ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟ

Κατεβάστε τον οδηγό Κρύπτο για αρχάριους

Πώς να βγάζετε 1000 ευρώ τη μέρα από το ενημερωτικό σας site

Πώς να βγάζετε 1000 ευρώ τη μέρα από το ενημερωτικό σας site

Πώς να βγάζετε 1000 ευρώ το μήνα μέχρι και 1000 ευρώ τη μέρα με το δικό σας ενημερωτικό site

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, έχω κανάλι στο YouTube και το SEO Agency Paramarketing.

Παράλληλα ασχολούμαι με το SEO τα τελευταία 10 χρόνια περίπου και σήμερα θα δούμε πως θα βγάλετε λεφτά από το Ίντερνετ έχοντας το δικό σας ενημερωτικό site, όπως τα μεγάλα ενημερωτικά: Newsbeast, Ελευθεροτυπία, Καθημερινή, Το Βήμα.

Βέβαια, όλα αυτά απαιτούν μεγάλες επενδύσεις και κεφάλαια, αλλά με μόνο 2.500 ευρώ μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να βγάζετε από 1000 ευρώ το μήνα μέχρι και 1000 ευρώ τη μέρα, γιατί αυτό είναι εφικτό ανάλογα με το πόσο μπορείτε να το αναπτύξετε και να ασχοληθείτε και εσείς επαγγελματικά.

Κάντε like, subscribe, γραφτείτε στο κανάλι μου στο YouTube γιατί έχουμε πάρα πολλά βίντεο.

Στέλνουμε επίσης και στην email list μας τέτοια ενημερωτικά βίντεο σχεδόν μια φορά την εβδομάδα, άλλες φορές όχι και τόσο συχνά οπότε γραφτείτε στο newsletter τώρα για να παίρνετε αυτά τα μοναδικά βίντεο για να βγάλετε λεφτά από το Ίντερνετ.

Πριν από 9 χρόνια είχα φτιάξει έναν οδηγό για το πως να βγάλετε λεφτά από το Ίντερνετ.

Τον είχα ονομάσει Λεφτά στο ίντερνετ και ξεκινούσαμε τη διαδικασία της δικής τους σελίδας.

Οπότε άμα θέλουμε να φτιάξουμε ένα ενημερωτικό site σήμερα θα πρέπει να το δημιουργήσουμε εκτός κι αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ήδη υπάρχον.

Ένας φίλος μου που έχει ήδη ειδησεογραφικό site σε μια επαρχιακή πόλη, έφτιαξε ένα άλλο ειδησεογραφικό site για τη διπλανή επαρχιακή πόλη και το πούλησε 15.000 ευρώ, γιατί τον είχε φάει ο δρόμος.

Άρα, αυτό το μοντέλο ανάπτυξης είναι βιώσιμο, έχω πολλούς φίλους δημοσιογράφους σε όλη τη χώρα και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι τα ενημερωτικά site βγάζουν χρήματα από διαφημίσεις.

Πάμε τώρα στη δική μας περίπτωση.

Πόσο κοστίζει να φτιάξουμε ένα ενημερωτικό site και τι χρειάζεται;

1000-euro-mera-enimerotiko-site-low

Ο βαθμός δυσκολίας για να το κάνετε και να το τρέξετε όλο αυτό είναι γύρω στο 70%.

Το δε ρίσκο είναι κάπου στο 30% γιατί θα πρέπει να έχετε κάποιες γνώσεις, να ξέρετε να γράφετε, να ξέρετε να χειρίζεστε τον υπολογιστή, το Ίντερνετ και να έχετε κάμποσο ελεύθερο χρόνο είτε part time είτε full time ως «δημοσιογράφος» ή κάτοχος ιστοσελίδας.

Άμα ξεκινήσετε να φτιάξετε το δικό σας site σήμερα, αρχικά θα πρέπει να έχετε ένα παλαιωμένο domain που να έχει ήδη ranking στην Google.

Το παλιωμένο ranking μπορείτε να το αγοράσετε από 100 ευρώ έως 2.500 ανάλογα με το domain authority που έχει, πόσο παλιό είναι, πόσα backlink έχει, το link profile του.

Μπορείτε να πάτε στο Expireddomains.net, να δείτε τα domain που λήγουν και να κάνετε προσφορές.

Θα πρέπει το domain να μην έχει spam πάνω του και θα πρέπει επίσης να μην έχει πέσει, γιατί τότε χάνει όλο το link juice από την Google.

Το επόμενο είναι το λογότυπο που θα σας κοστίσει από 100 έως 400 ευρώ, για να επαγγελματικό λογότυπο από γραφίστα, γιατί σίγουρα χρειάζεστε επαγγελματικό λογότυπο, δεν γίνεται να βγείτε στο Ίντερνετ με έτοιμο λογότυπο που θα βρείτε ή λογότυπο της πλάκας.

Άρα, ανεβαίνει το κοστολόγιο.

Δείτε ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ.

Το hosting κοστίζει από 100 ευρώ τον χρόνο έως 2.000 με 3.000 ευρώ για να πάρετε δικό σας server.

Όταν έχετε πολλή κίνηση χρειάζεστε δικό σας server, ενώ στην αρχή μπορείτε να ξεκινήσετε με shared hosting ή VPS.

Κερδίστε 50% έκπτωση στο hosting

Επίσης, εκμεταλλευτείτε την προσφορά του χορηγού μας, της MyIP, με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50.

Κερδίστε 50% έκπτωση εφ’ όρου ζωής στο πακέτο hosting σας στην εταιρεία MyIP.

Η εταιρεία MyIP έχει έδρα την Ελλάδα και έχει servers στο εξωτερικό, Ευρώπη, Αμερική και data center σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με πολύ γρήγορους servers και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Ειδικά με την σούπερ προσφορά με τον κωδικό έκπτωσης PARAMARKETING50 θα μείνετε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από αυτούς.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή ενός ενημερωτικού site;

Μετά πάμε στην κατασκευή του site που εδώ οι τιμές ποικίλλουν.

Ένα ερασιτεχνικό site, φοιτητικό design ή από κάποιον freelancer που το κάνει part time ξεκινάει από τα 500 ευρώ περίπου και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5.000 ευρώ για τα site που λέμε.

Έχω δει και site που κοστίζουν πάνω από 15.000, 20.000, 30.000 ευρώ γιατί είναι πολύ μεγάλα portal με ειδικές εγκαταστάσεις και συμβόλαια υποστήριξης από εταιρείες.

Αλλά ας κρατήσουμε το κόστος από 500 έως 5.000 ευρώ.

Το δε περιεχόμενο που θα πρέπει να προσθέσετε για να προχωρήσετε το site χρειάζεται τουλάχιστον 2.000.

Και μόνοι σας να το γράψετε, χρειάζεστε προσωπικό χρόνο γιατί χρειάζεστε πάνω από 100 άρθρα, τα οποία θα αρχίσουν να τρέχουν στην Google, πέρα από αναδημοσιεύσεις.

Διαβάστε επίσης: Το Περιεχόμενο Είναι Βασιλιάς.

Τέλος, τα backlinks που χρειάζεται τουλάχιστον 3.000 ευρώ γιατί πρέπει να πάρτε τουλάχιστον 100 backlinks από άλλα site ή από συνεργασίες ή από άλλα site που θα σας βάλουν ως πηγή.

Συνολικά το κόστος είναι 8.000 με 10.000 για την κατασκευή ενός site που θα έχει:

  • παλαιωμένο domain,
  • backlinks,
  • περιεχόμενο,
  • λογότυπο και hosting

και αυτό το μοναδικό πακέτο σας το δίνω στην προνομιακή τιμή των 2.500 ευρώ με ήδη παλαιωμένο domain.

Πουλάω 10 από το 150 ενημερωτικά site που έχω αυτή τη στιγμή για τους 10 πρώτους που θα μου στείλουν μήνυμα ή θα με πάρουν τηλέφωνο.

Ένα δείγμα από τα site που έχουμε προς πώληση είναι το Tipos.gr και ένα δείγμα που δεν το έχουμε για πώληση είναι το News1.gr.

Πώς μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από το δικό μας ενημερωτικό site;

Τρεις τρόπους θα σας πω αυτή τη στιγμή:

1. Έσοδα από AdSense

Πρώτον είναι το AdSense που πρέπει να έχετε για να πάρετε διαφημίσεις από την Google.

Οι διαφημίσεις από την Google έχουν πάρα πολύ χαμηλό περιθώριο κέρδους.

Αλλά μπορεί να βγάζετε 20 λεπτά στις 1.000 προβολές, αλλά υπάρχει η εταιρεία Ezoic με την οποία συνεργάζομαι.

Την έχω δοκιμάσει που σας δίνει μέχρι και 10 φορές πάνω αυτό το έσοδο γιατί κάνει βελτιστοποίηση διαφημίσεων μέσω πλατφόρμας Artificial Intelligence ή machine learning.

Μπορείτε να τη δοκιμάσετε κι εσείς, η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν που σημαίνει ότι τα 20 λεπτά στις 1000 προβολές μπορούν κάλλιστα να γίνουν 2 ευρώ.

2. Έσοδα από διαφημίσεις με banners

Ο δεύτερος τρόπος είναι με διαφημίσεις με banners από χορηγούς που θα έχετε στην πρώτη σελίδα και μπορείτε να βγάλετε από 50 έως 500 ευρώ ανάλογα με τις προβολές στην πρώτη σελίδα.

Επειδή έχω πάρα πολλούς φίλους και συνεργάτες που το κάνουν, ξέρω ότι βγάζουν λεφτά από αυτό.

3. ‘Εσοδα από πληρωμένα άρθρα για τρίτους

Ο τρίτος τρόπος είναι με πληρωμένα άρθρα προβολών για τρίτες εταιρείες ή με άρθρα που βάζετε backlinks για τρίτες εταιρείες μέσα με αυτά.

Για παράδειγμα,  εγώ ως εταιρεία Paramarketing.gr θέλω να προβάλλω ότι πουλάω υπηρεσίες SEO και θέλω ένα άρθρο είτε να μου το γράψετε ή να το γράψω μόνος μου.

Το κόστος του άρθρου μπορεί να το επωμιστεί ο πελάτης, δηλαδή να πουλήσετε όλη την προβολή του πακέτου 100 ευρώ και με το άρθρο 120 ή 150.

Αυτό γίνεται κάθε μέρα και εξαρτάται από το πόσο επαγγελματικά θα στήσετε το site σας και πως θα βρείτε πελάτες, ώστε να τους διαφημίσετε.

Δείτε επίσης: 4 τρόποι για να βγάζετε 1000€ τη μέρα από το Ίντερνετ.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω το μήνα;

Το έχω πει πολλές φορές, μπορείτε να βγάλετε από 1.000 ευρώ αν το δουλεύετε ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου, δηλαδή στον αυτόματο πιλότο έως και 1.000 ευρώ τη μέρα.

Έχω δει ότι βγαίνουν αυτά τα νούμερα και γίνεται στην Ελλάδα να πετύχετε τέτοια νούμερα εφόσον είστε επαγγελματίας και ασχοληθείτε επαγγελματικά με το αντικείμενο.

Πώς να βγάζετε 1000 ευρώ τη μέρα ή 1000 ευρώ το μήνα, δηλαδή 30.000 ευρώ το μήνα, μέσα από το δικό σας ενημερωτικό site

Πιστεύβ ότι πάρα πολλοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και θα πάρετε ένα από τα 10 ειδησεογραφικά site που έχω προς πώληση.

Γιατί έχουμε πάνω από 830 site αυτή τη στιγμή και πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθούμε κάποια, γιατί δεν προλαβαίνουμε να τα διαχειριστούμε πραγματικά.

Τα site είναι και αυτά πραγματικά, υπαρκτά, είναι σήμερα στον αέρα, δε θα πέσουν και ούτε πρόκειται και έχουν οργανική κατάταξη στην Google.

Ζητήστε τώρα προσφορά για SEO και προώθηση ιστοσελίδων

ZITISTE-PROSFORA-SEO-3

Ζητήστε προσφορά για το site σας από εμάς για να βγείτε στις πρώτες θέσεις της Google!

Κάντε like, subscribe, αφήστε το σχόλιο σας, όπως επίσης γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνετε κάθε 15 ή κάθε βδομάδα και θα μιλήσουμε ξανά στο επόμενο βίντεο. Γεια σας!

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό βίντεο μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα. Είναι πολύ συνετό να αφιερώνετε το 20% του χρόνου και των πόρων σας στην προσωπική σας εκπαίδευση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Γραφτείτε σήμερα στα βίντεο μαθήματα εντελώς δωρεάν!

seo-web-design

Δείτε περισσότερα για το SEO και τη Google:

Σχολιάστε