ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΥΚΗ

kataskevi-istoselidon-peukh-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρία web design στην Πεύκη, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop με τεχνολογία wordpress, εξυπηρετώντας εταιρίες σε όλη την περιοχή της Αττικής.

Πολλές είναι οι εταιρίες και οι κυβερνητικοί οργανισμοί που, από το 2000 μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας 

Μια στατική ιστοσελίδα, είναι δύσκολο να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της Google, καθώς το περιεχόμενό της δύσκολα ανανεώνεται. Η Google αγαπά τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους με ουσιώδη άρθρα και σελίδες.

Αν θέλετε να ξεχωρίσει η επιχείρησή σας, ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή μόνο δυναμικών ιστοσελίδων, οι οποίες διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία, για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly, συμβατότητα δηλαδή με κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ιστοσελίδων, διαφέρουν αρκετά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε έντυπα, όπως εφημερίδες και περιοδικά.

Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι επιμελούνται το γραφιστικό περιβάλλον κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε. Δημιουργούν επίσης banner και λογότυπα τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Πεύκη.

Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς όλες τις κινητές συσκευές

H Google τροποποίησε πρόσφατα τον αλγόριθμό της με σκοπό να ευνοήσει τις ιστοσελίδες, οι οποίες δημιουργήθηκαν για χρήση από κινητά τηλέφωνα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς όλες τις κινητές συσκευές, δηλαδή προσαρμόζονται και τρέχουν το ίδιο σε κάθε οθόνη. Έτσι οι ιστοσελίδες μας είναι προσιτές από τον καθένα και δεν επωμίζονται τις συνέπειες μιας ιστοσελίδας που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε στο SEO. Έτσι, οι ιστοσελίδες μας, είναι γρήγορες στη φόρτιση και βγαίνουν πάντα στις πρώτες θέσεις της Google.

Πάρα πολλές είναι οι ιστοσελίδες που κατασκευάζονται τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είναι όλες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι όλες βελτιστοποιημένες για την Google και δεν πέφτουν ποτέ από τις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Κατασκευή e-shop στην Πεύκη

Κάθε επιχείρηση στην Πεύκη και σε όλη την Αττική, οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της. Η κατασκευή e-shop, είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσει την επιχείρησή σας.

Γιαυτό, όλο και περισσότεροι ιδιώτες αποφασίζουν την κατασκευή e-shop της επιχείρησής τους, για την προώθηση και πώληση των υπηρεσιών τους. Τα προϊόντα σας είναι προσβάσιμα οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου θελήσει κάποιος να τα αποκτήσει.

Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή e-shop του καταστήματός σας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα συμπεριλάβουμε τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς, Alpha Bank ή άλλη τράπεζα της Ελλάδας και σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Προσαρμογή σε όλες τις διαστάσεις οθονών, smartphone και λοιπών κινητών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση προϊόντων

Όλα αυτά αυξάνουν το χρόνο παραμονής του χρήστη στη σελίδα και δημιουργεί άνετο περιβάλλον να συνεχίσει να γεμίζει το καλάθι του.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Καλλιθέα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε