ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

kataskevi-istoselidon-xolargos-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Για πάνω από 15 χρόνια, η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο του web design, εξυπηρετώντας με τις υπηρεσίες της, το Χολαργό και ολόκληρη την Αττική.

Όλα αυτά τα χρόνια, πλήθος εταιρειών και ιδιωτών μας έχει εμπιστευτεί, για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal και του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Διαλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Με μια στατική ιστοσελίδα, είναι δύσκολο να παραμείνετε στις πρώτες θέσεις της Google, καθώς το περιεχόμενό τους, είναι δύσκολο να τροποποιηθεί. Η Google προτιμά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς με νέα, ποιοτικά άρθρα και σελίδες, που εμπλουτίζουν το περιεχόμενό τους.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να νικήσετε τον ανταγωνισμό, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας κατασκευάζει μόνο δυναμικές ιστοσελίδες, στις οποίες δίνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον για το ίντερνετ
 • Responsive design
 • Φιλικό προς κάθε κινητή συσκευή, προσαρμόζεται δηλαδή σε κάθε οθόνη
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με facebook, twitter, google plus και άλλα κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, διότι δεν έχουν να κάνουν με τα συνηθισμένα.

Γιαυτό συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες γραφίστες οι οποίοι επιμελούνται τα γραφιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας σας και οι οποίοι κατασκευάζουν, ότι είναι απαραίτητο για την προώθησή της.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Χολαργό γίνεται με το λογότυπο και τα banner που θα κατασκευάσει ο ειδικός μας και είναι απαραίτητη για την γνωστοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Είναι λίγος καιρός που ο αλγόριθμος της Google άλλαξε και δείχνει την προτίμησή της στις ιστοσελίδες οι οποίες είναι κατασκευασμένες ειδικά για κινητές συσκευές ή προσαρμόζονται σε αυτές.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι μπορούν και προσαρμόζονται σε κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι η ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι προσιτή από τον καθένα, όποιες και να είναι οι διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίες είναι βασισμένες στο SEO. Δημιουργούμε γρήγορες ιστοσελίδες, οι οποίες κατακτούν την πρωτιά στις αναζητήσεις της Google.

Είναι γνωστό πως, η αναζήτηση των χρηστών της Google σταματά στα 4 πρώτα αποτελέσματα. Γιαυτό φροντίζουμε να κατασκευάζουμε site, τα οποία είναι βελτιστοποιημένα για την Google και δεν πέφτουν εύκολα από τις πρώτες θέσεις της.

Κατασκευή e-shop στο Χολαργό

Πολλές επιχειρήσεις στο Χολαργό, έχουν επιλέξει την κατασκευή e-shop για την επιχείρησή τους. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, έχει τη δυνατότητα για επιπλέον προβολή και διαφήμιση των προϊόντων σας. Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου από την άνεση του σπιτιού του.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop της επιχείρησής σας και του προσθέτουμε τα παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL
 • Αγορά με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες και σύνδεση με Paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και
 • Δυναμική ανανέωση των προϊόντων που προσφέρει η επιχείρησή σας

Με τα παραπάνω, δημιουργούμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τον επισκέπτη, ο οποίος γεμίζει πιο γρήγορα το καλάθι του και σας φέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Χολαργό

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

3 σκέψεις στο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΣ”

Σχολιάστε