ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

kataskevi-istoselidon-keratsini-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop στο Κερατσίνι και ολόκληρης της Αττικής με τεχνολογία WordPress.

Από το 2000, πλήθος εταιριών μας έχουν επισκεφτεί για την κατασκευή της εταιρικής τους ιστοσελίδας ή για το portal της επιχείρησής τους. Ακόμα περισσότεροι ήταν εκείνοι που μας επέλεξαν για την κατασκευή του e-shop του καταστήματός τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας

Μια στατική ιστοσελίδα διατηρεί αναλλοίωτο το περιεχόμενό της και σπάνια υπάρχει κάποια ανανέωση σε αυτό, γιαυτό και είναι δύσκολο να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της Google. Αντίθετα, όταν κάποια σελίδα έχει ανανεώσει πρόσφατα το περιεχόμενό της, ανεβαίνει στην κατάταξη των αναζητήσεων.

Η Google, αγαπά τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους. Αν θέλετε να παραμείνετε ψηλά στις αναζητήσεις, επιλέξτε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δημιουργία αποκλειστικά δυναμικών site. Σε αυτά προσφέρει:

 • Βελτιστοποίηση για την Google, ώστε να είναι πάντα πρώτες στις αναζητήσεις.
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Προσβασιμότητα από όλες τις κινητές συσκευές (mobile friendly)
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα όπως facebook, twitter, youtube, κλπ

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικού περιβάλλοντος, ειδική για χρήση στο ίντερνετ

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε χρησιμοποιούν συγκεκριμένα γραφιστικά στοιχεία, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με αυτά που συναντάμε σε ένα έντυπο υλικό, όπως για παράδειγμα η εφημερίδα ή ένα σύγχρονο περιοδικό.

Η εταιρία μας, συνεργάζεται με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή του λογότυπου (logo) και του banner της επιχείρησής σας, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Κερατσίνι.

Η προβολή της ιστοσελίδας σας στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες διαφημιστικές σελίδες, είναι απαραίτητη για να γίνετε περισσότερο γνωστοί στο αγοραστικό κοινό και σιγά σιγά, να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Εδώ και λίγα χρόνια η Google αποφάσισε να διαφοροποιήσει τον αλγόριθμό της, ώστε να είναι πιο φιλική με τα site που κατασκευάζονται ειδικά για smartphone και κινητές συσκευές ή προσαρμόζονται σε αυτές εύκολα.

Όλες οι σελίδες που κατασκευάζουμε, είναι mobile friendly, δηλαδή είναι προσαρμόσιμες και το ίδιο ευανάγνωστες σε κάθε κινητή συσκευή και σε όλες τις διαστάσεις οθόνης. Έτσι, η ιστοσελίδα σας, έχει περισσότερα views, αφού είναι προσβάσιμη από όλους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Όταν ξεκινάμε να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα, έχουμε ως βάση τους κανόνες του SEO. Ακολουθώντας τους κανόνες του SEO, πετυχαίνουμε μια γρήγορη σε φόρτωση ιστοσελίδα η οποία παραμένει στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google.

Πολλές εταιρίες ασχολούνται με την κατασκευή ιστοσελίδων, όμως αρκετές, δεν έχουν καταλάβει τη λειτουργία του ίντερνετ και δεν ακολουθούν τους κανόνες του SEO. Τα site  που κατασκευάζει η εταιρία μας, είναι SEO Optimized και δεν πρόκειται να πέσουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στο Κερατσίνι

Η κατασκευή e-shop είναι η καλύτερη κίνηση για την ανάδειξη των προϊόντων της επιχείρησής σας και τη βελτιστοποίηση των κερδών σας.

Όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες προβαίνουν στην κατασκευή e-shop, για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, είναι μεγαλύτερο το φαινόμενο των ηλεκτρονικών αγοραπωλησιών, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πιο ξεκούραστη και πιο εύκολη διαδικασία, από το να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα.

Αν θέλετε κι εσείς να μεγαλώσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας, εμπιστευτείτε την εταιρία μας για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Σε ένα e-shop, θα συμπεριλάβουμε:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς (Alphabank ή άλλη τράπεζα) και σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής του κόστους ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Mobile friendly
 • Σύνδεση με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυναμική ανανέωση των διαθέσιμων προϊόντων

Εφόσον υπάρχουν τα παραπάνω σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η διαδικασία αγοράς γίνεται ευχάριστη διαδικασία για το χρήστη και το γέμισμα του καλαθιού, γίνεται ακόμα πιο γρήγορα.

Web Design για κατάστημα ηλεκτρονικών στο Κερατσίνι

Στο Κερατσίνι και σε όλη την έκταση της Αττικής, υπάρχουν πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, για να αγοράσετε αυτό που ψάχνετε. Ο ανταγωνισμός όπως βλέπετε, είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν την κατασκευή μιας ιστοσελίδας για το μαγαζί τους.

Αφήστε σε μας το web design και την προώθηση της σελίδας του καταστήματός σας. Ενημερώστε μας για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε και θα εκτοπίσουμε το site σας, στην κορυφή της Google.

Έτσι θα σας βρίσκουν πιο εύκολα, το πελατολόγιο θα μεγαλώσει κι εσείς θα αυξήσετε τα κέρδη σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Κερατσίνι

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε