ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

SEO: 7 Συμβουλές για πρώτη θέση στη Google

seo-google

SEO: 7 Συμβουλές για πρώτη θέση στη Google για πάντα!

Το SEO έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στις μέρες μας και ενώ σχεδόν κανένας δεν ξέρει για SEO, όλοι ξαφνικά μιλάνε για αυτό! Έχει γίνει αστικός θρύλος, κάτι σαν τον Μάρξ, που ενώ όλοι μιλάνε για αυτόν, κανείς δεν έχει ποτέ διαβάσει τα βιβλία του για να δει τι γράφουν! – προσωπικά έχω διαβάσει και τους τρεις τόμους του μνημειώδη έργου Το Κεφάλαιο-

Ωστόσο, καθημερινά η παραφιλολογία γύρω από το SEO έχει πραγματικά φουντώσει και τα παπαγαλάκια και οι διάττοντες αστέρες κάνουν πάρτυ! Σήμερα στις 7 αυτές συμβουλές γύρω από το SEO θα σας διαφωτίσω όσο πιο απλά γίνεται και θα σας τροφοδοτήσω με απλές αλλά πολύτιμες βασικές γνώσεις για να χτίσετε το προσωπικό σας οπλοστάσιο σας!

 

SEO Tip 1: Μάθετε τα πάντα γύρω από το SEO!

Μορφωθείτε, μην ζείτε στη σκιά, εάν θέλετε να γίνετε καλός σε κάτι θα πρέπει πρώτα να το γνωρίσετε τι είναι και πως λειτουργεί. Έτσι είναι πολύ σοφό και πολύ έξυπνο εκ μέρους σας να γραφτείτε στο μάθημα SEO, να κατεβάσετε τα 8 βίντεο και τον οδηγό SEO Google αξίας 129€, εντελώς δωρεάν!

Ο οδηγός είναι μόνο η αρχή, μπορείτε να μελετήσετε μια σειρά από άρθρα που αν είστε στη λίστα μου θα τα παίρνετε στο email σας εντελώς δωρεάν.

Μερικά από αυτά τα μοναδικά άρθρα και βίντεο γύρω από το SEO είναι:

Εκτός τoυ blog μου μπορείτε να βρείτε επίσης πάρα πολύ σημαντικές πηγές:

SEO Tip 2: Κάντε σωστή έρευνα λέξεων κλειδιών

Άμα κάνετε λάθος στην έρευνα λέξεων κλειδιών, τότε φίλοι μου έχετε αποτύχει και δεν το ξέρετε. Επειδή έχω ακούσει πάρα πολλά για πρώτη θέση Google με λέξεις κλειδιά που απλώς δεν χρησιμοποιούνται, είναι πλέον καιρός να βγείτε μπροστά αποκτώντας traffic για το site σας με πραγματικούς στοχευμένους επισκέπτες. Οι σωστές λέξεις κλειδιά, είναι αυτές που:

  1. Έχουν ακριβή μηνιαία αναζήτηση από 3.000 έως 100.000 αναζητήσεις
  2. Χαμηλό έως καθόλου ανταγωνισμό
  3. Είναι σχετικές με την αγορά στόχο μας και
  4. Φέρνουν λεφτά στη σελίδα μας. Μπορούν δηλαδή να χρηματοποιηθούν με κάποιο τρόπο.

Υπάρχουν λέξεις κλειδιά που ότι και να κάνουμε δεν έχουν κανένα μέλλον για καμία ιστοσελίδα, ή λέξεις κλειδιά πολύ χτυπημένες από τον ανταγωνισμό που είναι πραγματικά αδύνατο να βγείτε όχι στην πρώτη αλλά ούτε στην τρίτη σελίδα της Google αν δεν ματώσετε πραγματικά!

Πολλές φορές θα χρειαστεί να επανέρθουμε στις λέξεις κλειδιά που έχουμε ορίσει και να τις αναθεωρήσουμε, είμαστε λοιπόν στην διαδικασία της συνεχούς βελτίωσης της σελίδας ή στο βήμα 7:  Optimization (Βελτιστοποίηση)

Μπορείτε να βρείτε το μηνιαίο όγκο αναζητήσεων για τις λέξεις κλειδιά στο Google Keyword Planner.

Μην ζείτε στη σκιά, δείτε περισσότερα SEO βίντεο για τις λέξεις κλειδιά:

 

SEO Tip 3: Χρησιμοποιήστε το Facebook και όλα τα social media

Τα social media και το facebook σε ένα βαθμό εμφανίζονται στα αποτελέσματα της Google γιατί αποτελούν μέρος του ανανεωμένου αλγορίθμου της και παράγοντα SEO. Επίσης είναι πολύ χρήσιμα για το site σας γιατί στα social media συχνάζει πολύς κόσμος. Ποιος βλέπει τηλεόραση σήμερα; Όλοι όμως είναι στο Facebook και στο Youtube.

Ο χάρτης του SEO έχει αλλάξει ριζικά με το facebook marketing, το Google Plus και πολλά άλλα νέα μέσα να εισάγονται καθημερινά στη ζωή μας και να μας παίρνουν τα μυαλά!

Δείτε περισσότερα για τα social media στο SEO:

SEO Tip 4: Χρησιμοποιήστε τα σωστά εργαλεία

seo-google

Κανείς μάστορας δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς να έχει στη διάθεση του τα σωστά εργαλεία. Τα εργαλεία επιτυχίας στο SEO που θα χρειαστείτε στην αρχή είναι μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών σας. Αυτά είναι:

hrefs

Δείτε τα bakclinks σας και τις κύριες λέξεις κλειδιά του site σας

tools.pingdom.com

Η ταχύτητα του site σας είναι παράγοντας SEO, αλλά και παράγοντας αύξησης των πωλήσεων, των μετατροπών και δείγμα σωστής και επαγγελματικής δουλειάς!

Seoquake

Η μοναδική μπάρα ανάλυσης SEO για τον Firefox. Κάνετε μόνοι σας αξιολόγηση SEO για το blog σας!

Alexa toolbar

Η σχετική κατάταξη λόγω traffic της ιστοσελίδας είναι ένας εικονικός ψυχολογικός παράγοντας SEO!

Addthis

Η εκπληκτική μπάρα διαμοιρασμού σε πάνω από 100 social media για firefox!

WordPress SEO By Yoast

Το καλύτερο εργαλείο SEO για WordPress παγκοσμίως με ενσωματωμένα XML sitemaps, meta keywords, nofollow links, meta description και robots.txt.

 

SEO Tip 5: Το Περιεχόμενο είναι βασιλιάς!

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι το νούμερο ένα κεφάλαιο της επιχείρησης σας στο ίντερνετ! το περιεχόμενο είναι η θεμέλια λίθος του website σας, έτσι φροντίστε να δημιουργήσετε εκπληκτικό, μοναδικό και διαχρονικό περιεχόμενο, που θα αντέξει στο χρόνο. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι τα παρακάτω:

  1. Να είναι διαχρονικό, όχι η Μενεγάκη και το βρακί της δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία
  2. Να είναι δομημένο γύρω από τις βασικές σας λέξεις κλειδιά
  3. Να είναι μεγάλο και επαρκές σε μέγεθος.
  4. Να αποτελείτε από εικόνα, βίντεο, ήχο και κείμενο.
  5. Να επιτρέπεται ο διάλογος με τους επισκέπτες σας, σχόλια, facebook comments, blog, κτλ.
  6. Να προτρέπει πάντα τον αναγνώστη να κάνει κάτι, να εγγραφεί στη λίστα σας, να αγοράσει κάτι ή να κάνει like στο facebook!

Γράψτε ανοησίες ή ρηχό περιεχόμενο χωρίς αξία και σε λίγο το site σας δεν είναι ακατοίκητο. Μηχανές αναζήτησης, google και κόσμος θα το εγκαταλείψουν για πάντα!

Απολαύστε τα παρακάτω άρθρα για το SEO και το περιεχόμενο:

SEO Tip 6: Ελέγξτε το traffic

seo-google

Από που έρχεται όλο αυτό το traffic? Το αίμα που χρειάζεται κάθε blog ή e-shop για να ζωντανέψει, είναι το traffic, από που έρχεται όμως όλο αυτό το traffic?

Εγκαταστήστε τα Google Analytics στο WordPress blog σας και προσθέστε τα παρακάτω πρόσθετα:

Google Analytics Dashboard for WP

Google Analytics for WordPress

WordPress Statistics

Θα μπορέσετε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τα στατιστικά της ιστοσελίδα σας μέσα από το κέντρο διαχείρισης του WordPress και να εντοπίζετε ποια είναι η κύρια πηγή της επισκεψιμότητας σας για να εστιάσετε τις προσπάθειές σας στην αύξηση της κίνησής σας.

Μάθετε τα βασικά για το web traffic:

SEO Tip 7: Εμπιστευτείτε τους ειδικούς

Αν πάλι έχετε διαβάσει τα πάντα και ακόμα το SEO σας φαίνεται βουνό, υπάρχει λύση, εμπιστευτείτε τους ειδικούς και απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες SEO. Κάντε ένα test drive και ζητήστε μια Δωρεάν Αξιολόγηση SEO αξίας 29€!

<

p title=”Permanent Link to Μήπως χρειάζεστε SEO Coach?”>Λίγο παραπάνω μελέτη για το SEO δεν έβλαψε ποτέ κανένα: Τζάμπα είναι!

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop με το Genesis Theme Framework.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

 

Σχολιάστε