ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

kataskevi-istoselidon-korydalos-1

WEB DESIGN ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο web design εδώ και πολλά χρόνια. Αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop με τεχνολογία WordPress.

Όλα αυτά τα χρόνια, πάνω από 500 εταιρείες και κυβερνητικοί οργανισμοί, έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας για την επαγγελματική τους ιστοσελίδα ή του επαγγελματικού τους portal. Δεν είναι λίγοι οι ιδιώτες, για τους οποίους αναλάβαμε την κατασκευή e-shop, για το κατάστημά τους.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε τον Κορυδαλλό και κάθε περιοχή της Αττικής.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες, συνήθως δεν προτιμούνται λόγω της αδυναμίας τους να σταθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google.

H Google αγαπά να βλέπει στις πρώτες θέσεις της, ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους. Έτσι, για να είστε πάντα στις πρώτες θέσεις και να νικήσετε τον ανταγωνισμό, χρειάζεστε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων, οι οποίες έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Είναι βελτιστοποιημένες ως προς τις αναζητήσεις αναζητήσεις της Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive Design
 • Mobile friendly. Παίζουν δηλαδή σε όλες τις οθόνες κινητών συσκευών
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook, printerest

Ειδικό γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, χρειάζονται εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με αυτά που συνήθως βλέπουμε στα περιοδικά.

Για αυτό το λόγο, διατηρούμε άριστη συνεργασία, με ειδικούς γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή του λογότυπου της εταιρίας σας και του banner για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στον Κορυδαλλό. Τα δύο παραπάνω, μας είναι αρκετά χρήσιμα για την προώθηση των προϊόντων της εταιρίας σας.

Η προβολή σας στα κοινωνικά δίκτυα και σε διαφημιστικές ιστοσελίδες, είναι απαραίτητη για να γίνετε αναγνωρίσιμοι από το αγοραστικό κοινό. Ο άριστος σχεδιασμός των γραφικών σε συνάρτηση με τα προϊόντα που προσφέρετε, προσεγγίζει περισσότερους πελάτες και σας αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Ο νέος αλγόριθμος της Google, ευνοεί τις ιστοσελίδες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κινητά και τις σελίδες που είναι προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι σχεδιασμένες κατάλληλα για να μπορούν να προσαρμόζονται, σε οποιαδήποτε οθόνη κινητής συσκευής. Έτσι ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί τις σελίδες μας από οποιαδήποτε συσκευή χειρίζεται.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι σελίδες μας είναι SEO Optimized

Το SEO είναι από τα πρώτα πράγματα που προσέχουμε, κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Όλες οι ιστοσελίδες μας έχουν κατασκευαστεί με βάση τους κανόνες που επιβάλει το SEO, ώστε να φορτώνουν γρήγορα και να βρίσκονται στις πρώτες αναζητήσεις της Google.

Κάθε χρόνο, δημιουργούνται χιλιάδες ιστοσελίδες από διάφορους κατασκευαστές. Οι περισσότερες όμως από αυτές, δεν είναι φιλικές προς τις αναζητήσεις.

Εμείς, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις στο SEO, μια ιστοσελίδα που δύσκολα θα πέσει από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στον Κορυδαλλό

Το e-shop είναι απαραίτητο για όποιον επιχειρηματία θέλει να προωθήσει την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Με την προβολή τους στο ίντερνετ, αποκτάτε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Τα τελευταία χρόνια οι ηλεκτρονικές αγορές, έχουν πάρει τα πάνω τους, καθώς πολλοί από τους αγοραστές, βρίσκουν πιο εύκολη τη διαδικασία, από την επίσκεψη σε κάποιο φυσικό κατάστημα. Ο εν δυνάμει πελάτης, μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να το αποκτήσει, ακόμα και τις ώρες που το φυσικό κατάστημα, δεν είναι ανοιχτό.

Βέβαια η κατασκευή e-shop είναι σοβαρή υπόθεση, γιαυτό θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Τα e-shop που κατασκευάζουμε, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, κάποια από τα οποία, είναι:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς, με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες και σύνδεση με Paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής με viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Mobile friendly, είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε κάθε διάσταση οθόνης
 • Σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης τουλάχιστον 20 προίόντων

Με όλα αυτά, το περιβάλλον του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είναι πιο εύκολα προσβάσιμο και λειτουργικό για κάθε χρήστη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στον Κορυδαλλό

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε