ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

kataskevi-istoselidon-nea-filadelfeia-1

WEB DESIGN ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρία μας ειδικεύεται στο web design, εδώ και πολλά χρόνια. Από το 2000 αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Νέας Φιλαδέλφειας και ολόκληρης της Αττικής.

Όλα αυτά τα χρόνια, πάνω από 500 επαγγελματίες, μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του portal της επιχείρησής τους, ενώ ιδιώτες μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Προτιμήστε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι γρήγορες στη φόρτωση, όμως υστερούν σε περιεχόμενο, με την έννοια ότι δεν ανανεώνεται, με αποτέλεσμα τη σταδιακή πτώση της από τις πρώτες θέσεις στην Google. Η Google προτιμά να βλέπει στις πρώτες θέσεις τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνονται συχνά με νέα άρθρα και σελίδες.

Μια δυναμική ιστοσελίδα λοιπόν, είναι αυτό που χρειάζεστε για να βρίσκεστε πάντα ψηλά στις αναζητήσεις στην Google.

Εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή μόνο δυναμικών ιστοσελίδων τις οποίες χαρακτηρίζει:

 • SEO Optimized
 • Ειδικά γραφιστικά στοιχεία για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμός
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές (mobile friendly)
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με social media

Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ

Η εταιρία μας διατηρεί καλή συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι επιμελούνται για το γραφιστικό περιβάλλον του site σας. Στην αρμοδιότητά τους, είναι να δημιουργήσουν λογότυπο και banner για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η προβολή της ιστοσελίδας σας κρίνεται απαραίτητη για την αναγνώριση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε και για να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες.

Ο συνδυασμός της ποιότητάς τους με τα καλαίσθητα γραφιστικά στοιχεία, αποφέρουν κέρδος στην εταιρία σας με κάθε κλικ.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Οι ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμένες για κινητές συσκευές ή που μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτές, έχουν ευνοηθεί από τα μέσα του 2014, λόγω της αλλαγής του αλγόριθμου της Google.

Στην εταιρία μας, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίες προσαρμόζονται σε όλες τις διαστάσεις οθόνης. Έτσι οι ιστοσελίδες μας μπορούν να παίζουν το ίδιο καλά σε όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας  και απολαμβάνουν τα οφέλη μιας mobile friendly ιστοσελίδας.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, συμβουλευόμαστε πάντα τους κανόνες του SEO. Έτσι, οι ιστοσελίδες μας, φορτώνουν γρήγορα και βρίσκονται διαρκώς στις πρώτες θέσεις της Google.

Παρόλο που κατασκευάζονται συχνά ιστοσελίδες, λίγες είναι αυτές που είναι φιλικές για τις μηχανές αναζήτησης. Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων που είναι SEO Optimized και που δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η καλύτερη επιλογή για τους επιχειρηματίες, οι οποίοι επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την προβολή των προϊόντων τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Οι περισσότεροι καταναλωτές, στρέφονται στις online αγορές, καθώς βρίσκουν πιο εύκολη τη διαδικασία, από την επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιλέξτε την εταιρία μας, για την κατασκευή ενός e-shop που ξεχωρίζει και θα απογειώσει τη φήμη και τα κέρδη σας.

Σε κάθε e-shop που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να μη λείπουν:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με ένα κλικ
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδας και σύνδεση με paypal
 • Αποπληρωμή κόστους επιλέγοντας ανάμεσα στους εξής τρόπους :viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Mobile friendly, τρέχουν σε κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας
 • Δυνατότητα σύνδεσης με τις πλατφόρμες skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προϊόντων της

Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον, με το οποίο ο πελάτης επεκτείνει την επίσκεψή του και γεμίζει πιο γρήγορα το καλάθι του.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

Σχολιάστε