ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

kataskevi-istoselidon-palaio-faliro-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Αν βρίσκεστε στο Παλαιό Φάληρο, και ψάχνετε κάποιον ειδικό για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο web design με την τεχνολογία WordPress για πολλά χρόνια.

Από το 2000, έχουμε αναλάβει την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop, για διάφορες εταιρίες.

Δεν είναι λίγες οι εταιρίες που μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή για την κατασκευή του επαγγελματικού τους portal. Ιδιωτικές εταιρίες από όλη την Αττική, μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα 

Μια στατική ιστοσελίδα, δεν έχει πιθανότητες να ανεβεί και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της Google. Η Google, αγαπά τις ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν φρέσκο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Γιαυτό αν θέλετε μια ιστοσελίδα που να μπορεί να νικήσει τον ανταγωνισμό και να μένει στις πρώτες θέσεις της Google, τότε προτιμήστε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Όλες οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε, είναι δυναμικές και έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized
 • Γραφιστική επιμέλεια, ειδική για τη χρήση ίντερνετ
 • Responsive design
 • mobile friendly
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με facebook, twitter, google plus και άλλα κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, χρησιμοποιούνται ειδικά γραφιστικά στοιχεία, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με αυτά ενός έντυπου υλικού.

Διατηρούμε καλή συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν το λογότυπο, το banner και γενικότερα το γραφικό περιβάλλον, το οποία θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Παλαιό Φάληρο.

Η προβολή σας σε άλλες διαφημιστικές σελίδες και στα κοινωνικά δίκτυα, είναι απαραίτητη για να γίνει η εταιρία σας αναγνωρίσιμη. Ο συνδυασμός των προϊόντων και του γραφιστικού περιβάλλοντος, προσελκύει περισσότερους επισκέπτες και αυξάνει τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες είναι φιλικές προς τα κινητά 

Τον Απρίλιο του 2014, ο αλγόριθμος της Google άλλαξε, ώστε να ευνοούνται περισσότερο οι ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για κινητά και τάμπλετ ή έχουν κατασκευαστεί με τρόπο που να προσαρμόζονται σε αυτά.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι οι ιστοσελίδες μας, είναι προσιτές κάθε ώρα της ημέρας, από οποιαδήποτε συσκευή και δεν επωμίζονται τις συνέπειες μιας ιστοσελίδας που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Όταν αναλαμβάνουμε την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στο SEO, για να μπορούμε να έχουμε μια ιστοσελίδα που να φορτώνει γρήγορα και να φτάσει στην κορυφή της Google.

Κάθε χρόνο, κατασκευάζονται πολλές ιστοσελίδες οι οποίες όμως δεν έχουν τις προδιαγραφές να ξεχωρίσουν και δεν είναι βελτιωμένες για τις αναζητήσεις της Google.

Επιλέξτε την εταιρία μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, για να έχετε μια ποιοτική και δημοφιλή ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, που δε θα πέφτει από τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή e-shop στο Παλαιό Φάληρο

Το e-shop είναι μονόδρομος για μια επιχείρηση που θέλει να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ διαδεδομένη μια τέτοια κίνηση με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανά κλάδο.

Αν θέλετε να κατασκευάσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να νικήσετε τον ανταγωνισμό, τότε εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο Παλαιό Φάληρο.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop το οποίο είναι φιλικό προς κάθε κινητή συσκευή και παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος και σύνδεση με paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής με viva payments, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και αντικαταβολή
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης προϊόντων

Με τα παραπάνω, μπορεί ο καθένας να πλοηγηθεί και να εξυπηρετηθεί άνετα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Έτσι, το καλάθι γεμίζει πιο γρήγορα και έχετε μεγαλύτερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Παλαιό Φάληρο

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

 

 

Σχολιάστε