ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

kataskevi-istoselidon-khfisia-1

WEB DESIGN ΣΤΗN ΚΗΦΙΣΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop , εδώ και πολλά χρόνια στην Κηφισιά, με την τεχνολογία WordPress.

Πάνω από 500 εταιρείες και κυβερνητικοί οργανισμοί, έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας για την κατασκευή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή επαγγελματικό portal. Πολλοί ιδιώτες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή του e-shop τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δείξτε την προτίμησή σας σε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες έχουν ένα γρήγορο και όμορφο περιβάλλον, όμως λόγω της στατικότητάς τους, παρατηρείται σταδιακή πτώση από τις λίστες της Google. H Google, αγαπά τις ιστοσελίδες οι οποίες μπορούν και αλλάζουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Μια δυναμική ιστοσελίδα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google, καθώς έχει τη δυνατότητα να αλλάζει όσο συχνά θελήσει το περιεχόμενό της.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή μόνο δυναμικών σελίδων. Όλες μας οι σελίδες έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized,
 • Ειδικό γραφικό περιβάλλον για το ίντερνετ
 • Responsive design
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, παίζουν δηλαδή σε κινητά και ταμπλέτες
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα

Επαγγελματική γραφιστική επιμέλεια, ειδικά προσαρμοσμένη για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδων , δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει σε έντυπο υλικό.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ειδικούς γραφίστες για τη δημιουργία του γραφικού περιβάλλοντος της σελίδας σας, του banner και του logo της εταιρείας σας για την προώθηση της εταιρείας.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Κηφισιά στα social media και σε άλλα διαφημιστικά sites είναι μια πολύ σημαντική ενέργεια, με την οποία το site σας, θα αποκτήσει περισσότερη αναγνωρισιμότητα στο διαδικτυακό κοινό. Σε συνδυασμό με ένα καλό αποτέλεσμα στα γραφικά, κερδίζετε περισσότερους πελάτες και αυξάνετε τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Η αλλαγή στον αλγόριθμο της Google, ευνοεί εκείνες τις ιστοσελίδες, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για κινητά ή προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές και έξυπνα τηλέφωνα.

Όλες οι ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει ως τώρα, είναι προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές, κάνοντας εύκολη την ανάγνωση από όλους τους χρήστες.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, στηριζόμαστε πάντα στο SEO, για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ταχύτητα και προβολή της. Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι κατασκευασμένες για να κρατούν τα πρωτεία στις αναζητήσεις της Google.

Έρευνες έδειξαν ότι οι περισσότεροι χρήστες της Google, σταματάνε να διαβάζουν στο 4ο αποτέλεσμα της αναζήτησής τους. Παρόλο όμως που δημιουργούνται πολλές ιστοσελίδες το χρόνο, δεν είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης. Εμείς, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης και δε χάνουν ποτέ την πρωτιά στην Google.

Κατασκευή e-shop στην Κηφισιά

Η κατασκευή e-shop, είναι πολύ δημοφιλής διαδικασία για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να διατηρήσουν τους πελάτες τους αλλά και να δημιουργήσουν νέο πελατολόγιο. Είναι γνωστό ότι οι καταναλωτές, προτιμούν να ψωνίζουν εύκολα και απλά από τον καναπέ του σπιτιού τους παρά να βγαίνουν στα φυσικά καταστήματα. Τα κέρδη της επιχείρησης μπορούν να εκτοξευθούν αν επιλέξετε τη σωστή εταιρεία για την κατασκευή του e-shop σας.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να περιέχει τα εξής:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς ή Alphabank ή άλλες τράπεζες της Ελλάδος
 • Σύνδεση με paypal
 • Επιλογή αποπληρωμής με τους παρακάτω τρόπους: viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Να είναι mobile friendly, δηλαδή να μπορεί να έχει ανταπόκριση σε όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας ( tablet ή smartphone)
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στον πελάτη, ο οποίος γεμίζει με άνεση το καλάθι αγορών του, προσφέροντάς σας περισσότερα κέρδη.

Κατασκευή ιστοσελίδων για δικηγορικά γραφεία στην Κηφισιά

Το επάγγελμα του δικηγόρου είναι από μόνο του πολύ σκληρό και επώδυνο καθώς είναι και αυτό υψηλό σε ανταγωνισμό. Δεν έχει σημασία η ειδίκευση που θα ακολουθήσετε, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που δεν έχουν τις επαγγελματικές επιτυχίες των συνάδελφών τους.

Πολλοί επαγγελματίες του χώρου εμπιστεύονται την εταιρεία μας για την κατασκευή  ιστοσελίδας του δικηγορικού τους γραφείου. Η εταιρία μας αναλαμβάνει το web design και του δικού σας χώρου. Βγείτε πρώτοι στις αναζητήσεις της Google για δικηγόρους στην Κηφισιά και κερδίστε πελάτες και χρήματα.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Κηφισιά

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

seo-web-design

Σχολιάστε