ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

kataskevi-istoselidon-nikaia-1

WEB DESIGN ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

H εταιρεία μας είναι ειδική του web design και της κατασκευής ιστοσελίδων στη Νίκαια με τεχνολογία wordpress, εδώ και πολλά χρόνια.

Πλήθος ιδιωτών και εταιρειών, μας εμπιστεύονται από το 2000 για την κατασκευή του επαγγελματικού portal ή website τους στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες, είναι δύσκολο να φτάσουν στην κορυφή των αναζητήσεων της Google και να παραμείνουν σταθερά στις πρώτες θέσεις. Αν θέλετε ένα site το οποίο να είναι αναγνωρίσιμο, καθώς μένει στην κορυφή των αναζητήσεων, θα πρέπει να επιλέξετε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η Google αγαπάει να βλέπει στις πρώτες της θέσεις, ιστοσελίδες, οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους. Γι αυτό και η εταιρία μας, αναλαμβάνει να κατασκευάσει αποκλειστικά δυναμικές σελίδες, οι οποίες έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:

 • Είναι βελτιστοποιημένες για τις αναζητήσεις στην Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive Design
 • Είναι φιλικό προς τις κινητές συσκευές. Παίζουν σε tablet, smartphone, κλπ
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματικό Graphic Design, ειδικό για το ίντερνετ

Όταν μιλάμε για κατασκευή ιστοσελίδας, δεν μπορεί να αναφερόμαστε σε γραφιστικά στοιχεία που μοιάζουν με αυτά μιας φυλλάδας.

Το ίντερνετ απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και γιαυτό, η εταιρία μας εμπιστεύεται επαγγελματίες του είδους, για τα γραφιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας σας. Ο επαγγελματίας ειδικός, θα αναλάβει να σχεδιάσει το λογότυπο (ή όπως αλλιώς λέγεται logo) και το banner της εταιρίας σας, που θα χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς σκοπούς.

Η διαφήμιση της εταιρείας και η προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Νίκαια, είναι απαραίτητη ενέργεια για να γίνει αναγνωρίσιμο το logo σας και εσείς πιο γνωστοί στο αγοραστικό κοινό. Σε συνδυασμό με το άρτιο γραφιστικά περιβάλλον, κεντρίζετε το ενδιαφέρον και αποκτάτε περισσότερους πελάτες.

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι mobile friendly

Στα μέσα περίπου του 2014, ο αλγόριθμος της Google άλλαξε, ώστε να είναι πιο ευνοϊκός στις ιστοσελίδες οι οποίες κατασκευάστηκαν για κινητά και τάμπλετ ή που προσαρμόζονται στα έξυπνα τηλέφωνα και στις λοιπές κινητές συσκευές.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι όπως λέμε mobile friendly, δηλαδή προσαρμόζονται στα νέας τεχνολογίας κινητά και σε κάθε κινητή συσκευή. Έτσι, είναι προσιτές, από περισσότερους χρήστες.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι σελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Στόχος ενός site, είναι η μεγάλη επισκεψιμότητα για αυτό και όταν κατασκευάζουμε μια ιστοσελίδα, έχουμε ως βάση τους κανόνες του SEO.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζονται από την εταιρία μας, είναι γρήγορες σε φόρτωση και έχουν μεγάλη απήχηση από το διαδικτυακό κοινό. Έτσι καταφέρνουμε να έχουμε τις ιστοσελίδες μας, στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google.

Επιλέξτε την εταιρία μας για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, που δεν πέφτει ποτέ από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στη Νίκαια

Η κατασκευή e-shop είναι απαραίτητη για μια επιχείρηση που θέλει να προωθήσει και να πουλήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι αγορές μέσω ίντερνετ, έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, καθώς η διαδικασία είναι τόσο εύκολη που μοιάζει με παιχνίδι.

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής σας, θα πρέπει να γίνει από ειδικούς στη Νίκαια, καθώς η εικόνα που θα βγει προς τους πελάτες είναι αντικατοπτρισμός του φυσικού σας καταστήματος.

Με την έκθεσή της στο διαδίκτυο, γίνεστε περισσότερο αναγνωρίσιμοι από το αγοραστικό κοινό, καθώς το λογότυπό σας αποτυπώνεται στη μνήμη τους και αποκτάτε πιο εύκολα πελάτες.

Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν μπορεί να λείπει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με ένα κλικ
 • Δυνατότητα σύνδεσης με τράπεζες και με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής με viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές ή αντικαταβολή.
 • Να είναι φιλικό προς τις κινητές συσκευές, να προσαρμόζεται δηλαδή σε διάφορα μεγέθη οθόνης
 • Σύνδεση με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Διαθέτοντας τα παραπάνω, το καλάθι του πελάτη γεμίζει εύκολα και γρήγορα, αφήνοντας τον πελάτη απόλυτα ικανοποιημένο.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Νίκαια

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

Σχολιάστε