ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Παθητικά Εισοδήματα Στα Κρύπτο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΛΙΜΟΣ

kataskevi-istoselidon-alimos-1

WEB DESIGN ΑΛΙΜΟΣ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρία μας ειδικεύεται στο web design εδώ και πολλά χρόνια. Από το 2000, πολλές είναι οι εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας ή του επαγγελματικού portal και του ηλεκτρονικού καταστήματός τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Όταν αναφερόμαστε σε μια στατική ιστοσελίδα, μιλάμε για μια ιστοσελίδα που φορτώνει εύκολα, αλλά δύσκολα ανανεώνει το περιεχόμενό της. Η μη ανανέωση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας, την καθιστά μη φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Η Google υποστηρίζει τις ιστοσελίδες, οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους, γιαυτό αν θέλετε να ξεχωρίσετε, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει αποκλειστικά την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, οι οποίες είναι/έχουν:

 • Bελτιστοποιημένες για την Google
 • Eιδικό γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Φιλικές προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με facebook, twitter, google plus και άλλα social media

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Η εταιρία μας διατηρεί καλή συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή λογότυπου, banner και άλλα γραφιστικών στοιχείων για την ιστοσελίδα σας.

Χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση σε τέτοιου είδους γραφικά, διότι είναι για αποκλειστική χρήση στο ίντερνετ και τη διαφήμιση της ιστοσελίδας και των προϊόντων της σε αυτό.

Η προώθηση της ιστοσελίδας στον Άλιμο και των προϊόντων σας, είναι απαραίτητη, για να γίνουν πιο γνωστά τα προϊόντα σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Ο αλγόριθμος της Google εδώ και λίγα χρόνια άλλαξε, με σκοπό να ευνοήσει τις ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν, αποκλειστικά για χρήση από έξυπνα κινητά και κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι κατασκευασμένες με τρόπο που να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε διάσταση οθόνης κινητής συσκευής και δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που έχουν οι ιστοσελίδες που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, βασιζόμαστε στο SEO, έτσι ώστε να φορτώνουν γρήγορα και να παραμένουν στις πρώτες θέσεις της Google.

Πολλές εταιρίες, δεν ακολουθούν τις γραμμές του SEO, αγνοώντας την πραγματική χρήση του ίντερνετ. Η εταιρία μας, ακολουθεί πιστά αυτούς τους κανόνες και δημιουργεί σελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, οι ιστοσελίδες μας, παραμένουν πάντα στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Κατασκευή e-shop στον Άλιμο

Η κατασκευή e-shop είναι απαραίτητη για τις εταιρίες οι οποίες θέλουν να προβληθούν και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι σε θέση να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, 24 ώρες το 24ωρο.

Μέσα από το e-shop, εξασφαλίζει περισσότερους επισκέπτες και κατ’ επέκταση πελάτες. Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή του e-shop της επιχείρησής σας στον Άλιμο και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται.

Ένα e-shop, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει:

 • Ενεργοποιημένο το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος και σύνδεση με Paypal
 • Δυνατότητα αποπληρωμής με viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Φιλικό προς κινητά περιβάλλον, να παίζει δηλαδή το ίδιο καλά σε ένα desktop, laptot, smarphone ή tablet
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυναμική ανανέωση προσφερόμενων προϊόντων

Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για να γεμίσει το καλάθι του πιο εύκολα και να σας αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στον Άλιμο

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε