ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΙΛΙΟΝ

kataskevi-istoselidon-ilion-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop στο Ίλιον με την τεχνολογία WordPress.

Εδώ και περίπου 17 χρόνια, έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες που μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του website ή του portal της επιχείρησής τους.

Μέχρι στιγμής επίσης, έχουμε αναλάβει την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος από αρκετές επιχειρήσεις, με μεγάλη επιτυχία.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας

Μια στατική ιστοσελίδα, είναι ακατόρθωτο να φτάσει και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της Google. H Google αγαπά τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους και τις κρατά ψηλά στην κατάταξη.

Για να είστε πρώτοι στις αναζητήσεις της Google, χρειάζεστε μια δυναμική ιστοσελίδα, καθώς τα δυναμικά site είναι η αδυναμία της Google.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων για κάθε επιχείρηση. Κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε, έχει τα εξής:

 • Βελτιωμένες SEO Optimized
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον, για χρήση στο ίντερνετ
 • Προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη
 • Είναι mobile friendly, προσιτή από κάθε κινητή συσκευή
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με facebook, twitter και άλλα social media

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είναι αρκετά προσεγμένα και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που συνήθως βλέπουμε σε περιοδικά.

Τα γραφικά ενός website χρήζουν εξειδίκευσης, γιαυτό και συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους γραφίστες. Αυτοί αναλαμβάνουν τη δημιουργία του logo και του banner σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Ίλιον σε διάφορα άλλα site είναι πολύ σημαντική, καθώς έτσι, το όνομά σας και γίνεται πιο γνωστό και το κατάστημά σας πιο οικείο στο αγοραστικό κοινό.

Κάθε ιστοσελίδα μας είναι mobile friendly

Λίγο μετά το 2014, η Google αποφάσισε να τροποποιήσει τον αλγόριθμό της, ώστε να είναι περισσότερο φιλικός, ως προς τους χρήστες κινητών συσκευών και στους χρήστες που προσαρμόζονται εύκολα σε αυτές.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων, οι οποίες κατασκευάζουν σελίδες που δεν είναι mobile friendly. Στην εταιρεία μας, κατασκευάζουμε site που είναι φιλικά προς τα smartphone και τις λοιπές κινητές συσκευές, άρα προσβάσιμα κάθε ώρα της ημέρας από όλους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι σελίδες μας είναι SEO Optimized

Για κάθε κατασκευή ιστοσελίδας, στηριζόμαστε στο SEO και στους κανόνες του, για να έχουμε ένα πετυχημένο site που φορτώνει γρήγορα και δεν πέφτει από τις πρώτες θέσεις της Google.

Πολλές εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων, αγνοούν την πραγματική έννοια του ίντερνετ και δεν ακολουθούν το SEO.

Όλες οι σελίδες μας είναι Seo Optimized, που σημαίνει ότι βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις της Google και δεν πρόκειται να πέσουν από εκεί.

Κατασκευή e-shop στο Ίλιον

Η κατασκευή e-shop είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο για κάθε επιχειρηματία που θέλει να προωθήσει τη δουλειά του και τα προϊόντα του. Με τη χρήση ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι πλέον εύκολο να διαφημιστείτε και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Πλέον όλο και περισσότεροι σπεύδουν να κάνουν μια ηλεκτρονική αγορά, καθώς βρίσκουν πιο εύκολη και άμεση τη διαδικασία, από το να επισκεφτούν το φυσικό κατάστημα που τους ενδιαφέρει.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή ενός e-shop, στο οποίο εξασφαλίζει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με ένα κλικ
 • Σύνδεση με Πειραιώς, Alphabank ή άλλη τράπεζα και με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής ( viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Προσαρμοστικότητα σε κάθε μέγεθος οθόνης (smartphone, tablet, etc)
 • Σύνδεση με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυναμική ανανέωση προϊόντων

Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο χαλαρώνει το χρήστη και τον κάνει να γεμίζει πιο εύκολα το καλάθι του.

Κατασκευή ιστοσελίδας για κατάστημα ενδυμάτων στο Ίλιον

Το Ίλιον είναι μια περιοχή με πολλά καταστήματα διαφόρων ειδών και αρκετά μαγαζιά με ρούχα και υποδήματα. Έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές για να ψωνίσεις και, φυσικά, μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων.

Αν έχετε κι εσείς κατάστημα στο Ίλιον, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε έναν τρόπο για την προώθηση των προϊόντων σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας για το κατάστημά σας, είναι η καλύτερη λύση για την προώθηση των προϊόντων σας και την γνωστοποίηση του καταστήματός σας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το web design καθώς επίσης και την κατασκευή του e-shop σας, ενώ παράλληλα προωθεί τα προϊόντα σας, ανεβάζοντας την επιχείρησή σας στις πρώτες θέσεις της Google!

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Ίλιον

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

 

Σχολιάστε