ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

kataskevi-istoselidon-agia-paraskevi-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας είναι ειδική στο web design σε τεχνολογία WordPress. Από το 2000 αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή e-shop , για πολλές επιχειρήσεις.

Εκατοντάδες εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή επαγγελματικού portal, ενώ ιδιώτες μας προτίμησαν για την κατασκευή του e-shop τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δείξτε την προτίμησή σας σε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες, χαρακτηρίζονται από την απλότητα και το όμορφο περιβάλλον τους, καθώς επίσης και της μη ανανέωσης του περιεχομένου τους. Αυτήν τους η αδράνεια, δεν τους βοηθά να μείνουν γνωστές, αλλά τους ρίχνει από τις πρώτες θέσεις της Google.

H Google αντίθετα, δείχνει την προτίμησή της στις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους και δείχνει στις πρώτες θέσεις της, εταιρίες που το πετυχαίνουν.

Μια στατική ιστοσελίδα, είναι αυτή που χρειάζεστε για να παραμείνετε πρώτοι στις αναζητήσεις της Google. H εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων που δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized
 • Εξειδικευμένη γραφιστική επιμέλεια για το ίντερνετ
 • Responsive Design
 • Φιλικές για τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook, twitter, google plus και άλλα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια ειδική για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, χρειάζονται εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία, ειδικά για τη συγκεκριμένη χρήση. Γιαυτό η εταιρία μας, συνεργάζεται με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι θα αναλάβουν αυτόν τον τομέα.

Στις αρμοδιότητές τους, είναι η κατασκευή banner και logo (λογότυπο), τα οποία χρησιμοποιούνται για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Αγία Παρασκευή.

Η προβολή σας είναι πολύ σημαντική καθώς με αυτόν τον τρόπο, γίνεται πιο εύκολη η γνωστοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό.

Η ποιότητα των προϊόντων σας, σε συνδυασμό με το άρτιο γραφιστικό αποτέλεσμα, θα φέρει στην εταιρία σας μεγαλύτερα κέρδη.

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Ο αλγόριθμος της Google άλλαξε την τελευταία δεκαετία, με σκοπό να ευνοήσει τις ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για κινητά ή που να προσαρμόζονται σε κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Στο χώρο θα βρείτε πολλές εταιρίες, οι οποίες όμως παραδίδουν ιστοσελίδες που δεν είναι mobile friendly. Εμείς κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες οι οποίες είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε σύγχρονα smartphones και κινητές συσκευές κάθε είδους. Έτσι είναι προσβάσιμες κάθε ώρα από οποιονδήποτε.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για να ξεκινήσουμε την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, βασιζόμαστε πάντα στους κανόνες του SEO. Έτσι οι ιστοσελίδες μας έχουν γρήγορη φόρτωση και φτάνουν στις πρώτες θέσεις της Google.

Όλα τα χρόνια, κατασκευάζονται ιστοσελίδες οι οποίες όμως δεν είναι SΕΟ Optimized. Οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε είναι βελτιστοποιημένες για την Google και παραμένουν πάντα στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Κατασκευή e-shop στην Αγία Παρασκευή

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, βοηθάει κάθε επιχειρηματία να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να αυξήσει τα κέρδη της.

Η κατασκευή ενός e-shop αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί για τους επιχειρηματίες, καθώς ο μέσος καταναλωτής προτιμά τις online αγορές, από το να επισκεφτεί ένα φυσικό κατάστημα.

Για τη δημιουργία του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο web design, στην Αγία Παρασκευή.

Σε ένα e-shop δεν πρέπει να λείπει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς, Alpha Bank και άλλες Ελληνικές τράπεζες
 • Σύνδεση με paypal
 • Επιλογή τρόπου αποπληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly. Παίζει δηλαδή με ευκολία στις κινητές συσκευές
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση των προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Αγία Παρασκευή

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

Σχολιάστε