ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

kataskevi-istoselidon-nea-ionia-1

WEB DESIGN ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Αν βρίσκεστε στη Νέα Ιωνία και ψάχνετε κάποιον για την κατασκευή  της ιστοσελίδας σας, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο web design με την τεχνολογία WordPress για πολλά χρόνια, αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop, για διάφορες εταιρίες.

Από το 2000 έως τώρα, εκατοντάδες εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή επαγγελματικού portal. Ακόμα, πολλές ιδιωτικές εταιρίες, μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας

Με μία στατική ιστοσελίδα δύσκολα θα φτάσετε στα πρώτα αποτελέσματα της Google. H Google προτιμά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Εάν αυτό που αναζητάτε είναι ένα χρηστικό και δημοφιλές site, τότε επιλέξτε μία δυναμική ιστοσελίδα,  με την οποία θα βρίσκεστε πάντα στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει μόνο δυναμικές ιστοσελίδες. Παρακάτω σας δίνουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι σελίδες που έχουμε κατασκευάσει μέχρι στιγμής στη Νέα Ιωνία:

 • SEO Optimized
 • Εξειδικευμένη γραφιστική επιμέλεια για το ίντερνετ
 • Responsive design
 • Φιλικό προς τις κινητές συσκευές, νέας τεχνολογίας ( smartphone, tablet)
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα ( facebook, twitter, printerest, ..)

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια, ειδικά για το ίντερνετ

Τα γραφικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είναι πολύ διαφορετικά, από αυτά που θα χρησιμοποιούσαμε σε κάποιο έντυπο υλικό.

Διατηρούμε καλή συνεργασία με έμπειρους γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη δημιουργία του λογότυπου της εταιρίας σας και το banner, τα οποία χρησιμοποιούνται για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Νέα Ιωνία.

Η προβολή σας σε διαφημιστικές σελίδες, είναι ότι καλύτερο για να γίνετε γνωστοί, στο ευρύτερο αγοραστικό κοινό. Τα προϊόντα  και οι υπηρεσίες σας, σε συνδυασμό με το άριστο γραφιστικό αποτέλεσμα, είναι αυτό που θα σας αποφέρει κέρδος, με κάθε κλικ.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Ο νέος αλγόριθμος της Google απαιτεί την κατασκευή ιστοσελίδων, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κινητά ή προσαρμόζονται εύκολα στις οθόνες των κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε, είναι κατάλληλα διαμορφωμένες, ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε οθόνη από κάθε κινητή συσκευή. Έτσι ο καθένας μπορεί να νιώσει άνεση, παρακολουθώντας το site σας από το smartphone του, από το tablet και από οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Οι κανόνες του SEO είναι αυτοί που μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες, οι οποίες φορτώνουν γρήγορα και μένουν ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Είναι γνωστό πως κάθε χρόνο, δημιουργούνται πολλές ιστοσελίδες, που όμως δε δίνουν την απαιτούμενη προσοχή στο SEO.

Η εταιρία μας κατασκευάζει ιστοσελίδες, οι οποίες κρατούν την πρωτιά στα αποτελέσματα της Google. Όλες οι σελίδες που κατασκευάζουμε είναι seo optimized και δεν κατεβαίνουν εύκολα από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στη Νέα Ιωνία

Η κατασκευή e-shop, είναι αναγκαία για όποια επιχείρηση θελήσει να προωθήσει τα προϊόντα της και να αποφέρει στην ίδια μεγαλύτερο κέρδος. Όλο και περισσότερες εταιρίες, στρέφονται προς την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Όπως καταλαβαίνετε, ο ανταγωνισμός, είναι μεγάλος. Γιαυτό και θα πρέπει, για το δικό σας e-shop, να εμπιστευτείτε τους ειδικούς τεχνικούς στη Νέα Ιωνία.

Απευθυνθείτε σε μας για την κατασκευή του e-shop σας και δε θα χάσετε. Όλα τα e-shop που κατασκευάζουμε, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με ένα κλικ
 • Σύνδεση με τράπεζες και σύνδεση με paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής από viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Φιλικά προς τις κινητές συσκευές
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προϊόντων

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα ευχάριστο αίσθημα στο χρήστη, ο οποίος γεμίζει πιο εύκολα το καλάθι του και σας αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Νέα Ιωνία

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

 

Σχολιάστε