ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

kataskevi-istoselidon-argiroupoli-1

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Από το 2000 η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο του web design αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, με χρήση WordPress.

Δεν είναι τυχαίο πως, όλα αυτά τα χρόνια, μας έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες εταιρίες και κυβερνητικοί οργανισμοί για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή portal και την κατασκευή e-shop διάφορων επιχειρήσεων.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Με μια στατική ιστοσελίδα, είναι δύσκολο να φτάσετε και να παραμείνετε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, καθώς το περιεχόμενό της είναι αδρανές. Η Google υποστηρίζει τις ιστοσελίδες, οι οποίες ανανεώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενό τους, με άρθρα και σελίδες.

Αν λοιπόν θέλετε να ξεχωρίσετε και να βρεθείτε στην κορυφή των αναζητήσεων, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας κατασκευάζει αποκλειστικά δυναμικές ιστοσελίδες, στις οποίες προσδίδει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Γραφιστικό περιβάλλον, ειδικό για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive design
 • Mobile friendly, για να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε κινητό τηλέφωνο
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων

Τα γραφιστικά που χρειάζονται για την κατασκευή ιστοσελίδων, είναι εξειδικευμένα και απαιτούν χειρισμούς από ειδικούς. Η εταιρία μας, συνεργάζεται με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη γραφιστική επιμέλεια του site σας.

Στα καθήκοντά τους, είναι να δημιουργήσουν λογότυπο και banner για την προώθηση της ιστοσελίδας σας σε άλλες διαφημιστικές ιστοσελίδες. η προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Αργυρούπολη, είναι απαραίτητη για να γίνουν πιο γνωστά τα προϊόντα σας στο ευρύτερα διαδικτυακό κοινό και να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες που θα αυξήσουν τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Το 2014 ο αλγόριθμος της Google άλλαξε, με σκοπό να ευνοήσει τις ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τη χρήση σε έξυπνα τηλέφωνα.

Στις μέρες μας, υπάρχουν ακόμα ιστοσελίδες, οι οποίες δε δείχνουν το ίδιο καλά σε μια οθόνη κινητής συσκευής. Αυτό κουράζει τον αναγνώστη και τον κάνει να εγκαταλείψει το site σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίες προσαρμόζονται σε κάθε smartphone και κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες δεν έχουν τις συνέπειες που έχουν οι ιστοσελίδες που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες μας είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή ιστοσελίδων απευθυνόμαστε στις αρχές του SEO. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες μας φορτώνουν γρήγορα και παραμένουν ψηλά στις αναζητήσεις της Google.

Υπάρχουν εταιρίες που δε γνωρίζουν για το SEO ούτε την πραγματική χρήση του ίντερνετ. Εμείς, φροντίζουμε να δημιουργούμε ιστοσελίδες, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για την Google και βρίσκονται πάντα στις 4 πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Εσείς, τι ιστοσελίδα θα επιλέγατε;

Κατασκευή e-shop στην Αργυρούπολη

Η κατασκευή e-shop είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση που θέλει να μεγιστοποιήσει την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών της και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, εξασφαλίζει την προβολή των προϊόντων σας, ακόμα και τις ημέρες και ώρες που το φυσικό σας κατάστημα, είναι κλειστό. Πολλές επιχειρήσεις στην Αργυρούπολη έχουν προβεί σε μια τέτοια ενέργεια και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας, για την κατασκευή του e-shop της επιχείρησής σας. Κάθε e-shop, πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος (Πειραιώς, Alpha Bank, κ.α.) και σύνδεση με Paypal
 • Δυνατότητα επιλογής για αποπληρωμή ( viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly, να μπορεί να δείχνει σωστά, σε οποιασδήποτε έκτασης οθόνης κινητής συσκευής τελευταίας τεχνολογίας
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης προϊόντων

Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο οποίο ο πελάτης γεμίζει πιο γρήγορα το καλάθι του και σας αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Αργυρούπολη

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε