ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ

kataskevi-istoselidon-mosxato-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρία μας ειδικεύεται στο web design για πολλά χρόνια. Αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε wordpress, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Από το 2000 μας έχουν εμπιστευτεί πολλές επιχειρήσεις του Μοσχάτου και της Αττικής για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal, ενώ πολλοί ιδιώτες μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop της επιχείρησής τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι απλές και γρήγορες στη φόρτωση, μειονεκτούν όμως, ως προς το περιεχόμενό τους. Όταν ένα site έχει σταθερό περιεχόμενο που δεν ανανεώνεται, πέφτει σταδιακά από τις πρώτες θέσεις της Google.

Η Google αγαπά τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους. Γιαυτό αν θέλετε να ξεχωρίσετε με ένα site που να είναι στις προτιμήσεις της Google, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Στην εταιρία μας, κατασκευάζουμε μόνο δυναμικές ιστοσελίδες. Αυτές χαρακτηρίζονται με τα παρακάτω:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία για το ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμός
 • Πρόσβαση από όλα τα έξυπνα κινητά (mobile friendly)
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με google plus, facebook και άλλα social media

Εξειδικευμένη γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, χρησιμοποιούνται ειδικά γραφιστικά στοιχεία για χρήση στο ίντερνετ. Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες του είδους για να μπορούμε να προσφέρουμε ένα γραφιστικό περιβάλλον για το site σας, ανάλογο των προσδοκιών σας.

Οι ειδικοί γραφίστες, αναλαμβάνουν την κατασκευή λογότυπου και banner, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Μοσχάτο.

Μια τέτοια κίνηση, θεωρείται απαραίτητη για να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα προϊόντα μιας επιχείρησης και να κεντρίσετε το ενδιαφέρον μεγαλύτερου αγοραστικού κοινού.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν ειδικά για τα έξυπνα τηλέφωνα ή που προσαρμόζονται σε αυτά, είναι ιδιαίτερα ευνοημένα μετά την αλλαγή του αλγόριθμου της Google.

Η εταιρία μας, κατασκευάζει ιστοσελίδες οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε διάσταση οθόνης και απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα ενός mobile friendly site.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή ιστοσελίδων μας, στηριζόμαστε στις αρχές του SEO. Έτσι, πετυχαίνουμε την κατασκευή μιας ιστοσελίδας γρήγορης ιστοσελίδας κάθε φορά, που να βγαίνει πάντα στις πρώτες θέσεις της Google.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που, αγνοώντας την πραγματική χρήση του ίντερνετ, δεν ακολουθούν το SEO. Στην εταιρία μας, δημιουργούμε ιστοσελίδες, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για την Google και δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Κατασκευή e-shop στο Μοσχάτο

Η κατασκευή ενός e-shop είναι αυτή που ευθύνεται για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μιας επιχείρησης στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό και για την αύξηση των εσόδων της.

Χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότερες εταιρίες στρέφονται στην κατασκευή e-shop για την επιχείρησή τους. Εμπιστευτείτε την εταιρία μας, για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της δικής σας επιχείρησης στο Μοσχάτο και δείτε τη φήμη και τα κέρδη της να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Σε ένα e-shop, δεν πρέπει να λείπει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς, Alpha Bank και άλλες τράπεζες της Ελλάδος
 • Σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής, ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr

Με τα παραπάνω, ένα e-shop που είναι και mobile friendly, δεν μπορεί παρά να δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για το χρήστη, που τον κάνει να γεμίζει πιο εύκολα το καλάθι αγορών του.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Μοσχάτο

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

1 σκέψη στο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ”

 1. Το ζητουμενο είναι να δημιουργήσουμε μια νέα μηχανή αναζήτησης, όπου θα αφορά καταστήματα λιανικής αλλά και εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε μια μεγάλη γκάμα από είδη χειροτεχνίας, διάφορα χόμπι και είδη μοντελισμού.
  Η ιδέα είναι συγκεντρωθούν όλα τα προϊόντα, βασικά και παραπλήσια, σε ΜΙΑ μόνο αναζήτηση, δίνοντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να επιλέξει και να αγοράσει όσα προϊόντα επιθυμεί απο διαφορετικές πηγές – καταστήματα. Να προτείνουμε και να προσφέρουμε όλα τα χρήσιμα υλικά, ανάλογα με την επιλογή που έχει κάνει ο αγοραστής και να μπορεί να τα προσθέσει στο καλάθι του ως μια παραγγελία από διαφορετικά καταστήματα.
  Αυτό θα προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα άγνωστα ως τώρα στο ευρύ κοινό, καθώς επίσης σε πολλές μικρές εταιρείες να έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ,να προβάλλουν και να πουλήσουν τα δικά τους προϊόντα ,αλλά και σε μεγάλες εταιρείες που θα μπορούν να πουλήσουν απευθείας.
  ( multi vendors shop )

  Ζητούμενες υπηρεσίες από εσάς είναι οι εξής:
  Εσωτερικός προγραμματισμός εταιρείας.
  Ανάλυση τεχνικών απαιτήσεων.
  Επιλογή εμφάνισης eshop.
  Επιμέρους αισθητικά και λειτουργικά ζητήματα.
  Χρόνος ολοκλήρωσης του έργου.
  Συνολικό ύψος οικονομικής προσφοράς,καθώς και το μέγεθος προκαταβολής αυτής.
  Παρακαλούμε όπως για την προσφορά σας, θα εκτιμηθεί ο χρόνος να μην υπερβαίνει την 20η Σεπτεμβρίου.

  Με εκτίμηση
  Μιτζάς Ιωάννης
  Καζάνης Αλέξανδρος

  Απάντηση

Σχολιάστε