ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΡΑΜΑ

kataskevi-istoselidon-perama-1

WEB DESIGN ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Από το 2000 η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο του web design, αναλαμβάνοντας να εξυπηρετήσει της ανάγκες του Περάματος και κάθε περιοχής της Αττικής.

Μέχρι σήμερα, έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς, οι οποίες την εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του επαγγελματικού τους site ή portal.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες έχουν ένα απλό γραφιστικό περιβάλλον και είναι γρήγορες στη φόρτιση. Εκεί που υστερούν είναι το περιεχόμενό τους, το οποίο δύσκολα ανανεώνεται και αυτό συμβάλει στην πτώση της από τις πρώτες θέσεις της Google.

H Google προτιμά τις ιστοσελίδες, οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους με ποιοτικά άρθρα και σελίδες.

Έτσι μια δυναμική ιστοσελίδα, είναι αυτό που χρειάζεται η επιχειρήσή σας για να ξεχωρίσει και να κατακτήσει την πρωτιά της Google.

Εμείς κατασκευάζουμε κατ’ αποκλειστικότητα δυναμικές ιστοσελίδες, στις οποίες προσδίδουμε τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Γραφιστικό περιβάλλον, ειδικό για το ίντερνετ
 • Resonsive design
 • Mobile friendly (παίζει δηλαδή σε κάθε κινητή συσκευή)
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, χρησιμοποιούνται ειδικά γραφιστικά, γιαυτό και για την επιμέλειά τους, εμπιστευόμαστε ειδικούς γραφίστες.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες του είδους για την κατασκευή του banner του logo του site σας, για να τα χρησιμοποιήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Πέραμα.

Η προβολή της ιστοσελίδας σας, είναι απαραίτητη για να γίνει η εταιρία σας ευρέως γνωστή στο καταναλωτικό κοινό του διαδικτύου και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι mobile friendly

Η αλλαγή στον αλγόριθμο της Google, έγινε για να ευνοήσει τις ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν για τα έξυπνα κινητά και τις κινητές συσκευές που κυκλοφορούν στις μέρες μας.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές, είναι δηλαδή mobile friendly. Αυτό που κάνουν, είναι να προσαρμόζονται σε όλες τις διαστάσεις οθόνης, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες από τον καθένα.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στηρίζονται στις αρχές του SEO. Έτσι, μπορούν να φορτώσουν γρήγορα και παραμένουν σταθερά στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google.

Παρόλο που η κατασκευή ιστοσελίδων είναι διαδεδομένη αρκετά τα τελευταία χρόνια, πολλές ιστοσελίδες δεν είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.

Οι ιστοσελίδες μας, είναι SEO Optimized και δεν πέφτουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στο Πέραμα

Πολλοί ιδιώτες στο Πέραμα, έχουν προβεί σε διαδικασίες κατασκευής e-shop για την επιχείρησή τους. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αποτελεί την καλύτερη λύση για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μιας επιχείρησης.

Για να νικήσετε τον ανταγωνισμό, εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο web design, οι οποίοι θα αναλάβουν την κατασκευή ενός e-shop που θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας.

Σε ένα e-shop  δεν πρέπει να λείπει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Αγορά με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος και με Paypal
 • Δυνατότητα αποπληρωμής, μέσα από μια λίστα επιλογών (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή).
 • Να είναι φιλικό προς τα κινητά και τα tablet
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Όλα αυτά, συμβάλουν στη δημιουργία ενός πετυχημένου e-shop, που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Πέραμα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε