποίες προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας και smartphone. Έτσι, μπορεί να είναι προσβάσιμη κάθε ώρα της ημέρας, από οποιαδήποτε συσκευή.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στους κανόνες του SEO. Έτσι επιτυγχάνουμε να προσφέρουμε στον ενδιαφερόμενο, καλαίσθητες ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Google.

Υπάρχουν αρκετές εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων, οι οποίες δεν ακολουθούν το SEO, αγνοώντας την πραγματική χρήση του ίντερνετ. Σε μας θα αποκτήσετε μια ιστοσελίδα, η οποία είναι πιστή στο SEO και βελτιστοποιημένη για την Google, ώστε να μην πέφτει από τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις σας.

Κατασκευή e-shop στο Γαλάτσι

Αν αυτό που θέλετε είναι να προωθήσετε την εταιρία και τα προϊόντα σας, ο καλύτερος τρόπος είναι η κατασκευή ενός e-shop για την επιχείρησή σας. Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι πολύ ωφέλιμη για τον επιχειρηματία, καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του, γίνονται περισσότερο γνωστά, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του.

Επιπλέον οι καταναλωτές, εμπιστεύονται πολύ πιο εύκολα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές τους. Σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα, μπορούν να περιηγηθούν στα προϊόντα με άνεση, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου το επιλέξουν, χωρίς δηλαδή την πίεση του χρόνου.

Για την κατασκευή ενός e-shop, δεν μπορεί να λείπουν τα παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με ένα κλικ
 • Σύνδεση με Πειραιώς, Alpha Bank και άλλες τράπεζες της Ελλάδος
 • Σύνδεση με Paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής ανάμεσα σε: viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Φιλικό προς τις κινητές συσκευές, να προσαρμόζεται δηλαδή για την οθόνη κάθε smartphone, tablet, κλπ
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυναμική ανανέωση προϊόντων

Web Design για κομμωτήρια στο Γαλάτσι

Ο ανταγωνισμός στα κομμωτήρια, όπως και σε κάθε επαγγελματικό κλάδο, είναι μεγάλος. Υπάρχουν πολλά κομμωτήρια, παραδοσιακά και πιο μοντέρνα που διχάζουν τις πελάτισσες, οι οποίες καλούνται να επιλέξουν κάποιο για να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής και απευθυνθείτε στους ειδικούς στο Web design στο Γαλάτσι, για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, η οποία θα απογειώσει τη φήμη και τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Γαλάτσι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε