ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

kataskevi-istoselidon-konta-sas-1

WEB DESIGN ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στο να κατασκευάζει ιστοσελίδες κοντά σας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας κοντά σας και e-shop στο ίντερνετ, με τη χρήση wordpress.

Από το 2000 έως τώρα, έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 500 ιδιώτες και εταιρείες, κατασκευάζοντας την επαγγελματική ιστοσελίδα, το portal ή το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας κοντά σας

Μια στατική ιστοσελίδα είναι δύσκολο να ανέβει και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων της Google. Αυτό συμβαίνει διότι η Google αγαπά τις σελίδες, οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους με νέα κείμενα και δημοσιεύσεις.

Για να βγαίνετε πάντα πρώτοι στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης, επιλέξτε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας. Έτσι, ανανεώνοντάς την, θα βρίσκεστε πάντα στις πρώτες θέσεις της Google.

H εταιρεία πληροφορικής μας κατασκευάζει αποκλειστικά δυναμικές ιστοσελίδες και φροντίζει προσδίδει σε όλες τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Είναι βελτιστοποιημένες σε SEO, ώστε να βρίσκονται ψηλά στις αναζητήσεις της Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικά στοιχεία για τη χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly, για να είναι προσβάσιμες από όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook, twitter, google plus, και άλλα βασικά social media.

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας κοντά σας

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε χρησιμοποιούν εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία, τα οποία είναι πολύ διαφορετικά με αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε εφημερίδες και περιοδικά.

Συνεργαζόμαστε με ειδικούς γραφίστες, οι οποίοι δημιουργούν μοναδικά γραφιστικά στοιχεία για την ιστοσελίδα σας. Αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν τα λογότυπα και banner, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Η προώθηση του site σας σε άλλες διαφημιστικές σελίδες, κρίνεται απαραίτητη, καθώς έτσι θα γίνουν πιο γνωστές οι προσφερόμενες υπηρεσίες σας, στο ευρύτερο αγοραστικό κοινό. Σε συνδυασμό με ένα άριστο περιβάλλον, θα έχετε πλήρη αναγνώριση από  όλο και μεγαλύτερο κοινό και περισσότερα κέρδη.

Mobile friendly κατασκευή ιστοσελίδας κοντά σας

Το 2014, είναι η χρονιά κατά την οποία η Google, αλλάζει τον αλγόριθμό της ώστε να ενισχύσει την προβολή των ιστοσελίδων οι οποίες κατασκευάστηκαν ειδικά για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Πολλές εταιρείες αναλαμβάνουν τη δημιουργία ιστοσελίδων που δεν είναι mobile friendly. Η εταιρία μας κατασκευάζει δυναμικές ιστοσελίδες οι οποίες είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε όλα τα είδη κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας και άρα, προσβάσιμες από όλους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

SEO ready κατασκετυή ιστοσελίδων κοντά σας

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στο SEO, ώστε να έχουμε γρήγορη φόρτωση και να βγαίνει πάντα στις πρώτες θέσεις στην Google.

Στο ίντερνετ υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες, οι οποίες όμως δεν ακολουθούν τα πρότυπα του SEO. Η εταιρεία μας, κατασκευάζει δυναμικές ιστοσελίδες, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για την Google, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πέσουν από τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google.

Κατασκευή e-shop Κοντά σας

Η κατασκευή ενός e-shop αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μιας εταιρείας και είναι καταλυτικός παράγοντας για την αύξηση των κερδών κάθε επιχείρησης.

Στις μέρες μας οι χρήστες των ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξάνονται καθώς θεωρείται από πολλούς, πιο εύκολη διαδικασία επιλογής και αγοράς ενός προϊόντος από αυτήν ενός φυσικού καταστήματος. Εδώ οι χρήστες μπορούν να δουν, να συγκρίνουν και να αγοράσουν οτιδήποτε χρειαστούν από την άνεση του προσωπικού τους χώρου.

Σε ένα e-shop, δεν πρέπει να λείπουν τα εξής:

Ένα e-shop δεν πρέπει να στερείται από τα παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με ένα “κλικ”
 • Σύνδεση με διάφορες τράπεζες, όπως Πειραιώς και Alphabank και σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής με viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Να είναι mobile friendly, δηλαδή να μπορεί να σωστά προσαρμόσιμα σε όλες τις κινητές συσκευές (πχ smartphone, tablet)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση προϊόντων

Με τα παραπάνω, δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για κάθε πιθανό πελάτη και το καλάθι του, γεμίζει πιο εύκολα και γρήγορα, αφήνοντας τον ίδιο απόλυτα ικανοποιημένο.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων κοντά σας

Δείτε ενδεικτικές περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας κοντά σας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας 

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

 

Σχολιάστε